Ha testvére születik az elsőszülöttnek, hogyan változik a szeretet a két gyermek irányába?
Nekem nincs különbség, ugyanúgy imádom mindkettőt:)
Kicsit féltem tőle én is, el sem tudtam képzelni. De pár nap után nekem olyan volt mintha a kicsi mindig is velünk lett volna. A nagyot is ugyanúgy szeretem mint előtte. Annyi a különbség, hogy a nagy már 5 éves, ő már nem hagyja, hogy nyúzzam, így most a kicsit nyúzom:)
Engem lehet, hogy lepontoznak, de megírom őszintén.
Az első gyerekem iránt azt a mindent elsöprő, fergeteges, "szinte már fáj" SZERELMET éreztem,érzem. Magával ragadott az első pillanatban, ahogy megláttam, komolyan, mint a szerelmesek, ha csak rápillantottam, hevesebben dobogott a szívem, szinte remegtem érte.
Amikor megszületett a kicsi, nála ezek a nagyon erős, intenzív érzések nem jöttek. Persze, nagyon szeretem őt is, gyönyörű, imádtam nézegetni, elolvadtam a mosolyától, de őhozzá máshogy viszonyulok. Nem jobban, nem rosszabbul, máshogy. Mikor korábban másoktól hallottam, nem értettem, hogy lehet ez. Aztán persze hatalmas, gyötrő lelkiismeretfurdalásom volt, amiért a kicsibe nem ÚGY vagyok szerelmes, mint a nagyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!