Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nagyon...

Mit csináljak, ha nagyon szerelmes vagyok egy pasiba a férjem mellett?

Figyelt kérdés
Több éve élek a férjemmel, két közös gyermekünk van. A közelmúltban bele szerettem a férjem ismerősébe, mondhatni hogy a csaldunk barátjába. Férjemmel jól élünk, igaz egy kicsit el laposodott a házasságunk, de szépen neveljük szeretetbe a két fiunkat. Úgy érzem, minden áron nekem az a pasi kell.
2011. máj. 2. 13:25
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
És akkor most a válaszolók többsége szerint a kérdező senyvedjen egy hazug házasságban,amit ő már lehet nem is akar megmenteni meg "feldobni".Gratula,tökéletes felfogás..nem javítgatni kell meg befoltozni ahol sz*r-> mert abból tökéletes már nem lesz,hanem eldönteni,hogy akarod-e folytatni vagy sem.Ha nem,akkor összepakolod a gyerekeket és a másik pasit és leléptek.
2016. jún. 6. 22:30
 42/42 Sándor papa válasza:
Titokban dugjatok és majd meglátjátok,hogy jobb lessz e akkor is ráérsz váltani,legalább lessz egy pár jó napod,vagy lehet hogy nagyon sok,csak a férjed meg ne tudja!
2020. szept. 20. 09:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!