Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon szeretjuk egymast, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretjuk egymast, de nem tudom mi legyen tovabb?

Figyelt kérdés

3 eve hogy megismertuk egymast. Elso komoly kapcsolata neki is, nekem is.

Kozepiskolasok voltunk mikor ez tortent. Mara mar dolgozunk mindketten kulfoldon.

A problema ott van, hogy en gondolom a jegyesem edesanyjara, vagy oreganyjara utott es igy a munkahozzaallasa korubelul 30,40% de sokszor azthiszem 0. Nem volt meg nagyon komolyabb munkahelye ez az elso. A folytonos baszogatasok, csinald igy ugy. Egyik fonok igy a masik ugy mondja...ilyen egy munkahely, az embernek turni kell, le kell nyelni es tovabb. Minden nap felkeszulok a leba*zasra es pozitiv csalodas er sokszor. Mielott kijottunk en dolgoztam, o nem. (Terveztuk hogy jovunk es igy arra a par honapra 'minek') Szoval o csak kulfoldon szeretne dolgozni. Hat jo. Kinnvagyunk dolgozunk, talaltunk mindketten munkat, de az o hozzaallasa a munkahoz nem 100%. A remeny hal meg utoljara szokas mondani.....

En gondolom egy ez a folytonos toszogalasoktol van es az orokolt genek miatt....

Es igen, nem szeretnem hogy csak en dolgozzak eltartsam. Noha egy fizetesbol itt megel ket ember minden kiadast szamolva. De ez igy nem mehet tovabb.

En ugy gondolom (ne legyen igazam), de haza fog majd menni edesanyjahoz, mikor egy ilyen lehetoseg adatik meg az eletben ilyen fiatalon.

En megfogadtam, hogy nem azert jottunk ki kulfoldre hogy nyaraljunk. Dolgozni! Haza nem szeretnek koltozni legalabb meg 10 evig..

Es a kapcsolat ugy nem fog mukodni, o otthon en meg itt keresem a penzt.

Nagyon nehez lesz, de donteni kell.

Egymasert eldobtuk a baratainkat mindent, csak egymasnak eltunk. Nagyon felek az egyedul lettol es azt se szeretnem, hogy o otthon (munkanelkuliseg, munkahely nagyon ritka) a semmittevesbe es munkanelkulisegbe legyen...

Életem szerelmet latom benne, egy ilyen miatt nem szeretnem elvesziteni.

Kerem aki tud, vagy jart mar hasonlo cipoben az segitsen....

Esetleges hibakert elnezest kerek.

20/F

2015. febr. 19. 10:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ezen ha eddig em változtatott nem is fog.

kinézem belőle, hogy ha sokat cseszteted vele még véletlen terhes lesz és akkor se kell dolgoznia.

döntsd el, hogy gürizel helyette is vagy keresel egy rendes nőt, aki dolgozik.

nem kell a munkát imádni, de megélhetéshez muszáj!

2015. febr. 19. 10:58
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem cseszegettem meg, nem is szeretnem. Tisztan nem egyszer elmondtam neki, hogy ilyen az elet, ilyen a munkahely. Itt kemeny baszogatas van mindenhol nem csak itt. Megelhetesre eleg egy fizetes, de nyilvan elni szeretnenk es ahhoz viszont kell, hogy a masik fel dolgozzon.

Meg nem tortent meg, hogy hazamegy, de nem is szeretnem.

Cselekves keptelen vagyok, ezert varom meg a tobbiek hozzaszolasait.

2015. febr. 19. 11:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

oké, tegyünk fel hazamegy

ÉS????

akkor otthon ül anyucival, te gürizel a jövőtökért, 2 havonta hazajössz 2napra és ennyi???

ő meg itthon veri a blattot??

bocs de ez felidegesit, mit nem adnék egy külföldi lehetőségért, hogy előrejuthassak, ő meg ilyen

tudod, lusta. ennyi. változni nem fog.

és tényleg vigyázz nehogy terhes legyen!!!!!

2015. febr. 19. 11:27
 4/11 anonim ***** válasza:
56%

Ha még ez pár hónapig így megy, hogy te tartod el, annak ellenére, hogy lehetne munkája ott kint, akkor hamarosan ki fogsz belőle ábrándulni, és már nem fogod többet életed szerelmének érezni...

Az idő majd segít eldönteni. Majd kiforrja magát a dolog, ne aggódj.

Az biztos, ha pár hónap múlva sem lesz változás jó irányban, a szakítás borítékolható. De ez már nem fog annyira fájni neked, addigra már kiszeretsz belőle, és inkább úgy fogod érezni, hogy de jó, hogy megszabadultál tőle.

2015. febr. 19. 11:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez tényleg hasznos tanács a többiektől! Vigyázz, nehogy terhes legyen. Húzz gumit, de a "félidőben" inkább ne is közösülj vele, az a biztos.
2015. febr. 19. 11:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor ő most nem dolgozik?Azt írtad mind ketten dolgoztok.Ha így van,ne láss előre rémeket.Még nincs arról szó,hogy csak Te egyedül dolgozik ő meg nem.Erősítsd meg mindennap abban,hogy jól csinálja amit csinál,hogy jó nektek ott,és.hogy mindenben mellette állsz.Ami még fontosabb,amikor otthon vagytok együtt,próbálj olyan programokat szervezni,amivel abszolút ki tud kapcsolni munka után.Egy idő után bele fog rázódni,mindenki belerázódik,csak van akinek hosszabb ideig tart.
2015. febr. 19. 11:36
 7/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a hozzaszolasokat, sokat segitenek.

Igen dolgozik o is. Egy kis lebaszas minden nap es maris elmegy a kedve a munkatol, amit tok lelkesen csinalt. Ettol elmegy annyira a kedve, hogy sir minden nap.

Remelem ehhez hozzaszokik es elturi a napi baszogatasokat.

A munkaba meg van ideje hogy bele tanuljon, hiszen meg o is uj.

Hetvegen leulunk es atbeszeljuk ezt az egeszet, mi, hogyan, merre....

Nagyon jo lenne ha nem adna fel. Megprobalok erosebbnek lenni, es hatarozottnak hatha tudok vele beszeli.

2015. febr. 19. 11:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Engem is csesztetnek minden nap..és? Munkahely, nem baráti kör. Bemész, megcsinálod amiért fizetnek, lehetőleg a legjobb tudásod szerint és annyi.

Szerintem túl fiatal, komolytalan. Ha haza akar menni, menjen, de én biztosan ultimátumot adnék, hogy ha haza megy akkor vége. Neki is akarni kell a kapcsolatot, és küzdeni a közös jövőért, nem pedig elvárnia, hogy majd te megoldod ilyen fiatalon.

2015. febr. 19. 12:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Ööö várjunk egy percet, akkor ő most dolgozik, ez nekem sem volt teljesen világos. Tehát nem otthon ül, és várja a sült galambot. Mit jelent az, hogy bent beszólogatnak neki, meg piszkálják pontosan? Mert azért nagyon nem mindegy. Ha azt, hogy kiadnak neki egy feladatot, és nem végzi el rendesen, akkor tényleg meg kell tanulnia kitartobbnak lenni, és fejleszteni a problémamegoldó készségét. Ha viszont konkrétan piszkálják, lehordják a munkáját, negatívan, és nem építően beszélnek vele, akkor azért érthető a csalódottsága. Azért ha sír is miatta, akkor tényleg nem lehet túl rózsás a helyzet. Viszont a munkának is örülni kell, hogy van, de ha ennyire nem jó, akkor mellette el lehet kezdeni másikat nézni, csak nem kell addig otthagyni a régit, ameddig nincs helyette más.
2015. febr. 19. 16:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem probald biztatni, hogy ne adja fel. Milyen szinten beszelitek a nyelvet? En 3 eve jottem ki. Kb 1,5 evig csak alja munkakat kaptam (hideg gyarban robotolni, megszakadni, hajtani, nem szolt hozzam senki, csak ha cseszegettek stb.), bar en itt tanultam meg a nyelvet. Ahogy egyre jobban beszeltem, egyre jobb munkakat kaptam, most egy nyugis helyem van jo fej kollegakkal, nem az alommunkam ugyan, de erdekes es nem annyira fizikai, nagyon szeretek bemenni, szivesen maradok tulorazni. Tehat eljon ez is, csak gyozzetek kivarni.

Skypeoljon sokat az otthoniakkal, akkor nem lesz olyan eros a honvagy. Mindig emlekezni kell, miert vagytok itt es keresni az oromforrasokat. Ha telik ra, pl eljarni szorakozni, konditerembe, uszodaba, magyar konyveket letolteni, filmet nezni youtubeon. Ha van magyar kozosseg, veluk felvenni a kapcsolatot. Eljarni nyelvorara, itt nalunk van ingyenes heti egyszer, bar nem egy nagy durranas, de legalabb kozossegben van az ember. Minden kezdet nehez.

2015. febr. 19. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!