Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok, miért van ennyi sok szakítás/válás mostanában?
Az az igazság,hogy eléggé meg vagyok döbbenve. Én még abban a korban nőttem fel,amikor az emberek gimi,egyetem alatt összejöttek,azután idővel osssehazasodtak,család stb.
Most viszont azt látom,hogy ezek a szerelmek ugyanígy megvannak,kapcsolatok létrejönnek,de nem tartanak ki. Miért lehet ez? Miért nem tartanak ki magasság egymás mellett az emberek?
Az 5.-ösnek NINCS igaza!
A férj már a háború utáni időkben sem volt úr a házban.
Csak régen nem a szex volt a legfontosabb, hanem egymás szeretete, megbecsülése, az egymáshoz való alkalmazkodás.
A problémákat megbeszélték, a gondokat közösen oldották meg, a nagyobb dolgokat illetően közösen döntöttek. A gyerekeket az anyjuk nem kényeztette el, úgy mint ma. Az anyák nem várták el a férjüktől, hogy naponta kedvesedjen nekik valamivel. Egy családanyának nem jutott eszébe azon gondolkodni, hogy ő boldog-e még vagy sem? Neki mindennél fontosabb volt a család.
De nem is csináltak ügyet minden apróságból, mint ma.
A 8-asnak NINCS igaza!
Mert nem volt ott. Romantikusan látja a múltat.
Hiányzik az emberekből a tolerancia és a kompromisszumkészség. Mindenkinek minden jár (ami végülis igaz), csak azt felejtik el, hogy azért bizony tenni is kell, nem fog csak úgy az ölükbe pottyanni. Mindenkinek mindenhez joga van, csak a kötelességekről mindenki mélyen hallgat.
Sokan szeretik a válásokat arra fogni, hogy túl fiatalon házasodnak, és nem éltek előtte eleget. Ja persze, szüleink idejében ha valaki 25 éves koráig nem kelt el, akkor az már vénlánynak számított, jellemzően 18-20 évesen férjhez mentek, gyereket szültek. Mégis, a velem egykorúaknak csak az 1-2 %-a nőtt fel csonka családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!