Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan adnám ki az útját a páromnak? Én várom, erre ő inni megy.
Párom 4 hét után hazajött, mivel kamionozik, én tegnap este vártam készültem vacsorával, erre az alkalomra vettem egy szexi fehérneműt is és nagyon vártam mikor ér haza, már szinte tűkön ülve. Órákig nem jött így én lefeküdtem aludni. Hajnal 2-kor hazaesik, csont részegen, összefosva, beszélni sem tudott, egy nagy csokor rózsával a kezében. Bizonygatta nekem részegen, mennyire szeret, de azt már nem tudta megmondani, hogy akkor miért a kocsma volt neki az első. A szőnyeget összehányta és még sorolhatnám.
Mindennek tetejébe most megint elment inni, mert már délbe elment és biztos hogy megint piásan jön haza.
Nem tudom miért szeretem, és miért bocsájtok meg mindent neki, de tudom, hogy alkoholista ember mellett nem szeretnék élni. Lehet jövője ennek a kapcsolatnak? Ti bevállalnátok ilyen emberrel családot?
Ez őszinte kérdés? Nyilván nem most lett ilyen. Én össze se jöttem volna vele, nemhogy még vacilláljak, hogy vele maradjak vagy szüljek neki...
Az ilyen embert bottal nem piszkálnám meg...
:D
Sírva röhögök!!
A csávód egy igazi latin lover xD
"Ti bevállalnátok ilyen emberrel családot?"
El tudnád képzelni az életedet úgy, hogy amikor a kislányod vagy a kisfiad várja haza az apját, akkor ő időnként "csont részegen, összefosva" érkezik meg, és a gyerek egy idő után megtanulja, hogy ilyenkor nem odaszaladni érdemes hozzá pusziért és ölelésért, hanem eliszkolni, hogy ha hánynia is kell, akkor legalább a szőnyegre, ne az ő nyakába?
Szomorú ez úgy, ahogy van, de ebből csak ő tudna kitörni, ha meglenne hozzá az elhatározás és a lelkierő.
(Azért remélem, vezetni szín józanon vezet, és előtte kialussza magát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!