Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentsen ez? Ennyit jelentenék a páromnak?
Figyelt kérdés
Párommal októbertől egy munkaterületen dolgozunk, én egy kft-nél ő közalkalmazott. Tegnap tett egy olyan kijelentést, hogy húzzam meg magam mert ha nem akkor vége köztünk mindennek. Mi köze hozzá, hogy hogy dolgozom amikor nem egy a főnökünk? Ne a pénzemért legyen velem! Mi a véleményetek?2014. okt. 5. 10:36
1/25 anonim válasza:
Csak én nem értem? Mivel kapcsolatban mondta ezt?
2/25 anonim válasza:
Most akkor váltok vagy együtt vagytok?
3/25 anonim válasza:
Milyen szövegkörnyezetben hangzott el ez a mondat?
Mert így ebben a formában kimondottan zsarolásnak hangzik, és elég fura, hogy te ezt az embert párodnak nevezed. Mi volt az előzmény?
4/25 anonim válasza:
Az, hogy abban a pillanatban én nekiálltam volna csomagolni...
5/25 anonim válasza:
Én sem értem. Írd le normálisan a kérdést. Nem lehet tudni, hogy mivel kapcsolatban mondta ezt és mi köze az egésznek ahhoz, hogy egy munkahelyen dolgoztok.
6/25 anonim válasza:
Én úgy értelmezem, hogy nem egy munkahelyen dolgoztok...
Pl. mindketten szakácsok vagytok, csak te egy kft-nél 200ezerért főzöl a dolgozóknak, párod pedig egy iskola menzáján 80ezerért mint közalkalmazott.
Ilyen hülye példa jutott eszembe, de ez a lényeg?
Azért mondott ilyet a párod, mert esetleg fél, hogy te "többre viszed", több pénzed lesz???
De lehet, hogy én értettem félre.
7/25 A kérdező kommentje:
A főnöke nincs megelégedve a munkámmal és lehet, hogy megint áthelyeznek egy másik helyre. Erre mondta a párom, hogy jobb, ha meghúzom magam.
2014. okt. 5. 11:04
8/25 anonim válasza:
Hogy jön ide az , hogy húzdd meg magad, holott csak egyszerűen nem volt elégedett a főnök a munkáddal és ezért kerültök egy munkaterületre. Inkább azt kellett volna mondania, hogy drágám, kicsit jobban próbálj meg teljesíteni, oké? Vagy valami hasonlót.. de nem értem a kapcsolatot a húzdd meg magad és az általad elvégzett munka minőségével.
9/25 A kérdező kommentje:
Az a lényeg, ha nem csinálom meg rendesen a dolgom akmor áthelyeznek egy másik területre, és a páromnak ebből már elege van, hogy majd szégyenkezni fog miattam.
2014. okt. 5. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!