Hogy mondhatott ilyet a barátom? És mit jelentsen ez?
Annak idején a nagyapám azt mondta anyukámnak, amikor már a fiúk kezdtek utána érdeklődni:kislányom, mindig nézd meg, hogy a fiú hogyan beszél az édesanyjával vagy a lánytestvérével, mert nagy valószínűséggel úgy fog a párjával is viselkedni.
59N
Most akkor mielőtt egymásnak esnek a kommentelők válaszolj egy kérdésre!
Téged bántalmaztak a szüleid???
Így van, ha csak ez a baj akkor meg kell beszélni, hogy más-más család, különböző életszemlélettel, élettapasztalattal amit mindkettőtöknek tolerálni kell ha a másikuknál vagytok meg úgy alapba is. Lehet vele nem egyet érteni, de ha ilyen kicsi dolgokban nem tudtok elfogadóak lenni akkor nem is illetek össze.
Főleg azért kell az elején gatyába rázni a témát, mert későbbiekben, ha gyermeketek születik ez nagyon nagy probléma és veszekedés generáló dolog lesz, hogy hogyan neveljétek a gyereket.
Kérdező! Szerintem is a két végletet nyilvánítottátok meg a beszélgetésetekben. Én is beszélek sokszor úgy, hogy ráébresszem a beszédpartneremet arra, hogy egy végletet tart normálisnak, hogy szándékosan az ellenkező végletet nyilvánítom ki. A vita hevében mondottakat ne vedd készpénznek, egyszer egy nyugodt percében kérdezd meg tőle, hogy komolyan gondolta-e ezeket.
Engem is kiborítana, ha azt látnám, hogy a párom a szülei kéréseit teljesíti maradéktalanul, esetleg az én ellenemben - ugyanis egy felnőttnek már a párja mellett kell letennie a voksát akár a szülei ellenében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!