Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit jelentsen ez? Ennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelentsen ez? Ennyit jelentenék a páromnak?

Figyelt kérdés
Párommal októbertől egy munkaterületen dolgozunk, én egy kft-nél ő közalkalmazott. Tegnap tett egy olyan kijelentést, hogy húzzam meg magam mert ha nem akkor vége köztünk mindennek. Mi köze hozzá, hogy hogy dolgozom amikor nem egy a főnökünk? Ne a pénzemért legyen velem! Mi a véleményetek?
2014. okt. 5. 10:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
20%
Tehát a párod azért szakítana veled, mert esetleg nem teljesítesz jól a munkahelyeden? Én csomagolnék, mégis mit képzel. a munkád minősége rád és a főnöködre tartozik, semmiképpen nem a párodra. Az esetleges munkanélküliséged már a párodra is tartozik, ha hosszabb ideig eltart, mint ahogyan terveztétek, de most erről még szó sincs. Akkor sem lenne hozzá köze, ha ugyanaz lenne a főnökötök, nem értem mit akar a párod. De az ilyen típusú emberek, mindenen uralkodni akarnak, én elhagynám.
2014. okt. 5. 11:19
 12/25 A kérdező kommentje:
A többi dolgozó az ő vérét szívja miattam. Neki panaszkodik a főnöke is, hogy szóljon nekem.
2014. okt. 5. 11:25
 13/25 anonim ***** válasza:
68%

Én megértem a párodat.

Ő beszerzett dolgozni te meg lusta vagy dolgozni. Felnőttembernek dolgozni kell,és pénzt keresni hogy megéljen.

2014. okt. 5. 11:31
 14/25 anonim ***** válasza:
72%
Mi tart vissza abban, hogy normálisan dolgozz? Egy idő után kifognak rúgni (nem csak innen, mindenhonnan, ha nem dolgozol rendesen), és gondolom a párodnak semmi kedve(vagy talán nem is tud) eltartani.
2014. okt. 5. 11:33
 15/25 A kérdező kommentje:
13#. Nem a párom miatt kerültem arra a területre. A főnököm nem is tudja, hogy ő a párom.
2014. okt. 5. 11:34
 16/25 anonim ***** válasza:
82%

"dolgozunk, én egy kft-nél ő közalkalmazott."

"A főnöke nincs megelégedve a munkámmal"

"nem egy a főnökünk"

Nem értem, te nem is ott dolgozol, akkor mi köze az ő főnökének a te munkádhoz? Ráadásul október 5-e van. Írsz össze-vissza mindent, csak azt nem derült ki, mi a kérdésed egyáltalán.

2014. okt. 5. 11:36
 17/25 anonim ***** válasza:
95%

Ha nem jelentenél semmit a párodnak, akkor nem érdekelné, hogy mit gondol rólad a többi munkatárs és a főnök.

Ha ennyire elégedetlen veled mindenki, akkor nem lehet, hogy a te munkádban van a hiba?

Ez szerintem nem a párkapcsolatotokról szól. És nem is azzal kéne foglalkoznod, hogy jaj a párom, miért mondta ezt.

Hanem arról, hogy rendesen kéne végezned a munkádat, vagy másik helyet keresni, ha ennyire nem megy. A párod egyébként szerintem csak figyelmeztetni akart, hogy figyelj oda, mert elégedetlenek veled.

És egyébként tök égés lehet, hogy mindenki téged szid neki, mert nem dolgozol normálisan.

2014. okt. 5. 11:36
 18/25 anonim ***** válasza:
94%

Megértem a férjedet, bár lehetett volna finomabb a megfogalmazás.

Őt piszkálják azért, mert te nem dolgozol rendesen, szerinted neki ez annyira jó? MEgtehették volna, hogy kirúgnak a pba, de valószínűleg rá tekintettel nem tették... én a helyedben összekapnám magam, mert ha folytatod, se meló, se férj.

2014. okt. 5. 11:37
 19/25 anonim ***** válasza:
70%
Miért nem dolgozol normálisan?
2014. okt. 5. 11:39
 20/25 A kérdező kommentje:
Én próbálok rendesen dolgozni, de az a nő utál mindenkit. Már egy csomó dolgozót áthelyeztettet máshová.
2014. okt. 5. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!