Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentsen ez? Ennyit jelentenék a páromnak?
Én megértem a párodat.
Ő beszerzett dolgozni te meg lusta vagy dolgozni. Felnőttembernek dolgozni kell,és pénzt keresni hogy megéljen.
"dolgozunk, én egy kft-nél ő közalkalmazott."
"A főnöke nincs megelégedve a munkámmal"
"nem egy a főnökünk"
Nem értem, te nem is ott dolgozol, akkor mi köze az ő főnökének a te munkádhoz? Ráadásul október 5-e van. Írsz össze-vissza mindent, csak azt nem derült ki, mi a kérdésed egyáltalán.
Ha nem jelentenél semmit a párodnak, akkor nem érdekelné, hogy mit gondol rólad a többi munkatárs és a főnök.
Ha ennyire elégedetlen veled mindenki, akkor nem lehet, hogy a te munkádban van a hiba?
Ez szerintem nem a párkapcsolatotokról szól. És nem is azzal kéne foglalkoznod, hogy jaj a párom, miért mondta ezt.
Hanem arról, hogy rendesen kéne végezned a munkádat, vagy másik helyet keresni, ha ennyire nem megy. A párod egyébként szerintem csak figyelmeztetni akart, hogy figyelj oda, mert elégedetlenek veled.
És egyébként tök égés lehet, hogy mindenki téged szid neki, mert nem dolgozol normálisan.
Megértem a férjedet, bár lehetett volna finomabb a megfogalmazás.
Őt piszkálják azért, mert te nem dolgozol rendesen, szerinted neki ez annyira jó? MEgtehették volna, hogy kirúgnak a pba, de valószínűleg rá tekintettel nem tették... én a helyedben összekapnám magam, mert ha folytatod, se meló, se férj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!