Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentsen ez? Ennyit jelentenék a páromnak?
Azt jelenti, hogy nem dolgozol rendesen, és figyelmeztetett, hogy baj van, és húzd meg magad, mert vagy áthelyeznek vagy kirúgat a főnök., ennyi..
Ezert nem szeretnék sosem állandóan egy helyen dolgozni a párommal..ne keverjük a munkát a magánélettel, pedig mi tudunk együtt dolgozni, mert azért volt már rá példa..
A kérdésed zavaros..
De a problémat nem értem..
Mit fondolsz mit jelentesz a párodnak, vagy szerinted miért mo dta ezt?
"egy munkaterületen dolgozunk", ez nem egy munkahelyet jelent, hanem egy szakterületet, pl. én bérszámfejtési területen dolgozom, biztosan Londonban is van olyan, aki ezt csinálja és minden más helyen is, ahol vannak munkahelyek.
Ha te egy Kft.-nél dolgozol, ő pedig közalkalmazott, akkor szinte biztos, hogy nem egy munkahelyen dolgoztok. Legalábbis én még nem hallottam ilyen felállást, a közalkalmazott, pl. pedagógus általában egy iskolában dolgozik, semmilyen Kft.-ről ilyenkor szó sincs.
Ne a pénzért legyen veled? ez mit jelent? Többet keresel? Egy nagy katyvasz, amit írsz, írd le rendesen, hogy mi a szitu, mert ebből semmit nem lehet kihámozni.
Javítsatok ki, ha rosszul értelmezem.
Az egy munkaterület, az fizikailag egyazon területet jelent, pl. egy önkormányzati hivatal, vagy iskola, vagy egy bármilyen állami/önkormányzati intézmény.
A kérdező egy Kft-nél dolgozik, aki valamilyen alvállalkozóként teljesít ott feladatokat. Tehát más intézmény a munkaadójuk, más esetleg a feladatkörük, de fizikailag egy helyen vannak.
A kérdező munkájával (tehát közveteve a kft. munkájával) a fenntartó dolgozói nincsenek megelégedve, és mivel tudják, hogy a kérdező a munkatársuk párja, ezért a munkatársukat nyaggatják ezzel. Esetleg a fenntartó, a párjának a főnöke sem elégedett, és ő szólt, hogy jobban kellene teljesítenie.
A véleményem az, hogy ha nincs megelégedve veled a főnök, mert nem elég jó a munkád, akkor jó, hogy a párod szól, te is tudj róla, mindenesetre másképp is előadhatta volna.
Ha csak a kollégát heccelik állandóan, akkor én elvárnám, hogy mellettem álljon ki, mégis csak a párom, nem pedig a többiek nyomására engem nyaggasson. Vannak olyan emberek, akik szeretik azt nézni, ha másokat összeugraszthatnak hülyeségekkel. És lehet, hogy a párodat lehet provokálni, mert ő téged csesz le, ahelyett, hogy kiállna melletted a többiekkel szemben.
Nem tudom melyik eset áll fent, mert nem írtad le, mivel foglalkozol, és mivel elégedetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!