Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan adnám ki az útját a páromnak? Én várom, erre ő inni megy.
Párom 4 hét után hazajött, mivel kamionozik, én tegnap este vártam készültem vacsorával, erre az alkalomra vettem egy szexi fehérneműt is és nagyon vártam mikor ér haza, már szinte tűkön ülve. Órákig nem jött így én lefeküdtem aludni. Hajnal 2-kor hazaesik, csont részegen, összefosva, beszélni sem tudott, egy nagy csokor rózsával a kezében. Bizonygatta nekem részegen, mennyire szeret, de azt már nem tudta megmondani, hogy akkor miért a kocsma volt neki az első. A szőnyeget összehányta és még sorolhatnám.
Mindennek tetejébe most megint elment inni, mert már délbe elment és biztos hogy megint piásan jön haza.
Nem tudom miért szeretem, és miért bocsájtok meg mindent neki, de tudom, hogy alkoholista ember mellett nem szeretnék élni. Lehet jövője ennek a kapcsolatnak? Ti bevállalnátok ilyen emberrel családot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!