Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apukám csalja az anyukámat!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apukám csalja az anyukámat! Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Mostanában rengeteget veszekednek,és egy ismerősöm mondta, h látta apukámat egy utcában egy házba bemenni..persze nem hittem el, mert mit keresne ott.Tegnap délelőtt viszont láttam,h megy valahova (én kutyát sétáltattam) ezért követtem.Tudom aljas dolog, de tényleg bement valakihez,nagyon ideges lettem, beakartam menni a házba de inkább hazamentem,apám pár órával később jött haza ,én meg elmentem a házhoz és becsengettem.egy 35 éves körüli nő lakik ott.nagyon ideges vagyok és nagyon csalódtam az apámban..nem is szólok azóta hozzá egyébként 50 éves. a kérdésem az lenne, h szóljak erről anyukámmnak??? nem akarom h elváljanak főleg azt nem h én tegyem tönkre a házasságot.arra is gondoltam már h beszélek a nővel h hagyja az apámat békén.Nagyon mérges és csalódott vagyok, viszont félek is:( 18L
2010. jan. 24. 11:51
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:

írtam h akkor bevallanám:) de én lehet el is hagynám hisz ha valami nem működik kár erőltetni

fogalmam sincs eddig nem tudtam h nem működik:S vagyis nem gondoltam volna

2010. jan. 24. 15:29
 52/55 anonim ***** válasza:
81%
Feltetted a kérdést és feketén-fehéren szeretted volna látni a képet. Kiderült, hogy rengeteg homályos rész lehet amit te nem is ismersz. Figyelj egy kicsit, és talán akkor megérted őket, a szüleidet és sose feledd helyettük TE nem oldhatod meg a problémáikat. Szeresd őket, mutasd ki, hogy mennyire fontosak neked és bármi is lesz a döntésük Te mellettük állsz. És egy őszinte beszélgetés során az orruk alá "dörgölheted", hogy felnőttek vagytok, mint írtad ikertesó is van és csak miattad, miatattok ne áldozzák fel életüket, vagy inkább ne tetszelegjen egyik se az önfeláldozó "hazug" szerepbe. Sok sikert!
2010. jan. 24. 16:03
 53/55 anonim válasza:
100%

Óriási!:(

A válás legtöbbször nem a gyerek miatt hanem a kapcsolat miatt történik.Apád keresi a boldogságot amit anyád már nem tud megadni neki,vagy fordítva.Ennyi.Van,mikor a "megcsalás" csak szex és más semmi.ez a jobbik eset és szerintem üdítőleg hat a már kihűlő félben lévő kapcsolatok többségére.(ez csak az én álláspontom)Mit tudnál tenni ellene?Semmit!

Mint ahogy fentebb írták is szeresd őket (persze ha nem tartottak rabszolgasorban).Válás után is van élet,csak részedről kicsit macerásabb lesz,hogy találkozz azzal a szülővel aki lép.

2010. jan. 24. 20:19
 54/55 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos hogy megcsalja, nekem is van lány barátom, el is szoktam hozzá menni beszélgetni, ha valaki követne csak azt látná hogy bemegyek egy házba ahol egy 25éves csajjal találkozok, és bármilyen hihetetlen nem csalom meg a barátnőm vele.
2010. jan. 24. 21:26
 55/55 anonim ***** válasza:
90%
Lehet nem azért basz_k félre mert valamit nem kap meg, hanem mert fiatalabb csajt akar mint a legtöbb 50éves vénfasz mert kapuzárási pánikjuk van...
2010. jan. 25. 16:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!