Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok, mihez kezdjek ha apám sokat iszik és veri oktalanul anyukámat, és van mikor engem és testvéremet is? Félek hogy a rendőrség ilyennel nem foglalkozna.
Tudom, hogy messziről könnyű tanácsokat osztogatni. Én így nőttem fel, aztán egyszer meguntuk apu "rossz napjait" és amikor hulla részegen neki ment anyunak a tesómmal összefogva nem hagytuk, és mi is nekimentünk apunak. 3-an agya főbe vertük. Ez kb. 3-4 alkalommal megismételtük, ne félj utána eszébe sem jutott anyámra kezet emelni.
Viszont engem mindig bántott amikor senki nem látta:-(
Sajnos a házastárssal szembeni erőszaknál még él a "majd ha vér folyik" elv.
Viszont ha a gyereket bántják, arra nagyon ugranak a gyermekvédő szervek.
Én se tartom a fenti leosztást igazságosnak, de sajnos ilyen a jelenlegi jogrendszer.
Ezért azt javasolnám, hogy
a) lépjetek kapcsolatba az imént ajánlkozó boxolóval
b) ha neked vagy a testvérednek bármi baja esik, azonnal hivatalos orvosi látlelet (kis sérülés is sérülés!!), gyámügy és rendőrség.
Kiskorú bántalmazásáért nem csak pár órára viszik be, hanem bent tartják az ítéletig. Azt pedig ilyen környezetben dolgozó ismerőstől tudom, hogy a gyermekbántalmazókat - ha sikerül közölni velük, hogy miért vannak bent - a cellatársak kezelésbe veszik. De az sem ritka, hogy a rendőrök is igénybe veszik a kevésbé jogtiszta igazságszolgáltatást egy félreeső szobában az őrsön...
Egyszóval én a cellatársakat felvilágosítanám, hogy mi történt, még az előzetesben.
Harmadik vagyok.
Ha hiszed ha nem én is és a tesóm is lányok vagyunk. Nem tudott "legyőzni" minket hármunkat.
De egyébként olvastam itt aranyos kedves fiúkat vagy férfiakat akik szívesen elvernék a faterodat. Én simán megkérnék valakit, hogy alaposa fenyegesse meg:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!