Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tanácstalan vagyok, mihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok, mihez kezdjek ha apám sokat iszik és veri oktalanul anyukámat, és van mikor engem és testvéremet is? Félek hogy a rendőrség ilyennel nem foglalkozna.

Figyelt kérdés
Azt tenném hozzá,hogy pénzünk nincs lakásra,ügyvédre,nem tudjuk hova mehetnénk,anyukámat ide köti a munkája de ő is nagyon akarna változtatni.De rettegésben tart minket.Tudom hogy anyukámnak kéne tennie vmit,de gondoltam segítséghez fordulok.
2011. ápr. 16. 21:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Továbbra is áll az ajánlat.Nem fog fájni.Lehet,hogy előbb meggondolja magát..
2011. ápr. 17. 17:11
 12/20 A kérdező kommentje:
Hát ha rosszul is hangzik, de jól esne ha már megkapná azt a szenvedést amit mi több éven keresztül.. és igen, nem bánnám ha vki vele egykategóriájú mutatná meg, hogy nem mi vagyunk a "boxzsákok" ! Szóval nem lennék ellene ha vki elagyabugyálná..:/ Mert nem változtat magán, és nem is tud..főleg ha állandóan részegre issza magát! Azért keresek ilyen kétségbeesetten segítséget :(
2011. ápr. 17. 18:45
 13/20 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak, rettentő így élni. Én remélem lesz megoldás a problémátokra. Ha más nem valaki felveszi veled a kapcsolatot és elveri mint szódás a lovát. Kitartás.

Ui: Megdöbbentő az a rengeteg "nyomorult" gyerek, akik itt kérnek segítséget az alkoholista szülők miatt:-(

2011. ápr. 17. 19:55
 14/20 anonim válasza:
Jelentsd fel testi sértés miat.Vagy lobd el a szeszes italát és ha nem vál be,akkor zárd be a konyhába,SZESZES ITAL NÉLKŰL!
2011. ápr. 17. 20:24
 15/20 A kérdező kommentje:
Akkor kérném a boxoló segítségét...
2011. ápr. 18. 11:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Az aktuális városban a gyámhivatal segít!Foglalkozni fognak vele!De minden városban és községben is van hetente egyszer ingyenes jogi tanácsadás és oda kellene bemenni! Nem félni!!! Bemenni!!!!Elmondani mindent és hidd el jönni fog a segítség!!!!De a legjobb lenne elköltözni! A nők a nőkért oldalon is megnézhetnéd anyukád nevében! Van ingyenes anyaotthon és több lehetőség is! Ennél a helyzetnél minden jobb! Az ilyen embert le kéne lőni!
2011. máj. 2. 20:07
 17/20 okoska99 válasza:
Régen engem is vert az apám és egyszer a nővéremmel feljelentettük és mivel rajtam látszódott hogy sokkos állapotban voltam meg voltak kissebb sebek 6 hónapra lecsukták és anyámmal éltem azóta nem mer hozzám és a tesómhoz nyúlni mert azt mondták neki a bíróságon hogy ha még 1 feljelentés lesz akk 3 év is lehet belőle
2011. máj. 12. 15:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Változott azóta valami?
2011. júl. 10. 21:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Hármatokat nem tud lefogni. Ez képtelenség. Meg nektek eszközeitek is vannak. Ilyenek: vasaló, porszívó, mákdaráló, jó nagy husáng. Nem kell agyonütnötök, de kaphat a hátára ezekből. És akkor majd meggondolja legközelebb. Csak addig meri megcsinálni, amíg vissza nem kap belőle valamennyit.
2011. júl. 10. 23:33
 20/20 anonim válasza:
Változott azóta valami vagy miden úgy maradt ami volt?
2011. júl. 11. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!