Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukám csalja az anyukámat! Mit tegyek? Bővebben lent
Szerintem ne szólj nekik mert haragudni fognak rád! Írj anyukádnak egy névtelen levelet! Miután kiderült a dolog utána mondhatod el a véleményed. De ez elég intim dolog, h kérdőre vond őket! Lehet apukád nem kapott meg otthon valamit, ami hiányolt.Anyukád éreztette vele h ő keresi a pénzt? Támogatta egyáltalán apukádat lelkileg?
Mindenki a jóra vágyik, és ha nem kapja meg otthon akkor elmegy máshová. Lehet h már nem voltak egymás mellett boldogok. Mindenesetre apukád tartozik egy bocsánat kéréssel anyukádnak, mert becsapta. Nem így kellett volna lennie. Először apukádnak kellett volna kezdeményezni egy beszélgetést h mi a probléma, és ha nem javul a helyzet, akkor el kell válni szépen.Az még mindig jobb mint becsapni a másikat. Ha elmúlt a szerelem, akkor elmúlt, ne tartds őket össze! Ugye nem akarod h szenvedjenek egy látszatházasságban? Ezek után már ugyis csak a gyűlölet van, nem hiszem h túl lehet rajta lépni. Ha elválnak, attól még mindketten szeretni fognak. Szerintem te is jobban fel tudsz nézni egy gerinces szülőre, mint egy sunyira, aki hazugságban él.
Ha tönkrement a kapcsolatuk abban anyukád is biztos hibás volt. Főnökösködött vele, vagy elhanyagolta, vagy ellaposodott a kapcsolatuk? Ha szereted őket, akkor azt kívánod nekik h inkább legyenek olyannal akit szeretnek.
De mégis miért nem akar dolgozni? Anyukád folyton szidja h milyen semmirevaló? Akkor nem is csoda h nincs kedve. Viszont így durva h anyukád tartja el, és ő meg megcsalja.
Szerintem hagyd a nőt, inkább kezdj el beszélgetni apukáddal arról h mi van a munkával, miért nincs?
Aztán meg kérdezz rá, h mi baj van köztük, miért veszekednek annyit? Vagy h mit nem bír anyukádba. Javasold neki h üljenek le és őszintén beszélgessenek el a kapcsolatokról, mert ez így megmérgezi az életeteket.
nem szidja.azért nem akar dolgozni mert itthon űlni kényelmesebb. meg 50 évesen nem is könnyű már találni.anya csak akkor hozza fel azt h nincs munkája ha már nagyon kivan borulva
Már párszor kérdeztem h miért nincs megha kell segítek neki keresni interneten de nem is érdekli :S
oké ezt megpróbálom bár nem hiszem h sokra mennék vele:S de a nőre akkoris rákérdezek mert nagyon zavar
13:23 apám itthon mindent megkap. így nem si értem miért..lehet mert az a másik nő azért csak fiatalabb.nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!