Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apukám csalja az anyukámat!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apukám csalja az anyukámat! Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Mostanában rengeteget veszekednek,és egy ismerősöm mondta, h látta apukámat egy utcában egy házba bemenni..persze nem hittem el, mert mit keresne ott.Tegnap délelőtt viszont láttam,h megy valahova (én kutyát sétáltattam) ezért követtem.Tudom aljas dolog, de tényleg bement valakihez,nagyon ideges lettem, beakartam menni a házba de inkább hazamentem,apám pár órával később jött haza ,én meg elmentem a házhoz és becsengettem.egy 35 éves körüli nő lakik ott.nagyon ideges vagyok és nagyon csalódtam az apámban..nem is szólok azóta hozzá egyébként 50 éves. a kérdésem az lenne, h szóljak erről anyukámmnak??? nem akarom h elváljanak főleg azt nem h én tegyem tönkre a házasságot.arra is gondoltam már h beszélek a nővel h hagyja az apámat békén.Nagyon mérges és csalódott vagyok, viszont félek is:( 18L
2010. jan. 24. 11:51
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
ajj de sztem ezkicsit másabb :S hisz mégis a gyerekük vagyok és jogom van tudni ha baj van
2010. jan. 24. 13:00
 22/55 anonim ***** válasza:
73%
Ne őt cseszegessétek csak mert jót akar! Nehéz ügy, de ha én rajta kapnám apámat, sz@rnék rá, hogy ez kettejük dolga, főleg, hogy anyám nem is sejti, mert minden 2. pasi félrekúr...én megmondanám apámnak, hogy tudom és megnézném mit reagál. Ha tényként közlöm és ez a valóság akkor nem fogja kitalálni, hogy az csak egy régi barát, ha hebegek, hogy de hát merre jártál akkor biztos kitalál valami kamut. Ha a reakciójából arra következtetek, hogy megcsalja akkor megmondanám anyámnak mert joga van tudni és nem falazok csak azért apámnak mert ez "az ő dolguk"..nem kéne csajozni család mellett..ennyi! Az milyen rossz lenne, ha kiderülne, hogy tudod és mégsem mondtad anyukádnak őt meg cs átverik éveken keresztül
2010. jan. 24. 13:04
 23/55 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem ne szólj nekik mert haragudni fognak rád! Írj anyukádnak egy névtelen levelet! Miután kiderült a dolog utána mondhatod el a véleményed. De ez elég intim dolog, h kérdőre vond őket! Lehet apukád nem kapott meg otthon valamit, ami hiányolt.Anyukád éreztette vele h ő keresi a pénzt? Támogatta egyáltalán apukádat lelkileg?

Mindenki a jóra vágyik, és ha nem kapja meg otthon akkor elmegy máshová. Lehet h már nem voltak egymás mellett boldogok. Mindenesetre apukád tartozik egy bocsánat kéréssel anyukádnak, mert becsapta. Nem így kellett volna lennie. Először apukádnak kellett volna kezdeményezni egy beszélgetést h mi a probléma, és ha nem javul a helyzet, akkor el kell válni szépen.Az még mindig jobb mint becsapni a másikat. Ha elmúlt a szerelem, akkor elmúlt, ne tartds őket össze! Ugye nem akarod h szenvedjenek egy látszatházasságban? Ezek után már ugyis csak a gyűlölet van, nem hiszem h túl lehet rajta lépni. Ha elválnak, attól még mindketten szeretni fognak. Szerintem te is jobban fel tudsz nézni egy gerinces szülőre, mint egy sunyira, aki hazugságban él.

Ha tönkrement a kapcsolatuk abban anyukád is biztos hibás volt. Főnökösködött vele, vagy elhanyagolta, vagy ellaposodott a kapcsolatuk? Ha szereted őket, akkor azt kívánod nekik h inkább legyenek olyannal akit szeretnek.

2010. jan. 24. 13:10
 24/55 A kérdező kommentje:
13:04 köszi!!! épp ez az h így sokkal rosszabb h tudom és nem szólok.apámank mindenképpen szólok és hiába is tagadja.vagy arra is gondoltam h csak megvárom a háznál és mikor kijön megkérdezem h mit keres itt.úgyis észrevenném ha hazudna.és ha ő nem akkor legalább én mondjam meg anyának..inkább azért haragudna rá amiért nem szólok
2010. jan. 24. 13:13
 25/55 anonim ***** válasza:
100%

De mégis miért nem akar dolgozni? Anyukád folyton szidja h milyen semmirevaló? Akkor nem is csoda h nincs kedve. Viszont így durva h anyukád tartja el, és ő meg megcsalja.

Szerintem hagyd a nőt, inkább kezdj el beszélgetni apukáddal arról h mi van a munkával, miért nincs?

Aztán meg kérdezz rá, h mi baj van köztük, miért veszekednek annyit? Vagy h mit nem bír anyukádba. Javasold neki h üljenek le és őszintén beszélgessenek el a kapcsolatokról, mert ez így megmérgezi az életeteket.

2010. jan. 24. 13:20
 26/55 anonim ***** válasza:
61%
Nem védem az öreget, de gondolkozzatok már el azon h mi volt az oka h más irányba ment! Ne mondjátok már h azért mert a nő mindent megadott neki, érzelmileg is, meg őszinteséget! Utána pontozzatok le!
2010. jan. 24. 13:23
 27/55 A kérdező kommentje:

nem szidja.azért nem akar dolgozni mert itthon űlni kényelmesebb. meg 50 évesen nem is könnyű már találni.anya csak akkor hozza fel azt h nincs munkája ha már nagyon kivan borulva

Már párszor kérdeztem h miért nincs megha kell segítek neki keresni interneten de nem is érdekli :S

oké ezt megpróbálom bár nem hiszem h sokra mennék vele:S de a nőre akkoris rákérdezek mert nagyon zavar

13:23 apám itthon mindent megkap. így nem si értem miért..lehet mert az a másik nő azért csak fiatalabb.nem tudom

2010. jan. 24. 13:32
 28/55 anonim ***** válasza:
25%
"apám itthon mindent megkap" - csak azt ne mondd, hogy minden éjjel tartod a gyertát a szüleid hálószobájában!!!
2010. jan. 24. 14:02
 29/55 anonim ***** válasza:
25%
... gyertyát...
2010. jan. 24. 14:02
 30/55 A kérdező kommentje:
anyukám mos, főz és takarít rá.. ez szerinted nem minden? el űri h nem dolgozik és ha kell valami neki megkapja. nehogy már a minden a szex legyen
2010. jan. 24. 14:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!