Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukám csalja az anyukámat! Mit tegyek? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Mostanában rengeteget veszekednek,és egy ismerősöm mondta, h látta apukámat egy utcában egy házba bemenni..persze nem hittem el, mert mit keresne ott.Tegnap délelőtt viszont láttam,h megy valahova (én kutyát sétáltattam) ezért követtem.Tudom aljas dolog, de tényleg bement valakihez,nagyon ideges lettem, beakartam menni a házba de inkább hazamentem,apám pár órával később jött haza ,én meg elmentem a házhoz és becsengettem.egy 35 éves körüli nő lakik ott.nagyon ideges vagyok és nagyon csalódtam az apámban..nem is szólok azóta hozzá egyébként 50 éves. a kérdésem az lenne, h szóljak erről anyukámmnak??? nem akarom h elváljanak főleg azt nem h én tegyem tönkre a házasságot.arra is gondoltam már h beszélek a nővel h hagyja az apámat békén.Nagyon mérges és csalódott vagyok, viszont félek is:( 18L
Lehet, h a nő csak egy régi jó barát, vagy munkatárs. Én mindenesetre biztos nem vádolnám apukám avval, h csalja anyukám, ha nincs százszázalék biztos bizonyítékom.
2010. jan. 24. 12:02
2/55 anonim válasza:
18 évesen lehetne annyi eszed,hogy ez a kettőjük dolga,és hiába utálod ezért apukádat ehhez is KÉT ember kellett ANYA-APA ,hogy idáig fajuljon a helyzet.ne szólj bele megoldják így vagy úgy!
2010. jan. 24. 12:03
3/55 anonim válasza:
1.nem 100% h.csalja
2.először apuddal beszélj
2.ha el is válnak mondjuk anyukáddal,akkor se nagyon szólhatsz bele...nem vagy már kisgyerek,fel kell tudnod dolgozni.
2010. jan. 24. 12:10
4/55 anonim válasza:
a 2.helyett 3.akartam írni.)
előző voltam
2010. jan. 24. 12:10
5/55 anonim válasza:
Próbáld meg ezt megbeszélni az Apáddal, de az Anyukádra legyél tekintettel. Kérj tőle választ ,esetleg magyarázatot, de higgattan beszélgess és ne támadással , hidd el sikerül ezt rendben meg beszélni.
2010. jan. 24. 12:11
6/55 A kérdező kommentje:
de 100% h csalja.hát minek megy oda állandóan??? órákra?
oké akkor elsőnek megkérdezem apát.
arról meg nem hinném h anyukám tehet.apám nem dolgozik így anyukám dolgozik rengeteget ő tart el.plusz én a gyakorlatomon szerzett pénzt is beadom..szóval nem anyukán a hibás
2010. jan. 24. 12:12
7/55 anonim válasza:
beszélj apukáddal először
a nőt hagyd ki ebből..vele nem neked kell egyezkedned
2010. jan. 24. 12:13
8/55 A kérdező kommentje:
akkor még várok egy kicsit vele mert most nagyon dühös vagyok:( most anyukám elmegy pár napra oktatásra a munkája miatt..általában apám ilyenkor sosincs itthon..úgyh tuti csalja.majd megpróbálok akkor beszélni vele.de úgyis tagadni fog
2010. jan. 24. 12:13
9/55 anonim válasza:
Ne szólj. Ez az ő dolguk, ehhez sztem nincs közöd. Esetleg ha jó viszonyban vagy apáddal, akkor vele kettesben megbeszélheted, de FELNŐTT MÓDRA.
2010. jan. 24. 12:14
10/55 A kérdező kommentje:
csak hát annyira rossz:s nem zavarja a nőt h házas ember?? áhh
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!