Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukám csalja az anyukámat! Mit tegyek? Bővebben lent
Figyu, erről nem az a nő tehet. Itt apukádnak van a legnagyobb felelőssége, mivel ő nős ember, és ő kockáztatja meg a házasságát ezzel az aljas cselekedettel!
apáddal mindenképpen beszélj, vagy egyszer lesd ki amikor oda bemegy, és 20 percre rá csengess be hozzájuk, hogy láttad ide bemenni és gondoltad, te is bejössz egy kicsit:D
12:30-as hát most "zsaroljam meg"?:D az a baj h "kis taknyos" vagyok szerinte szal nem érdekelné :D
12:31 ez tetszett:) jó ötlet nem tudom megmerném tenni.de így legalább rendesen lebukna. de egyébként a nő is hibás hisz biztosan tudja h van felesége és gyerekei
12:46 azért mert a szüleim és ha már végülis "benne vagyok" így nem tudom szó nélkül hagyni.ha apám nem szeret már minket akkor menyjen el de ennek nincs értelme h csalja anyukámat
Figyu, maradj ki, mert mindketten rád fognak haragudni! Irj anyukádnak egy névtelen levelet! Miután kiderül a dolog akkor mondhatod el a véleményed. Nem éri meg egyiküknek sem hazugságban élni. Ha megunták a dolgot lépjenek tovább, és legyenek inkább olyannal akivel jól érzik magukat. Ez a házasságnak már ugyis vége. Lehet apukád nem kapott elég figyelmet, vagy uj élményekre vágyott, unalmas volt a házasságuk. Anyukádat becsapta tartozik neki egy bocsánat kéréssel. Meg nekik ki kell beszélni h mik voltak a hibák. Sokan a lakás/gyerek miatt nem válnak el szenvednek egy kapcsolatban. Ugye te nem ezt kívánod nekik? Lehet anyukád is hibás mert nem támogatta apukádat, vagy éreztette vele h ő a pénzkereső.
Az is lehet h kapuzárási pánik apukádnál.
Minden ember jó dolgokra vágyik, és ha azt otthon nem kapja meg akkor elmegy máshova. Ne értsd félre nem apukádat támogatom. Neki kellett volna anyukáddal kezdeményezni egy beszélgetést h mi a probléma. És ha akkor se javul a helyzet akkor szépen elválni. Még mindig jobb mint becsapni valakit. Attól még h külön vannak téged ugyanugy szeretnek, és szerintem gerinces szülőkre jobb felnézni mint sunyikra, akik hazugságban élnek. Ha elmúlt a szerelem hát elmúlt, hiába tartják fenn a házasságot, az egy nagy hazugság lesz. Amugy anyukád főnökösködik apukádon, vagy elhanyagolta, vagy ellaposodott a kacsolatuk?
Úgy viselkedsz mint egy kényes tinédzser! te mit szólnál ahhoz ha a szüleid bele ütnék az orrukat a magán életedbe?Rögtön azt vágnád a fejükhöz,hogy te felnőtt ember vagy,és meg tudod te is oldani,ne szóljanak bele!!!Akkor te miért nem hagyod őket?Hisz te mondtad FELNŐTT vagy!!Az a saját életük,ahogy neked is van saját életed!!
Én nem szólnék bele,hisz mint írták nem tudod,hogy mi zajlik a szüleid között..
hát igazából fogalmam sincs mi lehet a baj.sose tűnt fel h baj lenne..csak egy ideje h rengetget veszekedne. nem, nem főnökösködik csak az zavarja anyát h apám nem dolgozik és nem is hajlandó így anya tart el mindenkit.és emiatt is sok a veszekedés
De sehogyse derülne ki ha nem szólnék apának h tudom h csalja.már azon vagyok h anyának nem szólok nem akarom h kiboruljon.inkább beszélek apámmal :S h mondja el vagy haggya abba. csak ez most így annyira szar nagyot csalódtam most apába.s régen nem voltak gondok.de kitudja azt is h mióta csalja anyát:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!