Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukám csalja az anyukámat! Mit tegyek? Bővebben lent
"nehogy már a minden a szex legyen"
Hát szerinted mi a búbánatos ló... pikuláért tart egy férfi szeretőt??! Nem azért, mert esetleg a legjobb barátjának is van...
Most nem bántani akarlak... de biztos, hogy vagy te már 18 éves? Nagyon fekete-fehérben gondolkozol..
Amellett, hogy a leírtak alapján nem tudhatod, hogy tényleg a szeretője-e, azt se tudhatod, hogy a szüleidnek milyen problémái vannak egymással, amit esetleg nem akarnak veled megosztani - mivel akár a gyerekük vagy, akár nem, ez csak rájuk tartozik.
Írta már valaki, és szerintem igaza van: te is felháborodottan kikérnéd magadnak, ha ők kérdeznének arról, szűz vagy-e még, kivel jársz éppen, és miért nem mással? Ugye? Ebbe gondolj bele, mielőtt beszélsz bármelyikükkel is...
igen vagyok 18:) hát bocsi de most eléggé kivagyok akadva:S
jójó tudom ez is igaz de egyszerűen nem tudok kimaradni belőle:s és abból mibaj lehet ha csak megkérdezem apámat? nem rohantam egyből mondani anyának meg nem rontottam rá apámra h mit képzel mit csinál
és tényleg nem örülnék ha beleszólnának mondjuk én anyával mindent megbeszélek ezért nem is szól bele de ez lényegtelen
14:22 Tudom és iagazd van de fogalmam sincs h mit csináljak ez annyira szar
igen nem tudom h anyukám hány éjszakát sírt át meg minden mert erős nő.de épp ezért lenne jó ha kiderülne..mindenkinek jobb lenne. igen attól félek h elválnak 50 évesen minek szeretőt tartani? lassan nagyapa lesz.nem nem nekem lesz gyerekem hanem a nővéremnek..és így akar ő így büszke nagyapa/apa lenni.gusztustalannak tartom
és nem értem miért engem kell most emiatt csesztetni :S ti se örülnétek h látnátok mit csinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!