Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apukám csalja az anyukámat!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apukám csalja az anyukámat! Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Mostanában rengeteget veszekednek,és egy ismerősöm mondta, h látta apukámat egy utcában egy házba bemenni..persze nem hittem el, mert mit keresne ott.Tegnap délelőtt viszont láttam,h megy valahova (én kutyát sétáltattam) ezért követtem.Tudom aljas dolog, de tényleg bement valakihez,nagyon ideges lettem, beakartam menni a házba de inkább hazamentem,apám pár órával később jött haza ,én meg elmentem a házhoz és becsengettem.egy 35 éves körüli nő lakik ott.nagyon ideges vagyok és nagyon csalódtam az apámban..nem is szólok azóta hozzá egyébként 50 éves. a kérdésem az lenne, h szóljak erről anyukámmnak??? nem akarom h elváljanak főleg azt nem h én tegyem tönkre a házasságot.arra is gondoltam már h beszélek a nővel h hagyja az apámat békén.Nagyon mérges és csalódott vagyok, viszont félek is:( 18L
2010. jan. 24. 11:51
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
35%
Miért akarnád lerombolni ezt a meghitt kapcsolatot apukád és a csaj között? Tuti úgy kefélnek, mint a moziban :D
2010. jan. 24. 14:06
 32/55 A kérdező kommentje:
hát engem az nem érdekel.sőt lehet nem hagyná abba hiába szólnék.de nem bírom nem hagyni...így legyen kinyalva a s*egge? már bocsi h így beszélek de nem dolgozik,minden nap meleg kaját kap mosunk rá meg minden és így hálálja meg?
2010. jan. 24. 14:08
 33/55 anonim ***** válasza:
20%

"nehogy már a minden a szex legyen"

Hát szerinted mi a búbánatos ló... pikuláért tart egy férfi szeretőt??! Nem azért, mert esetleg a legjobb barátjának is van...

2010. jan. 24. 14:14
 34/55 A kérdező kommentje:
úgy értem h a mindenben ne a szex legyen már.a másik nőtől ha csak ezt kapja és ez a midnene akkor miért nem költözik hozzá
2010. jan. 24. 14:15
 35/55 anonim ***** válasza:
53%

Most nem bántani akarlak... de biztos, hogy vagy te már 18 éves? Nagyon fekete-fehérben gondolkozol..

Amellett, hogy a leírtak alapján nem tudhatod, hogy tényleg a szeretője-e, azt se tudhatod, hogy a szüleidnek milyen problémái vannak egymással, amit esetleg nem akarnak veled megosztani - mivel akár a gyerekük vagy, akár nem, ez csak rájuk tartozik.

Írta már valaki, és szerintem igaza van: te is felháborodottan kikérnéd magadnak, ha ők kérdeznének arról, szűz vagy-e még, kivel jársz éppen, és miért nem mással? Ugye? Ebbe gondolj bele, mielőtt beszélsz bármelyikükkel is...

2010. jan. 24. 14:19
 36/55 anonim ***** válasza:
64%
Drága Életem! 18 éves lány. Az eredeti kérdés röviden így hangzik:a mit csinálj, most hogy felmerült a gyanú? Először is Te nem okolhatsz senkit, elsősorban az a nőt nem. Mi jogon vonnád kérdőre? És ha azt mondja szereti apádat, akkor te hiába jössz avval, hogy neki meg családja van, felesége és gyereke. Ezt legjobb esetben tudja. És ha apád 50 évesen máshol keresi a boldogságot ez nemcsak a szerető bűne. És egy kommentbe azt írtad, hogy bár néha veszekednek anyád meg ad mindent apádnak, és hogy jól vannak. Erre csak azt tudom mondani, hogy kis naiv vagy, édesanyád a bizalmasod? honnan tudod te azt, hogy hány éjszakát sírt át, mire így megkeményedett, hogy felvállalja, hogy egy egész család pénzügyi terhét egyedül oldja meg. És édesapád? nem akar dolgozni, írod, hogy elhárítja a segítséged az álláskeresésbe, nem lett egy kicsit depressziós, vagy csak egyszerűen azért keresett magának szeretőt mert anyád az erős nő - apád a gyenge férfi és egyszerűen csak ezen a helyzeten nem tud, vagy puha p*cs és nem akar változtatni, és ezért keresett magának egy olyan nőt aki felnéz rá, és mellette "igazi férfinak" érezheti magát. És az, hogy mérges vagy és csalódott ez természetes. Félsz is, de mitől? Azért mert elválnak? Lehet, hogy ez lenne a legjobb: apád erőd férfivá válna, anyád pedig megszabadulna egy tehertől amit ha kimondja, ha nem cipel. És úgy megszokta szegénykém, hogy észre sem veszi. És Te nyernél: kapnál két boldog szülőt. Lehet, hogy nem egy időben, egy térben, de ... azonban ezt nekik kell megoldaniuk. Apáddal négyszemközt beszélhetsz de akkor sem vonhatod felelősségre: ki vagy te, hogy számonkérd? És a legfontosabb, hogy Tanulj az esetükből, bár ezt úgy érzem már késő: a rosszat már megtanultad, összetartani két embert akkor is, ha nem megy, mert ők férj és feleség. Kötöd az ebet a karóhoz, és sem az eb sem a karó már rég nincs ott. Írj! és éld a saját életed!
2010. jan. 24. 14:22
 37/55 A kérdező kommentje:

igen vagyok 18:) hát bocsi de most eléggé kivagyok akadva:S

jójó tudom ez is igaz de egyszerűen nem tudok kimaradni belőle:s és abból mibaj lehet ha csak megkérdezem apámat? nem rohantam egyből mondani anyának meg nem rontottam rá apámra h mit képzel mit csinál

és tényleg nem örülnék ha beleszólnának mondjuk én anyával mindent megbeszélek ezért nem is szól bele de ez lényegtelen

2010. jan. 24. 14:22
 38/55 anonim ***** válasza:
51%
Ha így viszonyul a munkához, meg kényelemből elvan, akkor már az anyukád döntése, h kell e ez így neki vagy nem. Neki kell vele leülni beszélgetni, és neki kell kiadnia az utját. Semmi nem kötelező, mindig van több választás.Anyukád a saját életét rontja el ha hazudik magának. Ajánlom neki a Csernus könyvet: A nő meg neked is!
2010. jan. 24. 14:24
 39/55 anonim ***** válasza:
Ezért nem érdemes házasságot kötni senkivel. Ha szingli vagy, bűntudat nélkül kefélhetsz jobbra, kefélhetsz balra,és senki nem ugathat bele :P Egy házasságban ugyanez már nagyon komoly problémákat eredményezhet...
2010. jan. 24. 14:26
 40/55 A kérdező kommentje:

14:22 Tudom és iagazd van de fogalmam sincs h mit csináljak ez annyira szar

igen nem tudom h anyukám hány éjszakát sírt át meg minden mert erős nő.de épp ezért lenne jó ha kiderülne..mindenkinek jobb lenne. igen attól félek h elválnak 50 évesen minek szeretőt tartani? lassan nagyapa lesz.nem nem nekem lesz gyerekem hanem a nővéremnek..és így akar ő így büszke nagyapa/apa lenni.gusztustalannak tartom

és nem értem miért engem kell most emiatt csesztetni :S ti se örülnétek h látnátok mit csinál

2010. jan. 24. 14:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!