Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apukám csalja az anyukámat!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apukám csalja az anyukámat! Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Mostanában rengeteget veszekednek,és egy ismerősöm mondta, h látta apukámat egy utcában egy házba bemenni..persze nem hittem el, mert mit keresne ott.Tegnap délelőtt viszont láttam,h megy valahova (én kutyát sétáltattam) ezért követtem.Tudom aljas dolog, de tényleg bement valakihez,nagyon ideges lettem, beakartam menni a házba de inkább hazamentem,apám pár órával később jött haza ,én meg elmentem a házhoz és becsengettem.egy 35 éves körüli nő lakik ott.nagyon ideges vagyok és nagyon csalódtam az apámban..nem is szólok azóta hozzá egyébként 50 éves. a kérdésem az lenne, h szóljak erről anyukámmnak??? nem akarom h elváljanak főleg azt nem h én tegyem tönkre a házasságot.arra is gondoltam már h beszélek a nővel h hagyja az apámat békén.Nagyon mérges és csalódott vagyok, viszont félek is:( 18L
2010. jan. 24. 11:51
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
61%
Én egyszer szóltam Anyunak, hogy apám valszeg szeretőt tart. Bár sokkal fiatalabb voltam mint te most. Akkora balhé lett belőle otthon, hogy ma is emlékszem rá... és ha elfelejteném, a rosszul összeforrt orrom emlékeztet, míg élek. Sztem fogd be a szád. Nagyon egyetértek a 14:22- es válaszadóval, aki a hosszabb hsz- t írta.
2010. jan. 24. 14:41
 42/55 anonim ***** válasza:
88%
Hát én abban sem lennék biztos, hogy anyukád tényleg munka vagy tanulás ügyben megy el pár napra. Én a helyedben beszélnék külön külön a szüleimmel, hogy ha csak miattam nem akarnak elválni, ne tegyék. Nálunk is ez volt, máig nem tudom ki kezdte a szüleimnél a megcsalást, mert mindkettő a másikra fogta, már mindkettőnek volt valakije, mire felmerült hogy elválnak. És itt inkább a gyerek az, akit becsapnak mindketten, persze közben áltatják magukat, hogy a gyerek érdekeit tartják szem előtt.
2010. jan. 24. 14:43
 43/55 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom nagyon:s ki bántott? engem nem ütne meg apám ha meg igen akkor tuti visszaütnék vagy ha én nem is a testvérem biztos adna neki(mivel van egy ikertesóm)
2010. jan. 24. 14:43
 44/55 A kérdező kommentje:
De, az a rengeteg tanulni való mind arra utal..meg anyukám főnök egy bankban így hamar kiderülne ha nem oda menne.
2010. jan. 24. 14:44
 45/55 anonim ***** válasza:
51%

Először is úgy gondolom, hogy ülj le édesapáddal és beszélj vele, lehet, hogy, sőt úgy gondolom, ő nem akar büszke nagyapa lenni. Miért akarod a te elképzeléseidet rá erőszakolni. És miért érzem, hogy leírtad az apádat, azért mert 50 éves? Más embernek 50 évesen születik kisgyereke. És vajon nem szerelmes? Kapuzárási pánikról sem hallottál még? És ha gusztustalanság van a dologban, akkor az a hazugság. És mielőtt örülnél, hogy na, végre ez a válaszoló is elítéli apámat, nem, nem csak apádat ítélem el a hazudozásáért, hanem anyádat is aki: hazudik önmagának és sajnos nektek is ezt mutatja példának, te írtad, te kérted ki magadnak, hogy, hogy van pofája veletek mosatni a gatyáit.

És ezt a csesztetést nem értem. Kérdeztél, és mindenki elmondja a véleményét, több-kevesebb jóindulattal, humorral :) vagy nem erre gondoltál? Az élet, hogy csesztet, vagy másképp fogalmazna: miért velem kell történniük ezeknek a dolgoknak? Fogd fel úgy, hogy megadatott neked, hogy mások hibáiból tanulj és ne kövesd el ugyanezen hibákat a saját életedbe.

És ismétlem, az apádat inkább ismerd meg, beszélgess vele és utána meg fogsz, döbbeni, hogy te jó ég ki ez az ember. És ez természetesen akkor fog megtörténni, ha elég nyitott leszel.

Sok sikert. És nyugalom. Ne hajszold bele magad olyan probléma megoldásába ami nem a tiéd. És egy jó ötlet jutott eszembe, édesapád mennyire ért a számítógépekhez? Hagyd nyitva ezt az oldalt, természetesen jelentkezz ki és hagyd, hogy rá találjon :)

2010. jan. 24. 14:48
 46/55 anonim ***** válasza:
51%

Ez nem a te problémád! Anyukádnak kell megoldani! Mi az ha már 50 éves az ember akkor már ne is éljen? Mindenkinek joba van a boldogsághoz! Azért mert 50 éves még kezdhet új életet, és nem a társadalmi elvárásoknak kell megfelelni.Szerintem biztos megvan az oka amiért ezt csinálja anyukáddal.

Az öreg a második fiatal korát éli:)

2010. jan. 24. 14:53
 47/55 anonim ***** válasza:
81%
Annyival egészíteném ki az előbbit, hogy ha anyukád egy bankban fönök (féle) akkor tényleg ne legyél naiv, és valószínű ráadásul talpraesett is. Biztos, hogy megtalálja, megtalálta már a módot arra, hogy hol lakik a boldogság, ha az volt oly kedves és a "bejelentett" lakcímről elköltözött. És akkor még egy szó sem esett arról, hogy édesanyád hány éves, ha apád 50 és szerinted milyen lehet a házaséletük, egyáltalán megérintik egymást, van puszi-puszi, netán kaptad el őket kanapén, konyhába önfeledten csókolozni, láttad őket összenézni cinkosan ???
2010. jan. 24. 14:54
 48/55 anonim ***** válasza:
57%
Megnyugodtál már? Látom kaptál sok választ. Te mit tennél az apukád, anyukád helyében?
2010. jan. 24. 15:14
 49/55 A kérdező kommentje:

nem nézem le mert 50 éves meg semmi.de ha már ennyi idős érett ember akkor ne csalja meg anyát hanem ha nem akar vele lenni váljon el:S

anyukám 48 éves

amúgy ért de nem hiszem ha úgy hagynám elolvasná:)

am nem szoktam őket úgy látni..

nem annyira de már kicsit nyugodtabb vagyok:)

Nem tudom, ha nekem szólna a lányom, h tudja akkor bevallanám

anyukám helyében egyből otthagynám

2010. jan. 24. 15:19
 50/55 anonim ***** válasza:
57%

És apukád helyében mit csinálnál?

És anyukáddal miért nem beszélgetsz el h miért tart ki mellette ha nincsenek jóban?

2010. jan. 24. 15:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!