Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukám csalja az anyukámat! Mit tegyek? Bővebben lent
Először is úgy gondolom, hogy ülj le édesapáddal és beszélj vele, lehet, hogy, sőt úgy gondolom, ő nem akar büszke nagyapa lenni. Miért akarod a te elképzeléseidet rá erőszakolni. És miért érzem, hogy leírtad az apádat, azért mert 50 éves? Más embernek 50 évesen születik kisgyereke. És vajon nem szerelmes? Kapuzárási pánikról sem hallottál még? És ha gusztustalanság van a dologban, akkor az a hazugság. És mielőtt örülnél, hogy na, végre ez a válaszoló is elítéli apámat, nem, nem csak apádat ítélem el a hazudozásáért, hanem anyádat is aki: hazudik önmagának és sajnos nektek is ezt mutatja példának, te írtad, te kérted ki magadnak, hogy, hogy van pofája veletek mosatni a gatyáit.
És ezt a csesztetést nem értem. Kérdeztél, és mindenki elmondja a véleményét, több-kevesebb jóindulattal, humorral :) vagy nem erre gondoltál? Az élet, hogy csesztet, vagy másképp fogalmazna: miért velem kell történniük ezeknek a dolgoknak? Fogd fel úgy, hogy megadatott neked, hogy mások hibáiból tanulj és ne kövesd el ugyanezen hibákat a saját életedbe.
És ismétlem, az apádat inkább ismerd meg, beszélgess vele és utána meg fogsz, döbbeni, hogy te jó ég ki ez az ember. És ez természetesen akkor fog megtörténni, ha elég nyitott leszel.
Sok sikert. És nyugalom. Ne hajszold bele magad olyan probléma megoldásába ami nem a tiéd. És egy jó ötlet jutott eszembe, édesapád mennyire ért a számítógépekhez? Hagyd nyitva ezt az oldalt, természetesen jelentkezz ki és hagyd, hogy rá találjon :)
Ez nem a te problémád! Anyukádnak kell megoldani! Mi az ha már 50 éves az ember akkor már ne is éljen? Mindenkinek joba van a boldogsághoz! Azért mert 50 éves még kezdhet új életet, és nem a társadalmi elvárásoknak kell megfelelni.Szerintem biztos megvan az oka amiért ezt csinálja anyukáddal.
Az öreg a második fiatal korát éli:)
nem nézem le mert 50 éves meg semmi.de ha már ennyi idős érett ember akkor ne csalja meg anyát hanem ha nem akar vele lenni váljon el:S
anyukám 48 éves
amúgy ért de nem hiszem ha úgy hagynám elolvasná:)
am nem szoktam őket úgy látni..
nem annyira de már kicsit nyugodtabb vagyok:)
Nem tudom, ha nekem szólna a lányom, h tudja akkor bevallanám
anyukám helyében egyből otthagynám
És apukád helyében mit csinálnál?
És anyukáddal miért nem beszélgetsz el h miért tart ki mellette ha nincsenek jóban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!