Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadéves orvostanhallgató vagyok Debrecenben. Ha passziváltatom egy félévemet, majd a következőt aktiváltatom, mennyi esély van rá, hogy ismét megítélik a tartásdíjat? 23/F
Figyelt kérdés
Édesapámtól kapom a tartásdíjat, akinek az új feleségével van 2 kiskorú gyermeke. Azt tudom, hogy a passzív félévre nem jár a rokontartás, de ha utána újra aktiváltatom a státuszomat és folytatom az egyetemet, mennyi esély van rá, hogy megítélik? Nem drogozom, nem iszom, nem voltam javítóban, gimi és egyetem között nem hagytam ki évet, csak most így jött össze sajnos ez a vizsgaidőszak.2014. aug. 14. 13:45
51/57 A kérdező kommentje:
Mi van?! Addig amíg lediplomázom... Oldd meg.. kösz. (amúgy két D-vel írjuk..) Talán nem nagy elvárás, hogy apám támogasson míg lediplomázom. És nem havi 100 ezrekről van szó, hanem havi 30 ezerről, amit a megélhetésre költök.. Úgyhogy nem gondolom, hogy lelkifurdalásomnak kellene lennie, mert egyetemre merészelek járni...
2014. szept. 18. 19:45
52/57 A kérdező kommentje:
De tudod mit? Nem akarok erről vitatkozni veled. Úgy látszik, valamiért te utálod az egyetemistákat úgy unblock. Legalábbis az "azt szeretnétek ha apuka fizetne vagy 30 éves korotokig" kijelentésed erre enged következtetni. És szerintem nem lehúzás, hogy míg lediplomázom, addig támogatja a megélhetésemet, mivel nem piára, drogra költöm azt a pénzt, és nem az ötödik diplomámat csinálom. Az orvosi egyetem melletti munkáról pedig majd akkor nyilatkozhatsz, ha elvégzel legalább két félévet. Mert addig fogalmad sincs arról, hogy mennyit kell ezen a szakon tanulni.
2014. szept. 18. 19:55
53/57 A kérdező kommentje:
Részemről a téma lezárva, szia!
2014. szept. 18. 19:57
54/57 anonim válasza:
Na de ahelyett,hogy pl itt ülsz,és lesed a netet,facebookozol, és társai...
Elmehetnél akár a tescoba polcpakolónak egy kis kiégészítő jövedelemért...
vagy ne itt kérdezősködj nagy orvostanhallgató létedre,hanem fogd magad és keress egy illetékest aki választ tud neked erre adni!
Oldddddddd meg:-) :-) :-) :-)
55/57 A kérdező kommentje:
"Nagy orvostanhallgató létedre" ?! Nem voltam beképzelt, pusztán annyit mondtam, hogy az orvosi egyetemen nagyon sokat kell tanulni. Ordít rólad, hogy savanyú a szőlő. Figyelj, sajnálom, ha téged a szüleid elhagytak vagy nem támogattak. Vagy nem vettek fel egyetemre és el kellett menned dolgozni helyette. Csakhogy erről az egyetemisták nem tehetnek... nem kellene azokat utálni, akiknek van lehetőségük tanulni.
2014. szept. 18. 20:10
56/57 A kérdező kommentje:
Ha pedig már te is osztogatod a tanácsokat: fel kellene keresned egy pszichológust, mert átlátszó vagy, mint egy ablak. Valami nagyon súlyos lelki problémád lehet, ha ilyen gyűlölködően, rosszindulatúan beszélsz egy ismeretlen emberrel.
2014. szept. 18. 20:14
57/57 anonim válasza:
Kérdező! Ne etesd a trollt, mert csak megerősödik, sőt sokasodik is! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!