Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Harmadéves orvostanhallgató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadéves orvostanhallgató vagyok Debrecenben. Ha passziváltatom egy félévemet, majd a következőt aktiváltatom, mennyi esély van rá, hogy ismét megítélik a tartásdíjat? 23/F

Figyelt kérdés
Édesapámtól kapom a tartásdíjat, akinek az új feleségével van 2 kiskorú gyermeke. Azt tudom, hogy a passzív félévre nem jár a rokontartás, de ha utána újra aktiváltatom a státuszomat és folytatom az egyetemet, mennyi esély van rá, hogy megítélik? Nem drogozom, nem iszom, nem voltam javítóban, gimi és egyetem között nem hagytam ki évet, csak most így jött össze sajnos ez a vizsgaidőszak.

2014. aug. 14. 13:45
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem támogat.... A bíróság ítélte meg a fix összeget és vonják tőle, nem ő utalja magától. Onnan tudom, hogy volt már egy kemény bírósági ügy anno 2009-ben, amikor betöltöttem a 18-at. Addig 15%-ot kaptam.
2014. aug. 15. 19:39
 42/57 anonim ***** válasza:
"én szívom meg, mert jogi értelemben nincs apám, aki támogatna. "
2014. aug. 15. 19:40
 43/57 A kérdező kommentje:
Ha megvonják, utána nem lesz a jog szerint. Így értettem. Mert a törvény szerint 18 év felett én nem a fia vagyok hanem egy hozzátartozó, akit ő kényszerből támogat, amíg nagyon muszáj.
2014. aug. 15. 19:42
 44/57 anonim ***** válasza:
De nem tudod vele megbeszelni? Apaddal? Szerintem tamogatna tovabb is
2014. aug. 15. 20:48
 45/57 A kérdező kommentje:
A feleséggel van a baj... Apámmal meg tudnám beszélni, de a felesége volt az, aki a fix összeghez is ragaszkodott, hogy a különböző juttatásokból (karácsonyi bónusz és egyebek), ne kapjak egy fillért se.
2014. aug. 15. 21:15
 46/57 A kérdező kommentje:
És az van, amit a nő mond. Onnan 0 jóindulatra számíthatok..
2014. aug. 15. 21:15
 47/57 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Azért az apád se semmi, hogy tőled vérbeli gyermekétől megtagadja a támogatást mert az új asszony megtiltja.
2014. aug. 15. 22:10
 48/57 anonim ***** válasza:

Miért nem mész el inkább melózni suli közben?

Bár egyszerűbb lehúzni apádat,és kicseszni a két kisebb gyerekkel!

2014. szept. 18. 19:37
 49/57 A kérdező kommentje:
Suli közben?? Te se jártál orvosi egyetemre.....
2014. szept. 18. 19:39
 50/57 anonim ***** válasza:
Ha oda jelentkeztél akkor old meg,ne pedig az apukád pénze számítson már ennyire!Tudom sok esetben,azt szeretnétek ha apuka fizetne vagy 30 éves korotokig:-)
2014. szept. 18. 19:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!