Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen "beiskolázási" segítség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen "beiskolázási" segítséget vár el az ex?

Figyelt kérdés

Egyedülálló anyaként a gyerkőc ingyen fog enni a suliban és a könyveket is ingyen kapja majd. (Nővérem is egyedülálló anyuka)

Mi a gyerektartáson kívül úgy gondoltuk, hogy plusz 25 E ft elég a táskára, irószerekre, füzetekre, tornaruhára stb...

Az ex pedig nyavalyog hogy drága lesz a tankönyv, meg a suliban fog enni a gyerek, meg táska amit szeretnének neki az is drága lesz, meg ruhák is kellenek stb.

Egyébként 35-40 E ft között kap gyerektartást.

Szerintetek?

2014. máj. 21. 22:43
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
49%

Járj azért utána, hogy mennyire eszik ingyen a gyerek és ingyen könyv mennyire lesz.

Nem sok az a plusz 20 ezer a sulira, amit kér gyerektartáson felül. Ez nem pumpolás... Nagyon nem szimpatikus a hozzáállásod. Amúgy a vásárlás még meglehetősen korai.

2014. máj. 21. 23:00
 12/54 anonim ***** válasza:
10%
Na az más. Vegyél meg neki mindent, majd ledöbbensz a végösszegen. Arról nem volt szó eddig, hogy albérletet fizetsz a volt nejednek, csak, hogy 35-40 a gyerektartás. Ne haragudj, de ez sántít nekem...
2014. máj. 21. 23:02
 13/54 anonim ***** válasza:
97%
Bocs, visszaolvastam, szülei fizetik a lakást, plusz rezsit. Szerencsés, hogy ilyen szülei vannak...
2014. máj. 21. 23:03
 14/54 A kérdező kommentje:

7#

Persze lehet felsorolni több tízezer ft-ba kerülő programokat, plusz dolgokat.

De anyuka ne akarja a világ összes pénzét elkölteni....

Mindenki addig nyújtózzon amíg a takarója ér.

Ne arra építsen, hogy jól keresünk a párommal (kisfiú apjával), és hogy majd mindent kifizetünk...

2014. máj. 21. 23:03
 15/54 A kérdező kommentje:
Lakhatna a szüleivel családi házban, mármint az ex. De a szülei "elzavarták", mert rájuk hagyta a gyereket és elment bulizni. Elküldték albérletbe, hogy foglalkozzon ő is a fiával, de anyagilag segítik.
2014. máj. 21. 23:05
 16/54 anonim ***** válasza:
88%

Első vagyok....legjobb tényleg ha megveszitek és nem a gyerektartás mellé kapja a pluszt

a 35-40e is szép már...

2014. máj. 21. 23:07
 17/54 anonim ***** válasza:
93%

Én 98-ban voltam elsős, olyan listát kaptunk........

És ha ex bevásárol, számlákat hoz és a végén elfelezitek?

A már említett kék dobókocka!:-) Sose kellett semmire, unokám is viheti majd suliba. Anya is ezt mondta:-)

2014. máj. 21. 23:08
 18/54 A kérdező kommentje:
Papíron 20%-ot kellene kapnia... Az kb 20-25 E ft... Csak én jól keresek, ezért dobjuk meg az összeget minden hónapban.
2014. máj. 21. 23:10
 19/54 anonim ***** válasza:
97%
tankönyv ingyenes lesz, de az étkezéshez nem elég az egyedülálló szülő. Ráadásul ezeken kívül azért van még kiadàs.
2014. máj. 21. 23:21
 20/54 anonim ***** válasza:
94%
Ne adj csak a blokk felmutatása után az összeg felét. Ennyi. Vagy ketten+gyerek menjetek el vásárolni legalább neki is lesz egy közös napja a szülőkkel, akármennyire is utálják egymást.
2014. máj. 21. 23:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!