Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen "beiskolázási" segítséget vár el az ex?
Egyedülálló anyaként a gyerkőc ingyen fog enni a suliban és a könyveket is ingyen kapja majd. (Nővérem is egyedülálló anyuka)
Mi a gyerektartáson kívül úgy gondoltuk, hogy plusz 25 E ft elég a táskára, irószerekre, füzetekre, tornaruhára stb...
Az ex pedig nyavalyog hogy drága lesz a tankönyv, meg a suliban fog enni a gyerek, meg táska amit szeretnének neki az is drága lesz, meg ruhák is kellenek stb.
Egyébként 35-40 E ft között kap gyerektartást.
Szerintetek?
Járj azért utána, hogy mennyire eszik ingyen a gyerek és ingyen könyv mennyire lesz.
Nem sok az a plusz 20 ezer a sulira, amit kér gyerektartáson felül. Ez nem pumpolás... Nagyon nem szimpatikus a hozzáállásod. Amúgy a vásárlás még meglehetősen korai.
7#
Persze lehet felsorolni több tízezer ft-ba kerülő programokat, plusz dolgokat.
De anyuka ne akarja a világ összes pénzét elkölteni....
Mindenki addig nyújtózzon amíg a takarója ér.
Ne arra építsen, hogy jól keresünk a párommal (kisfiú apjával), és hogy majd mindent kifizetünk...
Első vagyok....legjobb tényleg ha megveszitek és nem a gyerektartás mellé kapja a pluszt
a 35-40e is szép már...
Én 98-ban voltam elsős, olyan listát kaptunk........
És ha ex bevásárol, számlákat hoz és a végén elfelezitek?
A már említett kék dobókocka!:-) Sose kellett semmire, unokám is viheti majd suliba. Anya is ezt mondta:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!