Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válásnál ha az első tárgyalás már megvolt, és ott megegyeztünk, hogy a gyerekeket 2 heti rendszerességgel elviheti ott alvás nélkül . De most többet akar . Kaphat ennél többet? Egyszer már beleegyezett mindenbe . Köszönöm előre is a segítséget
Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 22:10
1/7 anonim válasza:
Ha te csak két hetente láthatnád a gyerekeidet, hogy érintene?
3/7 anonim válasza:
Szerintem ez hosszú lesz. Te miért nem akarsz több láthatást adni neki?
4/7 anonim válasza:
Miért nem szeretnéd, hogy többet legyEn a gyerekekkel? Bántja őket vagy nem törődik velük vagy a gyerekek nem akarják?
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor úgy mondom hogy együtt megbeszéltük ,hogy 2 hetente viszi őket .Még a gyerekek kicsik ezért nem alszanak ott. Én engedem neki ,hogy többet legyenek együtt hétköznap is jöhet amikor akar .De nem jön !oviba ,bölcsibe be van írva mehet értük .Nem megy!Akkor miért fontos ,hogy több legyen a bíróságon beírva? De mindenkinek azt mondogatja ,hogy én nem engedem . fenyeget ,hogy elveszi a gyerekeket. .Tudom ,hogy nem tudja !!Az a baj ,hogy állandóan bosszantani akar .Ennek soha nem lesz vége.
2013. aug. 29. 13:44
6/7 anonim válasza:
Nekem a szüliem még nagyon nagyon kicsi koromban elváltak, mindig is apukámnál töltöttem minden második hétvégét, két éjszakát (péntek szombat, vasárnap délután haza) a hugommal együtt, és sosem volt vele bajom... ha meg nagyok akkor az lesz a baj? csak az apjuk...
7/7 anonim válasza:
nem ismerlek sem téged se az apát, DE!!! Én egy apa vagyok, 8 év után összeházasodtam a jegyesemmel, rá 9 hónapra hazajön a munkából és közli velem hogy külön akar menni. Az hozzáteszem hogy mikor bejelentette a kislányunk 1,5 éves volt (most 2 éves) sokkolt az eset és hirtelen felindulásból csak annyit mondtam neki hogy a gyereket nem hagyom. Kb 2 hónapra rá lenyugodtak a kedélyek és barátságosabb légkör alakult ki. Megegyeztünk hogy a gyerekfelügyelet közös lesz 50-50% és aki szabadságon lesz annál fog több időt tölteni a gyerek. Ha már így alakult én örültem ennek. Rá két hónapra munkahelyemen jött egy sms a feleségemtől hogy hívjam fel. Felhívtam és csak annyit kérdezett hogy neki adom e a teljes körű gyámot. Csak néztem és mondtam hogy hiszen megegyeztünk az 50-50-ben, erre ismét megkérdezte és meg azt válaszoltam hogy nem. Az Ő válasza az volt hogy akkor ne menjek hétvégén a gyerekért. Azt tudni kell hogy a munkánk miatt a kislányom velem 3 az anyjával 4 napot töltött már a válás kezdete előtt is. Később kaptam még egy sms-t hogy vasárnap reggel mehetek érte de hétfőn este vigyem vissza mert Ő nem akarja a lányomat elszakítani tőlem. Beszéltem az ügyvéddel és sajnos az itteni jogszabály lehetővé teszi ezt számára, viszont azt nem teheti meg hogy ne lássam. (maradjunk annyiban hogy külföld) Nos a per miatt nem álltam le veszekedni vele. Vasárnap reggel a lányom mindig ugrott a karomba, hétfőn este pedig ordítva sírt mikor elköszöntem tőle. Mivel a keddi napom még szabad volt így mondtam a feleségemnek hogy kedden szeretném meglátogatni a lányomat. Első alkalommal még engedte, de utána ismét csak sírt a lányom hogy nem jöhet velem. Még ugyan azon az estén megírta nekem hogy vasárnaptól hétfő estig velem lehet de azon kívül még csak nem is találkozhatok vele. Ezt viszont már nem teheti meg, de az ügy és a lányom érdekében ezen sem vitatkozom vele. Bocs a hosszú írásért, de a lényeg az, hogy Te hogy bírnád ezt az én helyemben??? Tehát gondolj bele, hogy mit érez az apa. A lányom érdekében csak 10 perc sétára lakom tőlük, mégsem láthatom. Az anyja inkább FIZET a gyermek őrző óvodáért (nem tudom pontosan mi a magyar megfelelője)kedden amikor is az én napom lenne, minthogy velem tölthetné a lányom a napját. Azt hozzáteszem, hogy nem iszom, nem járok bulikba, vagy szórakozóhelyekre, soha nem csaltam meg, soha nem emeltem kezet rá, a lányomra főzök, fürdetem, mosok, foglalkozom vele, nevelem, újszülött kora óta én is pelenkázom nem csak az anyja, mindezt egyedülálló apaként úgy hogy délelőtt 9-kor elindulok munkába és este 11, vagy éjfél fele érek haza akkor amikor az anyjánál van, és akkor is így volt ez amikor még együtt éltünk. Bár lehet a Te volt férjed csak rossz érzést akar benned kelteni, de ha fele annyira akarja a közös gyereketeket mint én a lányomat, már az Ő pártján állok! Elnézést ha ezzel megsértettelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!