Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi gyerektartást ítélhetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi gyerektartást ítélhetnek meg ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Férjem külföldön dolgozik, van 3 gyerekünk.

Nemrég mentünk szét, még nem váltunk el de folyamatban van.

A fizetése változó, átszámolva kb 450.000-700.000 között mozog.

Én jelenleg gyesen vagyok a picivel.

Figyelembe veszik ebben az esetben az egész fizetését?

Mennyi lenne a reális amit megítélhetnek?

2014. máj. 13. 14:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
71%

Mennyire szemét hozzászólások jöttek! Kissé elképedtem! Kérdező ne vedd magadra, szerintem igazad van!

Kedves válaszolók! Nem gondoljátok hogy a gyerekeknek apjuk is van? Másrészt a nőnek van kiosztva a szülés ezen nem lehet választani. Mondta hogy a gyerekeket mindketten akarták és abban is megegyeztek, hogy mikor szülessenek. Normálisak vagytok ezekkel a lekezelő válaszokkal?

Az apa is akarta a babákat köteles gondoskodni róluk. Ha magas a fizetése akkor szerintem jogos, hogy adjon többet. Éljenek a gyerekei létminimumon, miközben ő meg jól él? Nem tudnék tükörbe nézni...

2014. máj. 13. 16:12
 42/81 anonim ***** válasza:
49%

"Ha magas a fizetése akkor szerintem jogos, hogy adjon többet."

Meg szerencse, hogy nem szemelyes velemenyek, hanem torvenyek szabalyozzak a GYT. merteket.

2014. máj. 13. 16:16
 43/81 anonim ***** válasza:
33%

"Kedves válaszolók! Nem gondoljátok hogy a gyerekeknek apjuk is van? Másrészt a nőnek van kiosztva a szülés ezen nem lehet választani. Mondta hogy a gyerekeket mindketten akarták és abban is megegyeztek, hogy mikor szülessenek. "

Akkor az édesanya döntsön úgy, hogy a férjénél legyenek elhelyezve a gyerekek.

2014. máj. 13. 16:18
 44/81 anonim ***** válasza:
60%

Kivancsi lennek a sok okos hozzaszolo kozul ki nevel 3 de akar csak 2 gyerek egyedul??

Kerlek kedves ferenc meseld mar el nekem 120ezerbol hogy tartasz el 3 gyereket amikor a picivel otthon kell maradnod?

3 gyerekre szamold csak a lakast es rezsit! Igen! Mert ha egy no egyedul van es dolgozik nem hasznal annyi vizet aramot el van egy szobaba es egesz nap dolgozik es megy a tv mosogep

2014. máj. 13. 16:19
 45/81 Őszödi Ferenc ***** válasza:
24%
Kedves előző, Ön 120 ezer forintot kevesell, amit az apa és az adófizetők adnak. Visszakérdeznék, hogy (ebből) mennyi az, amit az édesanya hozzátesz? Kérem, egy összeget írjon.
2014. máj. 13. 16:23
 46/81 anonim ***** válasza:
14%

"Kivancsi lennek a sok okos hozzaszolo kozul ki nevel 3 de akar csak 2 gyerek egyedul?? "

Egyre rosszabb....a minimum az lenne, hogy egy nő kiszámolja mire mennyi pénz kell, tételesen mutasson ki mindent. Ha ez meg van, jöhet a matek 1, ő mennyit tud ebből állni és 2, mennyi gyerektartás kell a hiányra.

2014. máj. 13. 16:24
 47/81 anonim ***** válasza:
73%

Te meg azt meseld mar el, hogy miert kell egy otthon ki nem mozdult maganyos nonek a gyermekei eletet jelentosen befolyasolo dontest mar bocs, de depresszio kozeli allapotban hoznia?

Nem tul nagy felelosseg ez? Az elet mindenhol megalkuvassal jar. Ferjjel is meg anelkul is. Es ha mar meg kell alkudni, akkor inkabb a gyerekek apjaval. Tovabba nekem az sem kerek, hogy az Anyuka akar-e kiszallni a kapcsolatbol vagy a ferj? Csak az Anyuka velemenyet ismerjuk. (Ha egy not elhagy a ferje, akkor az tobbnyire a ferj utan epekedik es nem a ferj penze utan. De ez csak az en szemelyes tapasztalatom.)

2014. máj. 13. 16:26
 48/81 anonim ***** válasza:
62%
Én mindenképpen azt ajánlom, hogy ha tényleg jóban maradtatok, akkor beszéljétek meg, írjatok egy szerződést x évre, hogy mennyit ad, és kész. Ha olyan keveset kell csak költenie, akkor nem hinném, hogy nagyon fukarkodni fog, mégiscsak az Ő 3 gyerekéről van szó. :) Ha meg pár év múlva megromlana mégis a kapcsolatotok, esetleg megváltoznának a munkakörülményei, akkor pedig már fogsz tudni dolgozni.
2014. máj. 13. 16:29
 49/81 anonim ***** válasza:

Te szegény! Szerintem már titkon megbántad, hogy kiírtad ezt a kérdést!

Mivel már minden válaszadó - többé-kevésbé pontosan - kiszámolta a gyerektartás összegét, én erre nem is vállalkozom. Azt hiszem, nem is a pontos összegről szól ez a történet. "hisz tudja, hogy nem kevés megy el a gyerekekre na meg szereti is őket és rosszban sem vagyunk." Igen, ez a fontos. A gyerekek egy életre összekötik a szülőket. Hogy hogyan alakul egy emberi kapcsolat, azt nem a véletlen dönti el. Ha te becsületes vagy vele, ő is korrekt lesz veled. Mindegyik elvált apuka, aki az ismeretségi körömben van, bőkezűen gondoskodik az édesanyánál élő gyerekeiről. Saját akaratukból. Ne hallgass azokra, akik riogatnak téged a jövőt illetően. Minden jövő olyan, amilyenné tesszük a jelent.

2014. máj. 13. 16:37
 50/81 anonim válasza:
62%

Igazabol a bejelentett fizetes hatarozza meg.

Neked erot,kitartast kivanok:-)

2014. máj. 13. 16:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!