Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi gyerektartást ítélhetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi gyerektartást ítélhetnek meg ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Férjem külföldön dolgozik, van 3 gyerekünk.

Nemrég mentünk szét, még nem váltunk el de folyamatban van.

A fizetése változó, átszámolva kb 450.000-700.000 között mozog.

Én jelenleg gyesen vagyok a picivel.

Figyelembe veszik ebben az esetben az egész fizetését?

Mennyi lenne a reális amit megítélhetnek?

2014. máj. 13. 14:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
37%
(ügyvédjelölt vagyok)
2014. máj. 13. 14:59
 22/81 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan le kell ülni és megbeszélni. Ugyan akkor téged nem köteles tartani és ha eddig hazaküldött 300-500.000Ft-ot nem gondolhatod komolyan, hogy ezek után is hazafog. Már bocs de hülye lenne. Eddig spórolt pénz ha tettek félre viszont a fele a tiéd,abból pár hónapig kihúzod aztán gyed után újra munkába kell állnod.
2014. máj. 13. 14:59
 23/81 A kérdező kommentje:
Igen, lehet h ez lesz.Biztos vagyok benne, hogy 60 e ft-nál jóval többet ad,hisz tudja, hogy nem kevés megy el a gyerekekre na meg szereti is őket és rosszban sem vagyunk.Csak mindenki azzal riogat, h a "jó" kapcsolat úgyis megszűnik aztán mehetek a bíróságra mert minden pasi ilyen-olyan, egy idő után nem törődik majd a gyerekekkel stb.Gondoltam azért utána járok hogy is van ez.
2014. máj. 13. 15:00
 24/81 A kérdező kommentje:
Kösz a rossz véleményt amiért gyesen merek lenni egy 6 hónapos babával és még nem rohantam dolgozni amíg fel nem veszik a bölcsibe....mert ez így megy..hiába na , sz@r anyának születni kell...
2014. máj. 13. 15:01
 25/81 anonim ***** válasza:
85%

Senki sem mondta, hogy szar anya vagy.

(6 hónapossal még tgyás meg gyed-et kéne kapnod ha előtte dolgoztál volna nem gyest)

2014. máj. 13. 15:03
 26/81 A kérdező kommentje:
Nem dolgoztam előtte mert a két kisebbik gyerekem közt épphogy 3 év van.Tehát gyesen voltam még a kicsivel (a férjem kért rá, h 3 éves koráig maradjak itthon vele) amikor megszületett a legkisebb.Ő még picike, természetes, h itthon vagyok vele és én sem számítottam erre.
2014. máj. 13. 15:07
 27/81 anonim ***** válasza:
16%
Na de akkor már te az első előtt sem dolgoztál, mert ha azóta folyamatosan gyes-en vagy akkor kirúgni sem lehet.
2014. máj. 13. 15:10
 28/81 anonim ***** válasza:
49%

Noverem 160ezret kap 2 gyerekre.

A ferje Finnorszagba dolgozik/el, hajos fokapitany vagy micsoda.

900ezer korul kap 3000eurot/ho.

2014. máj. 13. 15:11
 29/81 anonim ***** válasza:

Mindenben egyetértve az előttem szólókkal annyit tennék hozzá, hogy próbálj megegyezni vele egy olyan összegbe ami mindkettőtök részéről vállalható.

Kint sincs kolbászból a kerítés, és bármilyen furcsa, a külföldi munkahely se biztos. Mi van, ha 2 hónap múlva haza kell jönnie. A tartásdíjat akkor is fizetnie kell.

Szerintem 3 gyerekre a 75-80 ezres tartásdíj teljesen reális lenne, többet nekem nem lenne pofám elkérni exemtől. Tény, hogy ez az összeg nem fedezi a gyerekek teljes költségét, de hát ezért fogod kapni az emelt családit stb.

Amúgy igazán szerintem ez a 450-700 közti kereset magyar cégnél nem igen helytálló. Persze ezt Te tudod, meg a férjed. Magyar cég aki fizeti a szállást meg minden egyebet, szerintem nem fizet ennyit. Sőt ha magyar cégről beszélünk, akkor a pénzt se kell átszámolgatni.

Valami nekem nem stimmel ebben a sztoriban.

2014. máj. 13. 15:13
 30/81 A kérdező kommentje:

Atyaég.Dolgoztam az első gyerek előtt de nem voltam bejelentve sajnos mikor teherbe estem a legnagyobbal.

Igen, 7 éve gyesen vagyok mert a férjemmel nem akartunk 3-4 évnél nagyobb korkülönbséget a gyerekek között.

Ez már bűnnek számít ha 2 ember így dönt?Vagy lustaságnak a nő részéről?Igen, az utóbbi időben megromlott a házasság, a férjem úgy döntött menjünk külön.Én meg MÉG itthon vagyok a legkisebbel.Senki nem mondta, hogy nem akarok dolgozni, ahogy azt sem, hogy az ő fizetése nagy részére akarok évekig itthon ülni.Amint 1 éves lesz a kicsi felveszik a bölcsibe és mehetek vissza dolgozni.Addig meg én kérek elnézést, hogy érdekel miből/hogyan élünk meg és utána merek érdeklődni, ne adj isten ledöbbenni, mert igen, ennél többre gondoltam.

2014. máj. 13. 15:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!