Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi gyerektartást ítélhetnek meg ilyen esetben?
Férjem külföldön dolgozik, van 3 gyerekünk.
Nemrég mentünk szét, még nem váltunk el de folyamatban van.
A fizetése változó, átszámolva kb 450.000-700.000 között mozog.
Én jelenleg gyesen vagyok a picivel.
Figyelembe veszik ebben az esetben az egész fizetését?
Mennyi lenne a reális amit megítélhetnek?
Senki sem mondta, hogy szar anya vagy.
(6 hónapossal még tgyás meg gyed-et kéne kapnod ha előtte dolgoztál volna nem gyest)
Noverem 160ezret kap 2 gyerekre.
A ferje Finnorszagba dolgozik/el, hajos fokapitany vagy micsoda.
900ezer korul kap 3000eurot/ho.
Mindenben egyetértve az előttem szólókkal annyit tennék hozzá, hogy próbálj megegyezni vele egy olyan összegbe ami mindkettőtök részéről vállalható.
Kint sincs kolbászból a kerítés, és bármilyen furcsa, a külföldi munkahely se biztos. Mi van, ha 2 hónap múlva haza kell jönnie. A tartásdíjat akkor is fizetnie kell.
Szerintem 3 gyerekre a 75-80 ezres tartásdíj teljesen reális lenne, többet nekem nem lenne pofám elkérni exemtől. Tény, hogy ez az összeg nem fedezi a gyerekek teljes költségét, de hát ezért fogod kapni az emelt családit stb.
Amúgy igazán szerintem ez a 450-700 közti kereset magyar cégnél nem igen helytálló. Persze ezt Te tudod, meg a férjed. Magyar cég aki fizeti a szállást meg minden egyebet, szerintem nem fizet ennyit. Sőt ha magyar cégről beszélünk, akkor a pénzt se kell átszámolgatni.
Valami nekem nem stimmel ebben a sztoriban.
Atyaég.Dolgoztam az első gyerek előtt de nem voltam bejelentve sajnos mikor teherbe estem a legnagyobbal.
Igen, 7 éve gyesen vagyok mert a férjemmel nem akartunk 3-4 évnél nagyobb korkülönbséget a gyerekek között.
Ez már bűnnek számít ha 2 ember így dönt?Vagy lustaságnak a nő részéről?Igen, az utóbbi időben megromlott a házasság, a férjem úgy döntött menjünk külön.Én meg MÉG itthon vagyok a legkisebbel.Senki nem mondta, hogy nem akarok dolgozni, ahogy azt sem, hogy az ő fizetése nagy részére akarok évekig itthon ülni.Amint 1 éves lesz a kicsi felveszik a bölcsibe és mehetek vissza dolgozni.Addig meg én kérek elnézést, hogy érdekel miből/hogyan élünk meg és utána merek érdeklődni, ne adj isten ledöbbenni, mert igen, ennél többre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!