Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi gyerektartást ítélhetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi gyerektartást ítélhetnek meg ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Férjem külföldön dolgozik, van 3 gyerekünk.

Nemrég mentünk szét, még nem váltunk el de folyamatban van.

A fizetése változó, átszámolva kb 450.000-700.000 között mozog.

Én jelenleg gyesen vagyok a picivel.

Figyelembe veszik ebben az esetben az egész fizetését?

Mennyi lenne a reális amit megítélhetnek?

2014. máj. 13. 14:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 A kérdező kommentje:
Mivel nem fizet lakbért (munkásszállón lakik a cégtől 3 perc sétára) és nem is közlekedik (napi 16 órákat dolgoznak és csak a vasárnap a szabad) így azt mondta neki kint csak a kajára kell költenie.Míg együtt voltunk is kijött havi kb 100 e ft-ból mindenestől és akkor elmondása szerint jókat evett, még maradt is pénze.Magyar cégnél dolgozik kint.
2014. máj. 13. 14:47
 12/81 anonim ***** válasza:
75%
Külföldi fizetésből semmit sem kapsz. Ha be van jelentve itthon minimálbérre (vannak vállalkozók, akik ezt csinálják), akkor abból a kötelező százalékot, de nem többet.
2014. máj. 13. 14:48
 13/81 anonim ***** válasza:
100%

Igen, azt nézik, hogy ugyanebben a munkakörben Magyarországon mennyi LENNE a fizetése, és AZT veszik alapnak.

Külföldön a megélhetés is jóval magasabb (lakbér, rezsi), ezért így a magyarországi átlagot veszik figyelembe.

Tehát nem a külföldi jövedelem számít, és a magyarországi jövedelmnek a 15-25%-a az, amivel számolhatsz.

2014. máj. 13. 14:48
 14/81 anonim ***** válasza:
65%
Ha ezt tudod , el sem válsz, mi???
2014. máj. 13. 14:49
 15/81 A kérdező kommentje:
Nem háborgok, csak ledöbbentem ezen.Az ember nem válik nap mint nap, így én sem tudtam pontosan hogy van ez, amiket eddig hallottam abból volt egy gondolatmenetem, ezért kérdeztem.Nem akarok 3-400 ezreket, ezt sem írtam de azért tény, h többre számítottam mint kb 60.000 ft...
2014. máj. 13. 14:50
 16/81 A kérdező kommentje:

Mondta valaki, h én válok el tőle?

Ő lépett le...

2014. máj. 13. 14:50
 17/81 anonim ***** válasza:
100%
És nem lehet több a fizetése 50%-nál az össz gyerektartás. Próbáljatok megállapodni,hogy esetleg tudna-e többet adni, mint amennyit kell.
2014. máj. 13. 14:51
 18/81 anonim ***** válasza:
100%
Az elso utad az ugyved kellett volna hogy legyen.
2014. máj. 13. 14:53
 19/81 anonim ***** válasza:
Beszeld meg vele. Ha tenyleg sok penze marad, es szereti a gyerekeit, szerintem tobbet fog segiteni.
2014. máj. 13. 14:57
 20/81 anonim ***** válasza:
35%

Nem, a fizetésnek nem a százalékos részét ítélik meg, hanem egy konkrét összeget. (Az a lehetőség, hogy %-ot ítél meg a bíróság megszűnt, ma már csak konkrét összeg van.)

És igen, nem az alapján ítél a bíróság, hogy mennyi a fizetése, hanem a gyerek szükségletei alapján.

És el sem tudom mondani, hogy milyen rossz véleménnyel vagyok rólad, tessék visszamenni dolgozni!

2014. máj. 13. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!