Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellene segítenem a volt férjem mostani párjának a munkakeresésben?
A cégnél ahol dolgozom, vesznek fel új embereket. A volt férjem mostani párja is elküldte az önéletrajzát az állásra. A mellettem ülő kolléganőm és egyben legjobb barátnőm nézi át az önéletrajzokat, és a jobbakat küldi el a főnökségnek.
Megkért a volt párom, hogy az új párja önéletrajzát mindenképp küldje el a munkatársam a főnökséghez.
Én erre nemet mondtam.
Én is az irat megsemmisítőre szavazok. :)
Most őszintén aki itt a rosszindulattal jön, én sem dolgoznék még csak a párom volt nőjével sem egy helyen, nemhogy én segítsek neki. Pláne nem azzal a nővel akiért el is hagynak.
És ezt minden rosszindulat nélkül mondom..de azért a lelki nyugalmad többet ér.
A volt ferjednek tenyleg vastag bor van a kepen. A nemtudomhanyas valaszadonak, aki azt irta, h a ferjed nem a masik no miatt hagyott ott, hanem mert ott akart, nincs teljesen igaza. Jobbat mindig lehet talalni, es aferfiak sajnos ilyenek, nem kitartoak...
En sem segitenek a csajnak. Nem hinnem, h olyan szuper kepessegekkel rendelkezne, amiert nelkulozhetetlen lenne a cegnel. A kollegaid pedig helyesen teszik, ha szolidaritast gyakorolnak, hiszen Te mar ott dolgozol. Szerintem jol dontottel :)
Igazad van.
Egyrészt nem vagyok híve a sógor-komának, annak inkább, hogy a képességei és a munkához való hozzáállása alpján vegyenek fel egy embert.
Másrészt ha lezártál egy párkapcsolatot, akkor lezártad. Javaslom, hogy ezek után a volt férjeddel semmiféle kapcsolatot ne tars, csakis annyit, amennyit - ha van - a gyerek miatt kell. Ha nincs gyerek, akkor a pasit töröld ki az életedből. Szó szerint.
Ugye, magad is jól érzed (nyílván ezért is mondtál nemet), hogy milyen mélyen megalázó az, amit a volt férjed művel veled? TE szerezzél csókos állást az új nőjének?! Netán még legyen a barátnőd is?
Eszedbe se jusson!
Nehogy segíts neki!
Oldják csak meg kettecskén, ahogyan sok mást is.
Tapsot érdemelnek! :D A pofátlanság egy új szintjére emelkedtek. Hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!