Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért kellene segítenem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene segítenem a volt férjem mostani párjának a munkakeresésben?

Figyelt kérdés

A cégnél ahol dolgozom, vesznek fel új embereket. A volt férjem mostani párja is elküldte az önéletrajzát az állásra. A mellettem ülő kolléganőm és egyben legjobb barátnőm nézi át az önéletrajzokat, és a jobbakat küldi el a főnökségnek.

Megkért a volt párom, hogy az új párja önéletrajzát mindenképp küldje el a munkatársam a főnökséghez.

Én erre nemet mondtam.

2014. ápr. 8. 12:29
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
:)
2014. ápr. 8. 13:54
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is az irat megsemmisítőre szavazok. :)

Most őszintén aki itt a rosszindulattal jön, én sem dolgoznék még csak a párom volt nőjével sem egy helyen, nemhogy én segítsek neki. Pláne nem azzal a nővel akiért el is hagynak.

És ezt minden rosszindulat nélkül mondom..de azért a lelki nyugalmad többet ér.

2014. ápr. 8. 13:56
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

A volt ferjednek tenyleg vastag bor van a kepen. A nemtudomhanyas valaszadonak, aki azt irta, h a ferjed nem a masik no miatt hagyott ott, hanem mert ott akart, nincs teljesen igaza. Jobbat mindig lehet talalni, es aferfiak sajnos ilyenek, nem kitartoak...

En sem segitenek a csajnak. Nem hinnem, h olyan szuper kepessegekkel rendelkezne, amiert nelkulozhetetlen lenne a cegnel. A kollegaid pedig helyesen teszik, ha szolidaritast gyakorolnak, hiszen Te mar ott dolgozol. Szerintem jol dontottel :)

2014. ápr. 8. 14:28
 24/33 anonim ***** válasza:
53%
Én se segítenék. Mondanám,hogy oké megteszem aztán nem szólnék egy szót sem. Rádásul ha a barátnőd nézi át gondolom beszélgettetek erről így bármikor rámutathatsz,hogy "ez az a nő akiért elhagyott a férjem". Nyilván ő se fogja továbbítani. Én tuti nem dolgoznék együtt az új nővel. Az exed is hülye ha ilyet kér. Pedálozzon ő a saját főnökénél,hogy felvegyék a kis barátnőjét. Amúgy nyugi. Ha veled megtette vele is megfogja majd ha megunja.
2014. ápr. 8. 15:33
 25/33 A kérdező kommentje:
Név és fénykép alapján már a m.társnőm is rájött ki az a nő akivel nem szeretnék együtt dolgozni. Mondtam neki, mire kért a volt párom, csak nevetett egy jó nagyot.
2014. ápr. 8. 15:45
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van.

Egyrészt nem vagyok híve a sógor-komának, annak inkább, hogy a képességei és a munkához való hozzáállása alpján vegyenek fel egy embert.

Másrészt ha lezártál egy párkapcsolatot, akkor lezártad. Javaslom, hogy ezek után a volt férjeddel semmiféle kapcsolatot ne tars, csakis annyit, amennyit - ha van - a gyerek miatt kell. Ha nincs gyerek, akkor a pasit töröld ki az életedből. Szó szerint.

Ugye, magad is jól érzed (nyílván ezért is mondtál nemet), hogy milyen mélyen megalázó az, amit a volt férjed művel veled? TE szerezzél csókos állást az új nőjének?! Netán még legyen a barátnőd is?

Eszedbe se jusson!

2014. ápr. 8. 16:45
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy segíts neki!

Oldják csak meg kettecskén, ahogyan sok mást is.

Tapsot érdemelnek! :D A pofátlanság egy új szintjére emelkedtek. Hülyék.

2014. ápr. 8. 16:53
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Haha, biztos nem :DD. Lehet, képen röhögtem volna az amúgyis elég vastag pofájú exedet. Egye meg, amit főzött, keressen ő munkát a szutykának... Nem is értem, hogy egyáltalán, hogyan jutott ez eszébe. Hihetetlen, milyen pofátlan surmók vannak.
2014. ápr. 8. 17:16
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondtam volna h segits neki. De igy h egy munkahelyen dolgoznatok, inkabb ne. Az oke h onzetlenul segitunk masoknak, de sajat magunknak azert mar csak ne tegyunk keresztbe.
2014. ápr. 8. 17:46
 30/33 A kérdező kommentje:
Persze lezártam a dolgokat az exemmel. Csak a munkahelyemre betelefonált, és úgy kért meg.
2014. ápr. 8. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!