Tényleg segítenem kéne ezek után?
Anyám egész életemben kritizált,bunkózott velem,és ott szivatott ahol tudott. Amint leérettségiztem kitett a lakásból,és közölte h ne várjak tőle semmiféle támogatást. Gondolom azt hitte,h így majd nem tudom elkezdeni az egyetemet. Szúrta a szemét h felvettek oda akartam,míg az iműdott nővérem semmire nem vitte akkor,és nem is vitte a mai napig. Szült 2 gyereket egy kamionosnak és ennyi.
Én egyedül megszereztem a diplomám,megvettem a lakásom-igaz hitelre,de van egy jól fizető állásom amiből tudom fizetni a részleteket,van párom aki szeret és babát tervezünk. Szóval sínen van az életem.
Anyámnak anyagi gondjai vannak,és azt szeretné ha kihuznám a sz.arból. De nekem nagyon nem tetszik az ötlet h segítsek neki,hisz ő hol segített nekem? csak azért kéne támogatnom mert az anyám?
Ő egész életemben csak megalázott tényleg ott tett alámahol tudott,és rugott belém. Mikor kitett otthonról 18 évesen akkor megmondtam neki h tőlem az életben ne várjon soha semmit,ha majd egyedül betegen fog szenvedni jusson eszébe amit most mondtam és majd a drága nővérem akit lehet támogatni meg fényezni majd ő segít neki.
Akkor ezek után milyen jogon várja tőlem a segítséget? Olyanokat mondott nekem h segítenem kell mert megszült,és iskolába járatott
Mert neki nem kellett volna segíteni?Ha egyszer gyereket szült,akkor lássa be ezt is.
Én a helyedben nem segítenék neki.Majd a nővéred,akit imádott na az majd kihúzza őt ebből.
Segíteni? Ugyanmár, minek? Ő kitett téged otthonról 18 évesen, nem segített. Ezek után mit vár? Segítsen neki a drágalátos nővéred. És az, hogy ő szült és ezért segíts? Milyen szöveg ez? Nem te kérted, hogy megszüljön, úgyhogy nem tett neked ezzel semmilyen szívességet, hanem ő vállalt téged. Jézusom az ilyen szülőket kéne sortűzzel egy gödörbe lőni.
Ne segíts neki semmit, legalábbis anyagilag ne, csak max. tanácsot adj neki, hogy mit csináljon, oldja meg ő és a nővéred.
legyél büszke magadra, hogy önerődből ilyen fontos dolgokat elértél! gratulálok hozzá!
nos, ami anyádat illeti, sztem nem nagyon érdemli meg, hogy támogasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!