Tényleg segítenem kéne ezek után?
Anyám egész életemben kritizált,bunkózott velem,és ott szivatott ahol tudott. Amint leérettségiztem kitett a lakásból,és közölte h ne várjak tőle semmiféle támogatást. Gondolom azt hitte,h így majd nem tudom elkezdeni az egyetemet. Szúrta a szemét h felvettek oda akartam,míg az iműdott nővérem semmire nem vitte akkor,és nem is vitte a mai napig. Szült 2 gyereket egy kamionosnak és ennyi.
Én egyedül megszereztem a diplomám,megvettem a lakásom-igaz hitelre,de van egy jól fizető állásom amiből tudom fizetni a részleteket,van párom aki szeret és babát tervezünk. Szóval sínen van az életem.
Anyámnak anyagi gondjai vannak,és azt szeretné ha kihuznám a sz.arból. De nekem nagyon nem tetszik az ötlet h segítsek neki,hisz ő hol segített nekem? csak azért kéne támogatnom mert az anyám?
Ő egész életemben csak megalázott tényleg ott tett alámahol tudott,és rugott belém. Mikor kitett otthonról 18 évesen akkor megmondtam neki h tőlem az életben ne várjon soha semmit,ha majd egyedül betegen fog szenvedni jusson eszébe amit most mondtam és majd a drága nővérem akit lehet támogatni meg fényezni majd ő segít neki.
Akkor ezek után milyen jogon várja tőlem a segítséget? Olyanokat mondott nekem h segítenem kell mert megszült,és iskolába járatott
15 33 vagyok kedves 16 02 semmit se tudsz rólam
Sok anya megérdemelné hogy leköpjék az utcán,tudom mert látom hogy élnek családok hát sok anya megsem érdemli a tiszteletet az anyaság nem arról szól hogy kinyomom magamból....Ez a munkám ezzel foglalkozom,gyerekkel fiatalokkal akiknek korcs szüleik vannak,bántalmaznak lelkileg testileg igen én is nyomorodott vagyok attól amit nap mint nap látok amiben dolgozom igazad van...
Adtam neki 170 ezert ft.ot,bár nem kellett volna. Ugyanis megtudtam h mire is kellett neki... Arra h a nővéremnek kifizesse a jogsiját. Hitelt meg azért kellett volna felvennem,h autót istudjon venni neki!
KOmolyan nem hiszem el h ilyen hülye vagyok és megsajnáltam meg elhittem az adósságaim vannak szöveget :S A pénzemet meg soha nem fogom viszont látni,meg is mondta h nem tudja vissza adni,és h " ennyit igazán tehetsz a nővéredért ha már neked ugyis annyi pénzed van" :S Azért van pénzem meg megdolgozom érte!
Anyámmal és a nővéremmel se volt soha jó a kapcsolatom. Tesóm mikor otthon laktam többször is meglopott,meg ő is aztán ott feketített be ahol tudott :S Anyám meg a házi csicskásának használt amig ki nem tett otthonról. Azt se akarta h érettségizzek,annak idején mikor iskolát kellett választani sima szakközépbe akart küldeni,mert én hülye vagyok az érettségihez. bezzeg nővérem okos! Bár a sulit sose fejezte be. Van 10. osztálya aztán ennyi.
Igazából azt se értem minek szült meg,mindig mondta h el kellett volna vetetnie.
pedig 170ezer ftból mennyit tudtál volna füstölni vagy akármi
egy vadbarom az anyád és a nővéred is de főleg az anyád, én a helyedben fix hogy jól összeverném, és ami a házába érték azt elvinném, és mondanám, hogy ez a 170 ezerért elviszem a tv-det meg ilyen cuccokat elviszel tőle, és kész
vagy jelentsd fel
amúgy szerintem ha ilyen rohadek lenne anyám akkor biztos hogy nem segítettem volna rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!