Bántják a suliban. Nekem kéne lépnem?
Küldd ide azokat a fiúkat, én is szemüveges vagyok, majd megtanítom őket arra, hogy mire képesek a szemüvegesek, ha mérgesek.
Szegény hugid... Szerintem, ha továbbra sem hagyják békén, akkor inkább mondjátok el a szüleiteknek, mik történnek a hugoddal. Ha te beleszólsz, abból csak veszekedés, vagy akár verekedés is lehet, annak meg semmi értelme, mert nem megoldás.
a szüleid hol vannak?
az én lányom is szemüveges lett,a tanárnak wzóltam elöre,h nehogy merje bárki is csúfolni ez miatt.
szüleid nem tudnak szólni?meg a fiúk osztalyfönökének kellene.
szerintem ne te beszélj azokkal a kis taknyokkal hanem a hugodat tanítsd ki,hogy kell verekedni
én legalábbis megverem azokat akik csúfolnak a suliban és utána abbahagyják
bár ha a hugos is ezt tenné,számíthat rá hogy nem éppen a tanárok kedvence lesz és meg fog gazdagodni egy pár beírással...
áhh,inkább csak szóljon be nekik...
13l
Szólj a tanárának, vagy az iginek. Így látják, hogy te megpróbáltad, és ha netán oda fajul a helyzet, hogy behúztál nekik vagy valami, akkor sem mondhatnak semmit. Te kérted a segítségüket.
Vagy szólj a szüleidnek, hátha ők szólnak, de nem hagyjátok annyiban, ez nagyon eltud súlyosbodni.
Vagy tesód szóljon, de gondolom nem mer. Te talán úgy tűnik jobban mersz. De ne kezdjetek ki a támadókkal.
Mondd a tanárnak, vagy iginek, hogy csak ha említenék az osztályukban, nem is akarod, hogy személyeskedjenek, csak hogy vegyék észre magukat.
Ilyesmik jutnak eszembe. Jó kis bátyó vagy !!!
első reakcióm nekem is az lenne, hogy megrugdosom őket, de józan ésszel nézve a huginak meg kell tanulnia kiállni magáért, és a maga kegyetlen módszereivel az iskola a legalkalmasabb erre.
valami harcművészet vagy önvédelmi tanfolyam érdekli esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!