Elszúrtam 1 évet egy nagyon sz*r suliban, most emiatt szívhatok?
1 évet úgy szúrtam el a sulimban hogy semmit nem tanultunk (tanárok később jöttek be órára,vagy bejöttek de csak végig üvöltöttek meg másról beszéltek) az igazgató ezzel nem foglalkozott... Most sulit váltok,de úgy néz ki hogy csak olyan osztályba tudok menni ami 5 éves és 1 évvel többet kell maradnom+évvesztes is vagyok így 20 évesen érettségiznék 19 helyett.
Valószínűleg különbözetit kéne tennem az 1 éves fizikából+kémiából októberben ahhoz,hogy rendes 4 éves képzésre mehessek.
Belevágjak?3-as voltam mindkét tantárgyból. Nem lehetne valahogy megbeszélni az igazgatóval hogy bepótlom,csak ne kelljen különbözetiznem? Beszéltünk már vele,de konkrétumokról nem esett szó...
Nézd, minél tovább vagy iskolában (gondolok itt arra, hogy 20 évesen érettségiznél), annál tovább van tanulói jogviszonyod: tehát kapsz diákot, családipótlékot, és van TB-d is. Ez azért nem elhanyagolható szempont.
(Bár nem írtad, hogy mihez szeretnél kezdeni érettségi után)
Második válaszoló: Úristen,szövegértés 0... Ha különbözetit kell tennem,valószínűleg azért kell mert nem volt az adott tantárgyam abban az évben,és ahova mennék,ott pedig volt (Y).
Szeretnék minél hamarabb dolgozni,tehát nekem az a +1 év sok lenne :S
Amúgy igen,engem zavart h nem tanítanak,ezért mentem az igazgatóhoz még év elején pár osztálytársammal:)
Nem, nem szúrtál el semmit. Próbáld meg a különbözetit - veszíteni nem fogsz vele, de ha nem sikerül az sem baj. A későbbi életed során (amíg legalább 40 évet dolgozol) ez az év nem lesz elveszett.
Senki nem fog utána számolni egy állásinterjún, hogy mi a születési éved és mikor érettségiztél, az számít hogy van és hogy utána milyen szakmát/iskolát tudsz felmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!