Bántják a suliban. Nekem kéne lépnem?
utolsó egyet értek
egy 10 éves kislány mit csináljon a 12-15 éves fiúkkal? gondolom kétszer akkorák mint ő ...
engem is csúfoltak alsóban az akkora 8.-osok,mert anyám hülye ruhákba öltöztetett...és volt hogy odajött hozzám vagy 10 8.-os b.zi és elkezdtek rugdosni
jah igen és akkor voltam én is vagy 9-10 éves
én se tudtam volna meg édeni magam bakker,voltam vagy 140-150 cm,ezek meg 180 o.O
13l
09:42
Respect! Maximálisan egyetértek!
Sajnos úgy tűnik, ma az a divat, hogy magukra hagyják a felnőttek a gyerekeket a problémáikkal, mert "oldják meg önállóan". Ezt felháborítónak és embertelennek tartom.
Én még mindig azt mondom, hogy meséljétek el a szüleiteknek az egész kálváriát, ők biztosan tesznek valamit. Beszélnek a suliban az igazgatóval, a fiúk osztályfőnökével, valami biztosan történik. Igaz, te is felnőtt vagy, de a szülőket veszik komolyabban, nem a testvért.
Ha meg lány vagy, akkor inkább ne próbálj saját magad intézkedni a fiúkkal szemben, mert te egyedül vagy, ők meg többen, és a kamaszfiúk nagyon "bátrak" tudnak lenne falkában, megesznek reggelire.
A húgodnak kellene őket leoltaniuk, hogy nincs jobb dolguk, mint alsós kislányokat piszkáljanak?
Látszik még mennyire gyerekek, gyakorin itt kérdezgetnek 14 évesen a szexről (bezzeg ilyenkor kisfelnőttek), közben meg óvodás módjára 10 éves kislányokat szekálnak szemüveg miatt.
Kérdező, egy 10 éves kislánynak nem is feladata, hogy nála több évvel idősebb fiúkkal - ráadásul többel! - szemben megvédje magát, nem is tudná. Jól tettétek, hogy szóltatok a szüleiteknek. Remélem, azért nem lesz szükség további lépésekre, békén hagyják a hugodat.
De ezek is milyenek, csak csapatban nagylegények és még így csak egy kislánnyal mernek erősködni? Ááááá... nagyon gáz fickók ezek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!