Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért kellene segítenem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene segítenem a volt férjem mostani párjának a munkakeresésben?

Figyelt kérdés

A cégnél ahol dolgozom, vesznek fel új embereket. A volt férjem mostani párja is elküldte az önéletrajzát az állásra. A mellettem ülő kolléganőm és egyben legjobb barátnőm nézi át az önéletrajzokat, és a jobbakat küldi el a főnökségnek.

Megkért a volt párom, hogy az új párja önéletrajzát mindenképp küldje el a munkatársam a főnökséghez.

Én erre nemet mondtam.

2014. ápr. 8. 12:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Én azért nem tennék szívességet, mert a munkahelyem és a magánéletem nem szeretem keverni.

Nem szeretnék magyarázkodni és/vagy szégyenkezni idegen emberek, kollegák előtt, amikor kiderül (minél kisebb a cég, annál gyorsabban, de nagy valószínűséggel ki fog derülni), hogy a szomszéd irodában ülő nő él együtt most azzal, akivel x idővel ezelőtt én... ha még a megcsalás körülményei is, az egyenesen kellemetlen.

A lehető legkevesebb pletykálkodás akkor lesz, ha ez a helyzet nem áll elő.

Ennyire egyszerű. A munkahelyen ésszel kell dönteni és viselkedni.

2014. ápr. 8. 12:47
 12/33 anonim ***** válasza:
10%
nem tudom, van-e gyereked, és fizet-e a volt férjed gyt-t. DE ha arra hivatkozva csökkentést kér, hogy ő egyedül keres, akkor jobban járnál, ha segítenél.
2014. ápr. 8. 12:49
 13/33 anonim ***** válasza:
34%
Meg tudlak erteni. En viszont igent mondtam volna, es vegul nem tovabbitottam volna.
2014. ápr. 8. 12:49
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem én egy sima nemmel nem tudtam volna volt férjemmel elrendezni ezt a dolgot. Tartsatok ostobának, gonosznak bánom is minek, de én nem tudnék segíteni. Nem tudnám nap mint nap nézegetni a melóhelyemen a nőt, és nem, nem tudnék akkor se szívességet tenni nekik, ha én a harmadikon, ő meg a másodikon dolgozna. Nem, nem és nem.

Már a puszta kérés iszonyú pofátlan a történések után, nem ám az itteni buzdítások, hogy a kérdezőnek máshogy kéne reagálnia.

Ti őszintén máshogy reagálnátok? Hát tutira nem.

Ha férjem újra szóba hozná ezt a dolgot, elküldeném a jó büdös francba, majd hozzáfűzném, hogy beszélek az új nővel kapcsolatba természetesen a főnökkel. Elmondom neki, hogy humán erő kockázatot jelent, hiszen nős férfiakkal kezd, és sok férfi kollégának okozna ezzel problémát.

Tehát ha azt akarja, hogy szóba kerüljön a "kedves" akkor szóba fog, de sok jót ez nem fog jelenteni neki.

Mekkora pofátlanság már ilyet kérni.

2014. ápr. 8. 12:52
 15/33 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekünk.
2014. ápr. 8. 12:52
 16/33 anonim ***** válasza:
87%

Én nemet mondtam volna, de én a volt férjedet nem értem, hogy hogyan gondolt, hogy Te az új nőjének fogsz segíteni?!

Nem a nő miatt nem segítenék, hanem a volt férjed miatt.

Amúgy nekem eszembe nem jutna olyantól kérni, akit anno egy másik emberért faképnél hagytam.

2014. ápr. 8. 12:58
 17/33 anonim ***** válasza:
85%

Ne segitsel neki, sot tuntesd el az eletrajzat! Meg veletlen se keruljon oda! Te ebbol csak vesztesen kerulhetsz ki. Talan meg a munkahelyed is ramehet. Ő maximum eleinte lenne jo hozzad, de kesobb, ha mar stabil a helye, biztosan elkezdene furni. A ferjedet mar elvette toled, ne engedd, hogy a munkadat is elvegye! Azt konnyu mondani, hogy eleve rossz volt a hazassagotok, de lehet ha o nincs akkor meg most is egyutt vagytok.

Persze hadd higyek, hogy megprobaltad...

2014. ápr. 8. 13:10
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatom szerint új munkaerő felvételekor 3 dolgot néz egy "főnök", vagy a kiválasztásért felelős menedzser:

- a jelölt végzettsége, tudása, releváns szakmai tapasztalata, munkához való hozzáállása

- mocskos anyagiak (belefér-e a keretbe a jelölt bérigénye, nem lesz-e bérfeszültség)

- a jelölt személyisége, beleillik-e a vállalati kultúrába, képes lesz-e beilleszkedni a csapatba és gördülékenyen együtt dolgozni a már ott lévő "öreg rókákkal"

Mivel az első 2 szempontot nem ismerem, azt mondanám, hogy itt a "másik nő" felvétele az utolsó feltételen megbukik.

Másik dolog: nem a Te dolgod a beérkezett önéletrajzok előszűrése. A főnök megbízott ezzel egy személyt, akinek gondolom, világosan elmondta, milyen kompetenciákkal és munkatapasztalattal rendelkező jelöltek önéletrajzát várja.

A munkahely nem jótékonysági intézmény.

2014. ápr. 8. 13:32
 19/33 A kérdező kommentje:
Igazából 1 szavamba kerülne az is, hogy a főnök lássa az önéletrajzát, és az is, hogy az iratmegsemmisítőbe landoljon...
2014. ápr. 8. 13:33
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mire vársz? Iratmegsemmisítő hajrá! :) Tényleg!
2014. ápr. 8. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!