Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi jár a feleségemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jár a feleségemnek?

Figyelt kérdés
Válófélben vagyunk. 10 éve vagyunk együtt, ez a 10 év alatt feleségemet én tartottam el mert gyesen volt, 3 gyerekünk van! én újítattam fel a házat,én vettem családi autót, új szekrénysor a konyhába, a nappaliba és ő egy forintot sem adott bele.

2014. febr. 17. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
100%

Tévedsz. Én arra világítottam rá, hogy ha egy férj úgy áll a házassághoz, hogy azt teszi patikamérlegre, mit AD bele a házasságba, akkor, ha valós képet akar kapni a helyzetéről, akkor vegye számba azt is, mit KAP.

A te logikádat követve a kérdező tartja kitartott, megtűrt utcanőnek a saját feleségét, akitől az anyagiak fejében bármi (gyerekek, tiszta otthon, meleg étel és szex, igen szex) elvárható.

Az én életem és felfogásom ehhez képest homlokegyenest más. Én azt vallom, hogy mindenki annyit tegyen bele a közösbe, amennyit képességeinél, erejénél fogva képes beletenni. Mindenki adja a tőle telhető maximumot, és ne felezgesse a forintokat, a gyermeknevelés, háztartás, főzés energiáit, mert ez sehová nem vezet. Ha egy irányba néznek a felek, minden befektetett energiájuk saját magukra hull vissza. Ha külön irányba, akkor jön a mit adtam és, és ehhez képest mit kaptam cserébe.

Mivel azonban ne vagyok se álszent, se képmutató, az ágy örömeit is a házasság alapelemének tekintem, amit a felek - nézőponttól függően - adnak egymásnak, ill. kapnak egymástól. Ergo egy (testi-lelki) szükségletnek, aminek a beteljesülését a házasságon kívül feltehetőleg pénzért szerezhette volna meg a kérdező.

De hogy ennek mi köze van ahhoz, hogy a kérdező felesége, vagy én k...va lennék, azt nem tudom...

2014. febr. 17. 20:12
 62/79 anonim ***** válasza:
100%

külön az első gyerek óta... a második kettő nyilván a gólyával jött tavaly tavasszal...

minek kellett három gyerek ilyen házasságba?

egyébként amit kap a feleséged, azt nem ő kapja, hanem ő és a gyerekeid.

2014. febr. 17. 21:37
 63/79 anonim ***** válasza:
65%

Tökéletesen egyetértek, utolsó!!!

A gyerek miatt megromlott házasságokat nem szokták még 2 testvérrel tovább "rontani".

És valóban: a gyerekek válás utáni testi-lelki túléléséhez kell a vagyon fele.

Kérdező, semmit nem tudunk a helyzetetekről, furcsának tartjuk az osztozkodásod elveit, de hidd el, nincs az a szekrénysor, vagy konyhabútor, családi autó és ház, ami felér a 3 közös gyermekkel!

A helyedben elgondolkodnék, van-e visszaút. Elvégre nem olyan nehéz azt az ágyat visszatolni a gyerekszobából a szülői hálóba...

2014. febr. 17. 21:44
 64/79 anonim ***** válasza:
100%

nah erről az első gyerek után külön voltunk mégis van plusz kettő dologról ez a sztori jutott eszembe:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-ka..

dehát azok után hogy az olasz apácának fia született, mikor ő váltig állítja hogy nem volt terhes, és nem volt férfival, én már mindent elhiszek...

2014. febr. 17. 22:09
 65/79 anonim ***** válasza:
100%
Talán neked is foglalkozni kelet volna a gyerekekkel juttot vollna idő egymásra is.
2014. febr. 17. 22:34
 66/79 anonim ***** válasza:

És te hányszor keltél fel a gyerekekhez éjszaka ha betegek voltak? Hányszor öltöztetted, fürdetted, stb, mosogattál, főztél, takarítottál? Egy forintot se adott bele...... te jó ég micsoda patkány vagy!!! Egy hetet kéne egyedül elláss 3 gyereket majd meglátnád akkor hogy hány forintot kérnél érte!!! Mért nem buszoztál vagy gyalogoltál be szépen dolgozni? Gondolom azért jólesett hazamenni a tisztaságba, leülni a meleg étel mellé, tiszta inget, ruhát felvenni ....

50% gyerektartás, a többit fillérezd majd ki magadnak.

2014. febr. 18. 00:39
 67/79 anonim ***** válasza:
52%
Azért ki ne találjátok már, hogy az anyának milyen szar, hogy otthon volt a gyerekekkel. És a dolgozó férjnek kellett volna még mellette vezetni a háztartást? Itt egyesek tényleg álomvilágban élnek.
2014. febr. 18. 09:04
 68/79 anonim ***** válasza:
100%

09:08-as: " Azért ki ne találjátok már, hogy az anyának milyen szar, hogy otthon volt a gyerekekkel. És a dolgozó férjnek kellett volna még mellette vezetni a háztartást? Itt egyesek tényleg álomvilágban élnek."

Látom, nem vagy jó szövegértelmezésben!!!!

AZT senki sem irta, hogy az apának kellene a gyerekeket meg a háztartást ellátni a munka mellett, HANEM hogy EZ IS munka, méghozzá nem is kevés,és nem mindig túl kellemes. Ha a kérdezö szerint minden az pénzéböl lett, akkor azért azt is vegye figyelembe, hogy a felesége meg közben OTTHON dolgozott elég sokat a háztartással meg a három gyerekkel!!!!

2014. febr. 18. 09:19
 69/79 anonim ***** válasza:
64%
Olvass vissza, akkor pár oldalnyi kommentet és javul a te szövegértelmezésed is.
2014. febr. 18. 09:21
 70/79 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mondta, hogy a Kérdezőnek kellett volna a háztartást is vezetni, maximum csak azt kérdezte meg valaki, hogy ő is foglalkozott-e a gyerekeivel. Talán az nem túl nagy kérés, hogy egy apa eltöltsön némi időt a saját gyerekeivel, ugye?
2014. febr. 18. 09:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!