Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jár a feleségemnek?
Mi jár a feleségemnek?
Egy normális gondolkodású férfi. Remélem meg is fogja találni.
A feleségem egyáltalán nem dolgozott
minden relatív, lehet, hogy többet dolgozott, mint te. MEt az ilyan nagypofájú, én vagyok az atyaúristen férfiak, akiknek a nő csak szülni jó, de ha otthon van a gyerekekkel, akkor nem tesz le semmit az asztalra, általában a munkahelyükön se esnek túlzásba...
"válás előtt mindent át kell íratni..."
Na igen, ha a feleség is hajlandó aláírni.
Mert mint közös tulajdonhoz, az ő aláírása is kell a más nevére történő átíratáshoz.
A jog védi ám a tulajdont, még a tulajdonostárs ellenében is.
"Én meg bírom a férj védőket. A feleség áldozza be teljesen a saját megélhetését a későbbiekben ha gyereket szeretne mondjuk a férj? "
Tehát az anya áldozat és igazából a nők nem is akarnak gyereket? Nyilván erkölcsileg is jár neki valami, de aki 10 év alatt nem dolgozott semmit, az ne akarja már a fele vagyont elvinni. Nyilván senki nem kényszerítette, hogy otthon üljön évekig.
Én úgy látom, ebben a családban nagyjából mindenki tette a dolgát. Te az anyagi hátteret, a feleséged pedig a családi hátteret (gyerekek, háztartás) biztosította.
Ha kiszámolnád, mennyibe kerül a bébicsősz, a bejárónő, a szakács, vagy rendelt étel, az ágy öröme, akkor szerintem lehet, hogy nem a feleséged tartozik neked, hanem fordítva.
De hogy a gyerekeket szét akarod választani, és hogy képes vagy egyet kijelölni közülük, akit nevelnél (a másik kettőt nem), az megdöbbentő, nem apához méltó, gyáva és igazságtalan szándék.
Az pedig már csak offtopic, hogy miért kell 3 gyermek mellett elválni...
De undormany ferfiak vannak...
Nem csodalom, hogy valtok.
Kérdező, azért írd már meg hogy miért van a válás, melyik fél akarja, miért alakult így.
Ez már csak azért is fontos mert ha ugy alakulnak a dolgok akkor akár asszonytartást is kérhet a feleséged (ami amúgy házastárs tartás, szóvl a férf is igényelheti, de mivel hogy te vagy a kereső, így neked nem fogják megítéln)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!