Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi jár a feleségemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jár a feleségemnek?

Figyelt kérdés
Válófélben vagyunk. 10 éve vagyunk együtt, ez a 10 év alatt feleségemet én tartottam el mert gyesen volt, 3 gyerekünk van! én újítattam fel a házat,én vettem családi autót, új szekrénysor a konyhába, a nappaliba és ő egy forintot sem adott bele.

2014. febr. 17. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/79 anonim ***** válasza:
84%
Mindennek a fele.Sajnos ez ilyen.
2014. febr. 17. 11:59
 2/79 anonim ***** válasza:
85%
mindennek a fele, mert az állam a "háztartásbeliséget" is munkának tekinti.
2014. febr. 17. 12:00
 3/79 anonim ***** válasza:
92%

A házasság alatt szerzett vagyon, fele-fele arányban osztódik, függetlenül, hogy kinek a fizetéséből.

Mindazonáltal, főzött, mosogatott,mosott rád is. Nevelte a gyerekeket, vitte a háztartást és gondolom amit kapott gyest, családi pótlékot, nem mind magára költötte.Lehet, hogy a leírtakba nem rakott egy fillért sem, ellenben a munkája és a kevés pénze benne van másban. Gondolom amíg jóban voltatok, az sem volt rossz, hogy szét rakta neked a lábát.

2014. febr. 17. 12:01
 4/79 anonim ***** válasza:
78%
3 gyereket szült neked, nevelte őket és ellátta a háztartást, és az a legnagyobb problémád, hogy te vettél szekrénysort!! Undorító féreg vagy. Remélem a nejed talál egy normális férfit.
2014. febr. 17. 12:04
 5/79 A kérdező kommentje:
És ha például az autónak csak a felét fizettem én a másik felét az édesapám?
2014. febr. 17. 12:04
 6/79 anonim ***** válasza:
94%

Fifty-fifty

A házasság vagyonközösség.

Ja, és ha a nejednél helyezik el a 3 gyermeket, akkor ugrott a nettó fizetésed fele is gyerektartásra.

2014. febr. 17. 12:05
 7/79 anonim ***** válasza:
87%
Miért nem mentél el akkor te valamelyik gyereknél gyesre, vagy gyedre ha ezt így igazságtalannak tartod. Nem tartod semmibe azt a munkát, hogy mosott, főzött, takarított rád és nevelte a közös gyerekeiteket? Nagyon nem fair ahogy gondolkozol.
2014. febr. 17. 12:06
 8/79 anonim ***** válasza:
90%
Jobban tetszett volna, ha nem szül neked gyereket és építette volna saját kis életét és karrierjét? Azt úgy igazságosabbnak találnád?
2014. febr. 17. 12:07
 9/79 A kérdező kommentje:
A feleségem egyáltalán nem dolgozott mert úgy jöttek a gyerekek....mire oviba került a gyerek az utolsó hónapban volt a terhességgel.
2014. febr. 17. 12:08
 10/79 anonim ***** válasza:
20%
Jah bírom a feleség védőket.De ha ő nem dolgozik egy percet se akkor nem tudtak volna megélni!
2014. febr. 17. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!