Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi jár a feleségemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jár a feleségemnek?

Figyelt kérdés
Válófélben vagyunk. 10 éve vagyunk együtt, ez a 10 év alatt feleségemet én tartottam el mert gyesen volt, 3 gyerekünk van! én újítattam fel a házat,én vettem családi autót, új szekrénysor a konyhába, a nappaliba és ő egy forintot sem adott bele.

2014. febr. 17. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
98%
ne erőlködj, mindennek a fele az övé
2014. febr. 17. 12:10
 12/79 anonim ***** válasza:
81%
Én meg bírom a férj védőket. A feleség áldozza be teljesen a saját megélhetését a későbbiekben ha gyereket szeretne mondjuk a férj? A férj is elmehet amúgy nyugodtan gyedre ha zavarja valami. De az már ártana a férfiasságának....
2014. febr. 17. 12:11
 13/79 A kérdező kommentje:
Nem fogom kiírni hogy hol dolgozom de annyit leírhatok hogy levonásokkal együtt 235.000ft-ot keresek! Ezért nem akartam gyesre menni!
2014. febr. 17. 12:13
 14/79 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem nem ártana.DE a nő lenne felháborodva,hogy a fő kereső nem hoz haza annyit amennyit kéne.
2014. febr. 17. 12:14
 15/79 anonim ***** válasza:
91%

Egyezzetek meg, különben elviszi az egészet a válóperes ügyvéd és a végrehajtó. Aztán akkor már teljesen mindegy, hogy ki fizette a szekrénysort.

Egyébként meg a feleségedtől válsz el, nem a gyerekeidtől, és a 3 gyerek megérdemli, hogy továbbra is normális körülmények között éljen.

Ha az apukád tudja igazolni, hogy a felét ő fizette, akkor ezen nincs mit vitatkozni, ha nem tudja igazolni, akkor az is közös.

Egyébként meg a 3 gyerek ellátása, a háztartás vezetése legalább olyan kemény munka, mintha bányában dolgozott volna.

Egyezzetek meg, osszatok el mindent, és akkor talán még a jó kapcsolat is megmarad.

Én annak idején a volt férjemmel kész papírokkal mentünk a tárgyalásra, mindent leírtunk, hogy mit hogyan akarunk és már az első tárgyaláson kihirdették az ítéletet és jogerős is lett, és egy fillért nem költöttünk se ügyvédre és pereskedni sem kellett semmiért.

Azóta is jó a kapcsolatunk, a gyerekek sem utálják az apjukat, és ha kell akkor még mindig számíthatunk egymásra. Csak józan ész kell hozzá.

2014. febr. 17. 12:14
 16/79 A kérdező kommentje:

Az előző kérdésemre nem válaszoltatok!

Ha ajándékba kaptunk pénzt, és abból vettünk valamit, abból is a fele jár neki?

2014. febr. 17. 12:15
 17/79 anonim ***** válasza:
79%
De te nem akartad azokat a gyerekeket? Jobb lett volna, ha baba koruktól idegenek foglalkoznak vele egy bölcsődében? Én nem értelek téged. Ezt nem nevezném élősködésnek. Maximum akkor, ha te nem akartad őket és "véletlenül" esett teherbe.
2014. febr. 17. 12:16
 18/79 anonim ***** válasza:
97%

De válaszoltak.

Ha tudod bizonyítani hogy apuka adta.

Pl átutalta azt a pénzt és nyoma van. De ha a közös számlára utalta akkor közösnek gondolta.

2014. febr. 17. 12:16
 19/79 anonim ***** válasza:
91%
Ha van az ajándékok papir, akkor nem, az a tied. Illetve az ove, ha o kapott valamit. A többinek a fel jár neki.
2014. febr. 17. 12:17
 20/79 anonim ***** válasza:
97%
Ha bizonyítod, hogy ajándék volt neked , akkor az a tié, nem feleződik. Az a rész amit te fizettél, az viszont szerintem akkor is feleződik.
2014. febr. 17. 12:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!