Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy igazságos a rezsiköltsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy igazságos a rezsiköltséget beleszámolni a gyerektartásba?

Figyelt kérdés

33.000Ft a rezsi,ha elosztjuk átlagba a téli-nyári hónapokat is.

Ha a lányom nem lenne kb. havi 5.000Fttal fizetnék kevesebbet vagyis havi 28.000et mindenképp!

Szerintetek hogy igazságos ezt beleszámolni a gyerektartásba,hogy a rezsiköltség 1/4ét fizeti ki az apuka havi 8.000et vagy számoljam csak azt,hogy a pluszköltségem 5.000Ft és csak annak a felét fizesse!

Anyagilag nem jelent ez neki problémát,ki is fizetné,de érdekel ti hogy látjátok!

2009. dec. 2. 10:53
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
Hacsak a négy fal van körülötte az már régen rossz.
2009. dec. 2. 17:50
 62/65 anonim ***** válasza:
26%

ma 13:44

Ki kérem magamnak és másnak is! Talán magadból indulsz ki?

Szerintem meg az ilyen pénzéhes .... "nők" írogatnak ilyet mint te! K@rva okos vagy, nem tudom, mit tennél ha hasonló apukával akadnál össze...

2009. dec. 2. 19:37
 63/65 anonim ***** válasza:
19%
De egy undorító vagy te hallod!!! Tedd ki a gyerekedet az utcára egy hónapra, aztán nézd meg, hogy abban a hónapban mennyi a rezsid!!!!! Tényleg az elvált nők a volt férjükkel akarnak kifizetni mindent. Undorító minden nő!!!!! És ezt nő létemre írom le! Állandó rettegés, hogy az ex mikor nyújt be számlát, mikor tagadja le a gyerektartásdíjat, mikor akar feljelenteni, mikor akar még több pénzt lehúzni!!!!
2010. máj. 18. 21:17
 64/65 A kérdező kommentje:

Apuka havi 1500 EUROT kap bankszámlára 700 EUROT zsebbe!

Ez nem az én számítgatásom,hanem az Ő bevallása szerint van így,megbeszéltük,hisz a kapcsolatunk vége után is barátok maradtunk,hisz 4 év nem vész a semmibe csak úgy.

Éppen ezért nem akartam MEGALÁZNI olyasmivel,hogy bíróságra citálom,hogy mikor láthatja a gyerekét,illetve mennyit fizessen rá!

MEGÁLLAPODTUNK felnőtt emberekhez méltóan!

Fizet a kicsi után,nem is keveset.

Én csak őszinte véleményeket vártam,hogy igazságos elosztani a rá eső költségeket.

Mindent feljegyzek IGEN.Lehet ez szerintetek fillérezgetés,de úgy gondolom így igazságos.FELE-FELE arányban.

A gyerektartásból fennmaradó pénzt,ami szintén nem kevés félre rakom egy bankszámlára NEKI!

Ha szerintetek undorító vagyok ezért,akkor azt hiszem inkább VELETEK van a probléma!

4 éven keresztül szinte egyedül tartottam el,mert apuka alig keresett,így alig jutott rá pénze!

Ezért is szemét pénzéhes dög vagyok?

6 hetes volt,amikor újra munkába álltam és toltam a babakocsit.Felül volt Ő,alul pedig a reklámújságok.Sose vártam,hogy más tartson el engem,sem a gyerekem.

Csupán a legjobbat akarom Neki és ezer bocs,de ezért nem fogom szégyellni magam!

Inkább gondolkozzatok el egy kicsit!

2010. máj. 20. 14:30
 65/65 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem is keveset kapsz, és marad is belőle, akkor minek akarsz többet? Magadnak? Mit hülyíted itt a népet? Akkor is undorító vagy. A gyerektartás a gyerek ellátására szól, nem arra, hogy na most majd visszaszerzed azt a pénzt, amit akkor költöttél, amikor csak te kerestél.
2010. máj. 24. 12:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!