Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy igazságos a rezsiköltséget beleszámolni a gyerektartásba?
33.000Ft a rezsi,ha elosztjuk átlagba a téli-nyári hónapokat is.
Ha a lányom nem lenne kb. havi 5.000Fttal fizetnék kevesebbet vagyis havi 28.000et mindenképp!
Szerintetek hogy igazságos ezt beleszámolni a gyerektartásba,hogy a rezsiköltség 1/4ét fizeti ki az apuka havi 8.000et vagy számoljam csak azt,hogy a pluszköltségem 5.000Ft és csak annak a felét fizesse!
Anyagilag nem jelent ez neki problémát,ki is fizetné,de érdekel ti hogy látjátok!
Nem baj, legalább jól kidühöngi magát a lepontozásokkal :))))
Amúgy ha végeztél az ügyvédnél, kérhetnél időpontot egy jó pszichiáterhez is :D
Pontozz le!!!!
MEGÁLLAPODTUNK!
Bíróság nélkül!
Többet akar fizetni ő is,mivel többet keres!
Csak azt nem tudom eldölnteni hogy igazságos az emelés!
Eddig ha a rezsit nem számoljuk havi 45.000Ftot költöttem a kicsire,ebből ő 15.000et állt!
Most kifizetné a ennek a felét is,vagyis 22.500Ft+ a rezsi egy részét!
De nem tudom,hogy igazságos,ha a zersi 1/4ét fizeti,vagyis havi 8.000et pluszba,vagy csupán a többletköltség felét,ami 5.000,vagyis a fele 2.500Ft!
Esküszöm neked valami számítási mániád van. Nem mindegy hogy milyen cimkével fizet többet?
Megkérdezed mennyivel tud többet fizetni és kész.
Öcsém! Mint egy bekadt lemez, komolyan!!!
Ha nincs bírósági megállapodás, akkor nem mindegy a volt férjednek, milyen címszóval fizet többet??? Pláne ha még HAJLANDÓ IS FIZETNI? Mostmár végképp nem értem ezt a kérdést, de már nem is akarom megérteni.
Nem számítási mániám van,hanem igazság!
Hogy felsebe fizessük a költségeket,ne pedig a bíróság által meghatározott %os arányban!
Gondolom az azért feltűnt,hogy mindenkinek,hogy akkor még többet is kapnék,mint amit számoltam!
Ennyit arról,hogy pénzéhes lennék!
Érdekes. 10.53-kor kérdés, közben kommentek. De 11.30-ra már meg is állapodtatok. Részletesen, hogy 2542 forint rezsire...stb.
Tehát beszéltél a férjeddel, forintokat és rezsit magyráztál neki, miközben kommentekben reagáltál arra amit írunk. Érdekes.
Le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!