Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy igazságos a rezsiköltsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy igazságos a rezsiköltséget beleszámolni a gyerektartásba?

Figyelt kérdés

33.000Ft a rezsi,ha elosztjuk átlagba a téli-nyári hónapokat is.

Ha a lányom nem lenne kb. havi 5.000Fttal fizetnék kevesebbet vagyis havi 28.000et mindenképp!

Szerintetek hogy igazságos ezt beleszámolni a gyerektartásba,hogy a rezsiköltség 1/4ét fizeti ki az apuka havi 8.000et vagy számoljam csak azt,hogy a pluszköltségem 5.000Ft és csak annak a felét fizesse!

Anyagilag nem jelent ez neki problémát,ki is fizetné,de érdekel ti hogy látjátok!

2009. dec. 2. 10:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem készíts egy kimutatást, hogy mennyibe kerül a gyerek minden költséggel együtt:a havi kajaszükséglettől a ráeső rezsiig minden + különórák összege, iskolakezdés, ruházkodás évszaknak megfelelően. Ha négy éve egyedül neveled, akkor kb ki tudod számolni, h ezek mennyibe vannak. És ülj le apukával, h ennyi az annyi, és beszéljétek meg, hogy ez havonta lebontva kb mennyi, azt osszátok el két felé, és akkor megvan, hogy kb mennyi gyermektartást kellene hogy fizessen, hogy az minden költséget fedezzen. Ha ez több, mint amit a bíróság megállapított, akkor egyezkedjetek.
2009. dec. 2. 11:27
 22/65 anonim ***** válasza:
81%

Nem baj, legalább jól kidühöngi magát a lepontozásokkal :))))

Amúgy ha végeztél az ügyvédnél, kérhetnél időpontot egy jó pszichiáterhez is :D

Pontozz le!!!!

2009. dec. 2. 11:28
 23/65 A kérdező kommentje:

MEGÁLLAPODTUNK!

Bíróság nélkül!

Többet akar fizetni ő is,mivel többet keres!

Csak azt nem tudom eldölnteni hogy igazságos az emelés!

Eddig ha a rezsit nem számoljuk havi 45.000Ftot költöttem a kicsire,ebből ő 15.000et állt!

Most kifizetné a ennek a felét is,vagyis 22.500Ft+ a rezsi egy részét!

De nem tudom,hogy igazságos,ha a zersi 1/4ét fizeti,vagyis havi 8.000et pluszba,vagy csupán a többletköltség felét,ami 5.000,vagyis a fele 2.500Ft!

2009. dec. 2. 11:30
 24/65 anonim ***** válasza:
96%
Én csak egyet tudok mondani és ezt nem bántó célzattal!Engem édesapám nevelt 5 éves koromtól fogva,anyu vagy küldött pénzt vagy nem,volt,hogy 2 évig abszolút nem fizetett(hozzáteszem nem éltünk jó módban)de édesapám mindig azt mondta:nem érdekel,hogy anyád mennyit fizet,és mikor a lényeg,hogy a lányom velem van.Soha nem balhézott vele(persze volt,hogy szólt érte de nem én előttem)mert neki az volt a fontos,hogy én vele vagyok és neki ez minden pénznél többet ért.Nem éltünk jó módban,de amire szükségünk volt az megvolt,de a szeretete az volt a legnagyobb kincs!!!!
2009. dec. 2. 11:34
 25/65 anonim ***** válasza:
81%

Esküszöm neked valami számítási mániád van. Nem mindegy hogy milyen cimkével fizet többet?

Megkérdezed mennyivel tud többet fizetni és kész.

2009. dec. 2. 11:36
 26/65 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem hagyd ezt a rezsi dolgot,kérj tőle 30000-t és kész.Különben is a fizetése 20%-a járna a gyereknek úgy tudom,ne számolgass ez hülyeség.
2009. dec. 2. 11:37
 27/65 anonim ***** válasza:
96%
Így van. A pénz másodlagos kellene, hogy legyen, a szeretet számít és az összetartás. Mi is szegények voltunk, de családi életben messze fölülmúltunk számos olyan családot, akik jól el voltak engedve. Egyszerűen mások voltak a prioritásaink, nem éltünk pénzközpontúan.
2009. dec. 2. 11:37
 28/65 anonim ***** válasza:
78%

Öcsém! Mint egy bekadt lemez, komolyan!!!

Ha nincs bírósági megállapodás, akkor nem mindegy a volt férjednek, milyen címszóval fizet többet??? Pláne ha még HAJLANDÓ IS FIZETNI? Mostmár végképp nem értem ezt a kérdést, de már nem is akarom megérteni.

2009. dec. 2. 11:39
 29/65 A kérdező kommentje:

Nem számítási mániám van,hanem igazság!

Hogy felsebe fizessük a költségeket,ne pedig a bíróság által meghatározott %os arányban!

Gondolom az azért feltűnt,hogy mindenkinek,hogy akkor még többet is kapnék,mint amit számoltam!

Ennyit arról,hogy pénzéhes lennék!

2009. dec. 2. 11:41
 30/65 anonim ***** válasza:
74%

Érdekes. 10.53-kor kérdés, közben kommentek. De 11.30-ra már meg is állapodtatok. Részletesen, hogy 2542 forint rezsire...stb.

Tehát beszéltél a férjeddel, forintokat és rezsit magyráztál neki, miközben kommentekben reagáltál arra amit írunk. Érdekes.

Le

2009. dec. 2. 11:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!