Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy igazságos a rezsiköltsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy igazságos a rezsiköltséget beleszámolni a gyerektartásba?

Figyelt kérdés

33.000Ft a rezsi,ha elosztjuk átlagba a téli-nyári hónapokat is.

Ha a lányom nem lenne kb. havi 5.000Fttal fizetnék kevesebbet vagyis havi 28.000et mindenképp!

Szerintetek hogy igazságos ezt beleszámolni a gyerektartásba,hogy a rezsiköltség 1/4ét fizeti ki az apuka havi 8.000et vagy számoljam csak azt,hogy a pluszköltségem 5.000Ft és csak annak a felét fizesse!

Anyagilag nem jelent ez neki problémát,ki is fizetné,de érdekel ti hogy látjátok!

2009. dec. 2. 10:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem a rezsidet nem az apának kéne fizetnie,gondolom te se fizetsz neki a rezsibe ha a gyereked ott van nála.(mert gondolom ott is fürdik tv-t néz,villany ég)

Ennyi erővel költözhetnétek egy villába is,és akkor nem 180.000huf lenne a kiadás hanem csak 90.000huf xD

A Gyerektartás az a gyerek ruhája ,sulis cuccok,+kaja,amiért kapod.

2009. dec. 2. 12:04
 42/65 A kérdező kommentje:

Az 5.000Ft egy saccolt összeg!De abszolute reális!

Apuka pedig nem fizet rezsit!

A szüleivel él és nem kell beszállnia!

Na de mindegy.

Részemről befejezem!

2009. dec. 2. 12:08
 43/65 anonim ***** válasza:
79%

Hát mindent elolvasva.....örülnék,ha egy ilyen nőtől megszabadít a sors ! Nekem 3 gyerekem van,honnan szedjek elő még pénzt,hogy kilegyen a havi 135.000 Ft rájuk ?! Te nem véletlen valami matektanár vagy ? Egy napra mennyi a fűtésed,villanyod,tusfürdőd,vajadagod,cipőkopási díjad ???

Istenem....

2009. dec. 2. 12:09
 44/65 anonim ***** válasza:
71%
Büszke lehetsz rá, hogy ilyen anya vagy!!! Én is egyedül vagyok a gyerekemmel, de nekem eszembe sem jutna ilyen! Más az, hogy iskolai vagy ruházkodási költségről van szó, de rezsi???? Szép vagy....
2009. dec. 2. 12:16
 45/65 anonim ***** válasza:
80%

No..!Én 2 gyereket nevelek egyedül 9 éve.Mindig is a fizu 40%-át kaptam rájuk.Nem fix összeg,mert tulóra,éjszakai pótlék,ledolgozott óra,stb...ami azt jelenti hogy havi 45-55 e ft a 2 gyerekre.Bíróság levonja,mert így igazságos.Te is menj oda és neked is megitélik,levonatják a munkáltatóval,MERT ÍGY IGAZSÁGOS,nem pedig úgy hogy rezsire meg stb.re fogjuk...Gondolom az én válaszom sem tetszik,de valami ilyesmi az "igazság".Én soha semmit nem kaptam a gyerektartáson kívül.ha elsőáldozás ballagás,bankett tankönyv vásárlások gyógyszerek ruhák sbt bármi...Ha a gyerekek kaptak valamit az nyilván az övék,és kész.Ennyi!

Amit javasolni tudok,bíróság,% és ez az igazságos,nem a te vagy az ő számításai.

2009. dec. 2. 12:26
 46/65 anonim ***** válasza:
80%
Neked valami számítási mániád van! Mekkora m@rha! Nem értem mit akar igazán. Kap gyerektartást és kész. Ismétlem magam, M@RHA, de mekkora.
2009. dec. 2. 12:35
 47/65 anonim ***** válasza:
82%
Basszus!!! Nekem a volt férjem 14000 Ft gyerektartást fizet, én sem 28000 ft-ot költök a gyerekre! Ez van, ha a bíróság ennyit ítélt meg... Nekem feketén dolgozik, havi 250000 minimum befolyik neki, még sem fizet semmit az előírton kívül. Nem is szólhatsz semmit, hogy megtudtatok egyezni! Én amikor megpedzítettem valamit, hogy kellene... azt mondta, hogy oldjam meg. Már csak azért is megoldottam, mert volt ill. van bennem büszkeség! Nekem is kevés a pénzem, de nem alázkodok meg, 2500 ft miatt!
2009. dec. 2. 12:38
 48/65 anonim ***** válasza:
87%
Aztán, ha majd már menstruál a kislány, el ne felejtsd a betét árának a felét is követelni!
2009. dec. 2. 12:59
 49/65 anonim ***** válasza:
79%
Hogy te mekkora gyökér vagy.....
2009. dec. 2. 13:12
 50/65 anonim ***** válasza:
34%

Figyu,ne foglalkozz itt a sok hül.e bunkóval:Tudod kik írogatnak neked?Nős pasik lotyói,második feleségek akik ki nem állhatják a párjuk gyerekét,és még a levegőt is sajnálják tőlük.Olyan nők vagy pasik akik ki akarnak bújni a gyerekkel járó felelősségek alól,tartsa el az anyja,ez a gondolkodásuk.Akik szerint a gyerek is ex lesz a váláskor.

15000ft gyerektartás nevetségesen kevés!A rezsid meg max akkor ötezerrel több a gyerek miatt,ha 2 hetente fürdik,nem néz tv-t...stb...Fizessen apuka tisztességes összeget,25000ft körüli ez az összeg(semmiképen nem kevesebb!!!),és vásároljatok közösen be szezonálisan,az oviba suliba,fizessétek ketten a szakköröket külön órákat,vegyetek közösen játékokat könyveket...stb...

A gyerek tartás,csak a gyerek eltartására fenntartására szánt összeg!!!Minden további kiadás megfelezendő,ezt meg fogja ítélni a bíróság is,ha oda fordulsz.Az a pénz amit írtam,elég kb a rezsi,ovi vagy suli,étel,..stb..és egyéb minden napi dolgok felére.

Egyébként ha normális az apuka,és szereti a gyerekét akkor semmi kifogása az ellen,hogy gondoskodjon róla megfelelően,nem akar ez alól kibújni.

Beszéljétek meg,és ne foglalkozz a sok rosszindulatú gyerek gyűlölő pénzéhes szeméttel!!!

2009. dec. 2. 13:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!