Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy igazságos a rezsiköltséget beleszámolni a gyerektartásba?
33.000Ft a rezsi,ha elosztjuk átlagba a téli-nyári hónapokat is.
Ha a lányom nem lenne kb. havi 5.000Fttal fizetnék kevesebbet vagyis havi 28.000et mindenképp!
Szerintetek hogy igazságos ezt beleszámolni a gyerektartásba,hogy a rezsiköltség 1/4ét fizeti ki az apuka havi 8.000et vagy számoljam csak azt,hogy a pluszköltségem 5.000Ft és csak annak a felét fizesse!
Anyagilag nem jelent ez neki problémát,ki is fizetné,de érdekel ti hogy látjátok!
Szerintem a rezsidet nem az apának kéne fizetnie,gondolom te se fizetsz neki a rezsibe ha a gyereked ott van nála.(mert gondolom ott is fürdik tv-t néz,villany ég)
Ennyi erővel költözhetnétek egy villába is,és akkor nem 180.000huf lenne a kiadás hanem csak 90.000huf xD
A Gyerektartás az a gyerek ruhája ,sulis cuccok,+kaja,amiért kapod.
Az 5.000Ft egy saccolt összeg!De abszolute reális!
Apuka pedig nem fizet rezsit!
A szüleivel él és nem kell beszállnia!
Na de mindegy.
Részemről befejezem!
Hát mindent elolvasva.....örülnék,ha egy ilyen nőtől megszabadít a sors ! Nekem 3 gyerekem van,honnan szedjek elő még pénzt,hogy kilegyen a havi 135.000 Ft rájuk ?! Te nem véletlen valami matektanár vagy ? Egy napra mennyi a fűtésed,villanyod,tusfürdőd,vajadagod,cipőkopási díjad ???
Istenem....
No..!Én 2 gyereket nevelek egyedül 9 éve.Mindig is a fizu 40%-át kaptam rájuk.Nem fix összeg,mert tulóra,éjszakai pótlék,ledolgozott óra,stb...ami azt jelenti hogy havi 45-55 e ft a 2 gyerekre.Bíróság levonja,mert így igazságos.Te is menj oda és neked is megitélik,levonatják a munkáltatóval,MERT ÍGY IGAZSÁGOS,nem pedig úgy hogy rezsire meg stb.re fogjuk...Gondolom az én válaszom sem tetszik,de valami ilyesmi az "igazság".Én soha semmit nem kaptam a gyerektartáson kívül.ha elsőáldozás ballagás,bankett tankönyv vásárlások gyógyszerek ruhák sbt bármi...Ha a gyerekek kaptak valamit az nyilván az övék,és kész.Ennyi!
Amit javasolni tudok,bíróság,% és ez az igazságos,nem a te vagy az ő számításai.
Figyu,ne foglalkozz itt a sok hül.e bunkóval:Tudod kik írogatnak neked?Nős pasik lotyói,második feleségek akik ki nem állhatják a párjuk gyerekét,és még a levegőt is sajnálják tőlük.Olyan nők vagy pasik akik ki akarnak bújni a gyerekkel járó felelősségek alól,tartsa el az anyja,ez a gondolkodásuk.Akik szerint a gyerek is ex lesz a váláskor.
15000ft gyerektartás nevetségesen kevés!A rezsid meg max akkor ötezerrel több a gyerek miatt,ha 2 hetente fürdik,nem néz tv-t...stb...Fizessen apuka tisztességes összeget,25000ft körüli ez az összeg(semmiképen nem kevesebb!!!),és vásároljatok közösen be szezonálisan,az oviba suliba,fizessétek ketten a szakköröket külön órákat,vegyetek közösen játékokat könyveket...stb...
A gyerek tartás,csak a gyerek eltartására fenntartására szánt összeg!!!Minden további kiadás megfelezendő,ezt meg fogja ítélni a bíróság is,ha oda fordulsz.Az a pénz amit írtam,elég kb a rezsi,ovi vagy suli,étel,..stb..és egyéb minden napi dolgok felére.
Egyébként ha normális az apuka,és szereti a gyerekét akkor semmi kifogása az ellen,hogy gondoskodjon róla megfelelően,nem akar ez alól kibújni.
Beszéljétek meg,és ne foglalkozz a sok rosszindulatú gyerek gyűlölő pénzéhes szeméttel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!