Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy igazságos a rezsiköltséget beleszámolni a gyerektartásba?
33.000Ft a rezsi,ha elosztjuk átlagba a téli-nyári hónapokat is.
Ha a lányom nem lenne kb. havi 5.000Fttal fizetnék kevesebbet vagyis havi 28.000et mindenképp!
Szerintetek hogy igazságos ezt beleszámolni a gyerektartásba,hogy a rezsiköltség 1/4ét fizeti ki az apuka havi 8.000et vagy számoljam csak azt,hogy a pluszköltségem 5.000Ft és csak annak a felét fizesse!
Anyagilag nem jelent ez neki problémát,ki is fizetné,de érdekel ti hogy látjátok!
Mit kötekedsz?
Már egy hónapja beszélünk arról,hogy mennyi legyen az emelés!
Ide tényleg mindenki csak kötekedni jár?
Egyszerű kérdésre vártam egyszerű választ!
A kérdésedben az van, hogy nem állapodtatok meg, hiszen azt kérdezed, hogy :"a rezsiköltség 1/4ét fizeti ki az apuka havi 8.000et vagy számoljam csak azt,hogy a pluszköltségem 5.000Ft és csak annak a felét fizesse! "
Elmondtuk a véleményünk, neked nem tetszett. Ennyi.
11:48
Ebben az egyben nem állapodtunk meg!
Ezért írtam ki a kérdést!
Véleményekre lettem volna kíváncsi!
45ezer Ft egy gyerekre????
Talán akkor, ha tartósan beteg és drága gyógyszer kell neki, egyéb esetben irreálisan magas ez az összeg.
A véleményét mindenki egyöntetűen elmondta. Szinte mind ugyanazt írta, csak neked nem tetszik.
Képzeld, mikor majd a férjed meséli a 12 éves lányodnak: Anyád anno még a rezsi rád eső felét is elkérte tőlem! (milyen másképp jönne le, ha azt mondaná: Anyáddal megállapodtunk, hogy több fizut kapok, így neked is többet juttatunk...)
"véleményekre lettem volna kíváncsi"
4 oldalnyi "véleményt" kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!