Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy igazságos a rezsiköltsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy igazságos a rezsiköltséget beleszámolni a gyerektartásba?

Figyelt kérdés

33.000Ft a rezsi,ha elosztjuk átlagba a téli-nyári hónapokat is.

Ha a lányom nem lenne kb. havi 5.000Fttal fizetnék kevesebbet vagyis havi 28.000et mindenképp!

Szerintetek hogy igazságos ezt beleszámolni a gyerektartásba,hogy a rezsiköltség 1/4ét fizeti ki az apuka havi 8.000et vagy számoljam csak azt,hogy a pluszköltségem 5.000Ft és csak annak a felét fizesse!

Anyagilag nem jelent ez neki problémát,ki is fizetné,de érdekel ti hogy látjátok!

2009. dec. 2. 10:53
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:

Mit kötekedsz?

Már egy hónapja beszélünk arról,hogy mennyi legyen az emelés!

Ide tényleg mindenki csak kötekedni jár?

Egyszerű kérdésre vártam egyszerű választ!

2009. dec. 2. 11:45
 32/65 anonim ***** válasza:
69%
Vedd elő az összes közüzemi számládat! Add őket össze. Oszd el, aztán a lányodra eső fele részt "terheld át" az apjára. Ez a válasz már jó???
2009. dec. 2. 11:47
 33/65 anonim ***** válasza:
78%

A kérdésedben az van, hogy nem állapodtatok meg, hiszen azt kérdezed, hogy :"a rezsiköltség 1/4ét fizeti ki az apuka havi 8.000et vagy számoljam csak azt,hogy a pluszköltségem 5.000Ft és csak annak a felét fizesse! "

Elmondtuk a véleményünk, neked nem tetszett. Ennyi.

2009. dec. 2. 11:48
 34/65 A kérdező kommentje:
Amint látod ezzel indítottam!Katt a tetejére!
2009. dec. 2. 11:49
 35/65 anonim ***** válasza:
68%
Vazze, ha tudod a választ a saját kérdésedre, akkor mit túráztatod itt magad???
 36/65 A kérdező kommentje:

11:48

Ebben az egyben nem állapodtunk meg!

Ezért írtam ki a kérdést!

Véleményekre lettem volna kíváncsi!

37/65 anonim ***** válasza:
70%

45ezer Ft egy gyerekre????

Talán akkor, ha tartósan beteg és drága gyógyszer kell neki, egyéb esetben irreálisan magas ez az összeg.

2009. dec. 2. 11:52
 38/65 anonim ***** válasza:
79%

A véleményét mindenki egyöntetűen elmondta. Szinte mind ugyanazt írta, csak neked nem tetszik.

Képzeld, mikor majd a férjed meséli a 12 éves lányodnak: Anyád anno még a rezsi rád eső felét is elkérte tőlem! (milyen másképp jönne le, ha azt mondaná: Anyáddal megállapodtunk, hogy több fizut kapok, így neked is többet juttatunk...)

2009. dec. 2. 11:52
 39/65 anonim ***** válasza:
75%

"véleményekre lettem volna kíváncsi"

4 oldalnyi "véleményt" kaptál.

2009. dec. 2. 11:53
 40/65 anonim ***** válasza:
70%
Nyugodj meg, próbálunk értelmes válaszokat adni. Én p. azt nem értem,h onnan tudod, hogy 5000 Ft többletköltséget okoz a lányod. Méred, mennyi víz folyik el a fürdésekor? És hogy menyit ég a szobájában a lámpa? Én ezt elképzelni se tudom, hogyan lehet kiszámolni...
2009. dec. 2. 12:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!