Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lenne jobb a gyereknek?
Te hogy döntenel?
Három éves kislánynak válnak a szülei. Apuka külföldi es a válás után vissza megy az országába (Ausztrália ), anyuka marad itt egyedül segítség nélkül, minimálbérrel es havi 200 dollár gyerektartassal.
Apuka családja jómódú es az unoka semmiben nem szenvedne hiányt, apjával élne akivel imádják egymást, anya amikor csak tudja meglátogattna (évente 1-2 alkalom).
Vagy maradna anyjával albérletben, aki a legszükségesebbeken kívül nemigen tudna neki megadni mást.
Még nekem hiányzik pár info a kérdésből.
Most van KÖZÖS házatok a férjeddel?
Vagy már most is albérletben laktok? Van valamitek?
Miért albérletbe kerülsz a kislánnyal?
Ha a férjednek van itt háza, akkor azt miért nem íratja a férjed a kiskorú lányotokra? Máris nem kellene albérletben lakni, így az ingatlan nem kerülne a Te tulajdonodba, nem rendelkezhetnél felette, hogy nehogy anyós ezen kapjon agyvérzést.
Ügyvéddel beszéltél már amúgy a lehetséges gyerektartásról? Nem működik, mint más esetben, hogy a fizetése X %-a és a kinti jövedelméből vonódik? Ezt csak kérdezem amúgy, fogalmam nincs, hogy működik valójában, csak itt szoktam olvasni hasonlóakat.
Egyetértek én is a 72-essel. El sem tudnám képelni hogy ilyen hideg szívvel elengedjem a kislányomat, az meg hogy azt mondod ott biztos jobb helye lesz csak kifogás.
Miért akarsz tőle megszabadulni?
Gyerekkoromban volt egy időszak, mikor nagyszülőknél voltam.
Anyám otthagyott, apám is lelépett.
Szubjektív vélemény, de anyámat valahogy jobban vártam. Mikor kilógtam, és egyedül bóklásztam az utcán, anyámat kerestem. Nagyszüleim szegények voltak, így volt kb két ruhám, de pillanatra nem zavart ez, és az sem, hogy álltalában vajaskenyér volt a kaja.
Ha esetleg a minimálbér miatt aggódnál.
Persze apám is hiányzott, de anyám valahogy mélyebben.
Én a helyedben kérném az apát, ha tényleg jómódú, hogy 200 dollár (ami egy piti összeg) helyett adjon 400at vagy 600 at, és még az sem nagy pénz manapság.
Az , hogy mennyit fog fizetni, másnak semmi köze hozzá.
Ezt kettőtöknek kell megbeszélni.
Hívd meg magadhoz, szánjatok rá egy két napot. Állapodjatok meg egy összegben, és írassatok róla szerződést.
Gondolom a nagyszülők akarják befolyásolni, talán téged is sakkban tartani ezzel a nevetséges összeggel...
Ha egy tanácsom lehet akkor az az, hogy ne hagyjátok, hogy rajtatok kívül bármi más belefojjon ebbe az egész dologba.
Meg együtt élünk, albérletben.
Úgy terveztük, hogy később külföldre az egyesült államokba megyünk. Ezért nem vettünk itt lakást, pénzünk sem lett volna rá, hitelt meg eszembe sem jutna soha fel venni.
Nem fog többet fizetni, valószínűleg megengedhetne magának hogy 100-200 dollárral többet küld de a szülei majd megmagyarázzák neki miért ne tegye.
Meg semmi nincs eldöntve, nem akarok megszabadulni a lanyomtol, azt szeretnem ami neki a legjobb.
Sajnos én egyedül vagyok es felek hogy rosszul döntők, ezért kérdeztem meg tőletek is.
Hidd el,hogy a lányodnak sokkal nagyobb szüksége lesz rád mint pénzre.
Köt valami abba a városba ahol laksz?Próbálj meg másik várost munka ügyben.
Attól,h a lányod nálad marad a lehetősége egy jobb életre meg lesz neki az apja által,csak nem most hanem később.Most nincs is szüksége rá.Neki érzelmi biztonságra van szüksége,amit TE nyújtasz,nem az apja!
Hatalmas törést fogsz okozni az életében ha elküldöd az apjához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!