Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lenne jobb a gyereknek?
Te hogy döntenel?
Három éves kislánynak válnak a szülei. Apuka külföldi es a válás után vissza megy az országába (Ausztrália ), anyuka marad itt egyedül segítség nélkül, minimálbérrel es havi 200 dollár gyerektartassal.
Apuka családja jómódú es az unoka semmiben nem szenvedne hiányt, apjával élne akivel imádják egymást, anya amikor csak tudja meglátogattna (évente 1-2 alkalom).
Vagy maradna anyjával albérletben, aki a legszükségesebbeken kívül nemigen tudna neki megadni mást.
Ő az anyuka.
Miért nem tudod vállalni a délutáni műszakot: mert a gyerek jó édes apja pincér és ilyenkor nincs otthon, vagy hasonló hazugság. Voilá.
Az anya vagyok.
Aki nem tudja mi lenne a legjobb a lányának.
Nem akarom elveszíteni, de azt szeretnem hogy mindent megkapjon.
Minden olyan szép volt es erre ami most történik nem voltam felkészülve. Es tanácstalan vagyok, nem akarom hogy majd a lányom egyszer azt mondja, hogy bárcsak apaval éltem volna akkor most ........
" Es tanácstalan vagyok, nem akarom hogy majd a lányom egyszer azt mondja, hogy bárcsak apaval éltem volna akkor most ......
"
Akkor magyaráznám el neki, hogy az apja nem vállalta azt, hogy a szülei akarata ellenére egy élhető, jó életet biztosít neki, amikor megteheti. Hogy az apja szeretete odáig terjedt, hogy csak akkor segít, ha vele megy, és hogy azt sem lenne hajlandó túl gyakran biztosítani, hogy az anyjával találkozzon...
Elég érdekes, hogy a kérdező 90%ban első szám harmadik személyben beszél "magáról" aztán első szám első személyben.
"Anyuka tanult, ket nyelvd iplomaval rendelkezik."
Azt nyelvvizsgának hívják, de ha már ennyire tanult vagy, miért műszakba akarsz járni?
Aki azt mondja, hogy az anyai szeretet mennyire hiányzik neki a jólét ellenére (amit az apja biztosított), gondolom amikor anyával nyomorgott volna levágta volna a hisztit, h miért nem apával kiskirálykodik...
Úgy gondoltam, hogy ha nem írom meg ki vagyok akkor
mindkét szülő helyzetébe bele tudjak képzelni magukat a válaszolok.
Igen nyelv vizsga, csak megszoktam , hogy diploma (a férjem mondja így).
"Hát én sem voltam még ilyen állásinterjún amit leírtál."
Örülj neki! Én járok állásinterjúkra és szinte mindig megkérdezik: van-e gyerekem, ha nincs mikor akarok szülni, ha nincs munkám, eddig miből éltem és a férjem hol dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!