Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hol lenne jobb a gyereknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lenne jobb a gyereknek?

Figyelt kérdés

Te hogy döntenel?

Három éves kislánynak válnak a szülei. Apuka külföldi es a válás után vissza megy az országába (Ausztrália ), anyuka marad itt egyedül segítség nélkül, minimálbérrel es havi 200 dollár gyerektartassal.

Apuka családja jómódú es az unoka semmiben nem szenvedne hiányt, apjával élne akivel imádják egymást, anya amikor csak tudja meglátogattna (évente 1-2 alkalom).

Vagy maradna anyjával albérletben, aki a legszükségesebbeken kívül nemigen tudna neki megadni mást.

2013. aug. 20. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 A kérdező kommentje:

Igen, de eddig nem is kellett dolgoznia. Ugye a gyerekkel volt otthon es a férje tartotta el őket.

De ennek vége es ha állás interjúra mész őszintén félkész a kérdésre,

Van gyerekem es válófélben vagyok.....

Mert megkérdezik .....

2013. aug. 20. 19:58
 42/80 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy válófélben van tuti nem kérdezhetik meg, az hogy van gyereke sem de ugye azt könnyű kisakkozni.

Menjen az anya munkát keresni aztán térjünk vissza a kérdésre,mert így értelmetlen. 40 ezres gyerektartásból biztos nem fog tudni megélni.

2013. aug. 20. 20:01
 43/80 anonim ***** válasza:
90%
Magyarán életedben nem dolgoztál még, csak szültél egy gyereket a férjednek?
2013. aug. 20. 20:05
 44/80 A kérdező kommentje:

Szerencsés vagy ha tőled nem kérdezte meg a munkaadód.

Állásinterjún általában megkérdezik.

Anyuka mar dolgozik, egy ideje.

Es megkérdezték van e gyereke, es szoba jött az is hogy válófélben van.

2013. aug. 20. 20:07
 45/80 anonim ***** válasza:
100%
Jó hát ne kerüljön szóba a válófél. El sem tudom képzelni azt a szitut az hogy kerül szóba.
2013. aug. 20. 20:09
 46/80 A kérdező kommentje:
A szülés elott igen, dolgoztam de az a cég megszűnt (amit nagyon sajnálok). Az utóbbi majd' 3evben viszont nem dolgoztam.
2013. aug. 20. 20:10
 47/80 anonim ***** válasza:
82%

De mi a lópikulának mondod el, hogy válófélben vagy????

A gyereket nyilván, mert igen, elő fog fordulni hogy miatta kell szabira menni vagy csúszót kivenni, de az, hogy válsz?!

Alapszabály az interjún, hogy azt mondod, amit hallani akarnak. Nem az igazságot. A képzésedről, a nézeteidről, a szemléletedről, a motivációdról, az életedről. Amit muszáj, pl. gyerek bevallasz, de most komolyan, ha rákéreznének hogy és a párod és mondjuk meleg lennél, azt is az orrukra kötnéd? Azt mért nem mondod el rögtön, hogy milyen színű a bugyid?

2013. aug. 20. 20:12
 48/80 anonim ***** válasza:
79%
Ácsi ácsi ácsi: Akkor most te ki is vagy a történetben? Mert én eddig azt hittem hogy te vagy az anyós. Vagy tévedtem?
2013. aug. 20. 20:17
 49/80 A kérdező kommentje:

Ket műszakban kellene dolgozni, én elmondtam hogy a délutáni műszakot nem tudom vállalni. Miért? Úgy nézz ki hogy a jövőben egyedül fogom nevelni a gyermekem.

Vagy, az első három hónapban nem szoktunk szabadságot kiadni,

Én: hat előfordulhat szükségem lesz rá mert....

Jobb az elején őszintének lenni mint havonta új munkát keresni

2013. aug. 20. 20:18
 50/80 anonim ***** válasza:
85%
Hát én sem voltam még ilyen állásinterjún amit leírtál.
2013. aug. 20. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!