Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hol lenne jobb a gyereknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lenne jobb a gyereknek?

Figyelt kérdés

Te hogy döntenel?

Három éves kislánynak válnak a szülei. Apuka külföldi es a válás után vissza megy az országába (Ausztrália ), anyuka marad itt egyedül segítség nélkül, minimálbérrel es havi 200 dollár gyerektartassal.

Apuka családja jómódú es az unoka semmiben nem szenvedne hiányt, apjával élne akivel imádják egymást, anya amikor csak tudja meglátogattna (évente 1-2 alkalom).

Vagy maradna anyjával albérletben, aki a legszükségesebbeken kívül nemigen tudna neki megadni mást.

2013. aug. 20. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
100%

Sok kérdésben írjátok hogy az apa az anya ellen nevelné és utána jön egy ilyen válasz. Kicsit érdekes számomra.

"Akkor magyaráznám el neki, hogy az apja nem vállalta azt, hogy a szülei akarata ellenére egy élhető, jó életet biztosít neki, amikor megteheti. Hogy az apja szeretete odáig terjedt, hogy csak akkor segít, ha vele megy, és hogy azt sem lenne hajlandó túl gyakran biztosítani, hogy az anyjával találkozzon.."

2013. aug. 20. 20:50
 62/80 anonim ***** válasza:
8%
61es ez igaz de amit az apja szülei mondanának a gyereknek az mind hazugság lenne
2013. aug. 20. 20:55
 63/80 anonim ***** válasza:
A 60-askának ment a zöld kéz! :)
2013. aug. 20. 21:03
 64/80 anonim ***** válasza:

Miért ez nem az?

Azért kint sem olyan egyszerű az élet,oké nagyszülőknek sok pénze van de nem ő a gyerek szülei. Én is baromi eltudnám költeni szüleim pénzét, csak hát nem ilyen az élet.

Azt meg azért nem lehet senkitől elvárni, hogy a fizetés háromnegyedét minden hónapban ide küldje, plusz még havonta repüljön is ide,mert majd 30-40.év múlva örököl a szülőktől.

2013. aug. 20. 21:09
 65/80 anonim ***** válasza:
Ők is bármikor szegényé válhatnak.
2013. aug. 20. 21:14
 66/80 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig,de két kisgyerekkel maradtam egyedül és én mégsem tervezem az előttem álló 40-50évet pár nélkül,csórón leélni.Az anya 1-2év múlva örököl,nyer a lottón,megcsíp egy zsíros állást,párt talál akivel együtt már el tudna tartani egy kisgyereket,de a kisgyereket addigra már odaköti az új család,élmények,apa közelsége akit minden nap lát,ellentétben az évi 2szer látott anyával,akit hírből ismer...ha odaadja,nagy eséllyel elveszíti.Amikor egy gyereknek már igenis számít a pénz,akkor még mindig mehetne akkor az apjához továbbtanulni.Addig bőven jók a külföldi nyarak apánál és az anya közelsége minden más hónapot kivéve.Bőven profitálhat ebből így is ha a szülők között jó a kommunikáció.Szerintem.
2013. aug. 20. 21:25
 67/80 anonim ***** válasza:

Miért érzem azt,hogy te már eldöntötted ezt az egészet?

Inkább a volt párod felé húzol......

2013. aug. 20. 21:55
 68/80 anonim ***** válasza:

Ha te képes vagy örökre elengedni a világ másik felére a három éves kislányodat, akkor nincs kérdés, az apjánál jobb helye lenne. Egyáltalán nem érzem a kérdésedből és a kommentjeidből, hogy annyira imádnád ezt a gyereket, szerintem neked most ez egy jó lehetőség arra, hogy újrakezdd az életedet.

Évi 1-2 alkalom szerinted elég egy ekkora gyereknek? Két év múlva már a nevedet se fogja tudni!

2013. aug. 20. 21:57
 69/80 A kérdező kommentje:

Arra gondolok hogy jobb lenne neki ott.

De az az igazsag, hogy mar akkor is hianyzik ha apukaval vasarolni vagy a jatszoterre mennek.

Csak azt szeretnem hogy jo legyen neki.

Nem igazan tudom senkivel megbeszelni es felek hogy rosszul dontol.

Apa vinne (ugy erzem a nagyszulok miatt), de azt is megfelelne neki ha maradna velem.

Jol ossze illunk ket gyenge, donteni nem tudo vagy felo ember.

2013. aug. 20. 22:28
 70/80 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden munkahelyen ennyire gyermekellenesek,en is mondtam a fonokomnek,hogy van egy fiam,sot azt is,hogy a ferjem munkaja miatt 6 honapig egyedul leszek vele.

Nalam szerencsere nem okozott gondot, mert a szakmai tapasztalatom,nyelvtudasom es vegzettsegem alapjan mindenkepp engem akart felvenni.

Meg azt is megengedte,hogy a fiamat magammal vigyem amikor dolgozok.Legozik az iroda kozepen levo szonyegen,a fonokom pizzat rendel neki,panaszra semmi okom.Ilyen is van:)

Nem kellene ennyire negativan latni a dolgokat,hogy nem fogsz munkat talalni,vagy mindig minimalberen leszel.

Ha most lemondasz a lanyodrol,akkor orokre lemondasz rola.Ha viszont pont ezt szeretned,marmint,hogy uj eletet kezdhess,az mas kerdes.

Szerintem jobb ha nalad marad,ha pedig kesobb csak romlana a helyzet es mar az alapveto szuksegletetekre sem futja,meg mindig mehet az apukahoz egy jobb elet remenyeben.Ha meg sem probalod,honnan tudod,hogy nem boldogulnal?

2013. aug. 20. 23:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!