Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hol lenne jobb a gyereknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lenne jobb a gyereknek?

Figyelt kérdés

Te hogy döntenel?

Három éves kislánynak válnak a szülei. Apuka külföldi es a válás után vissza megy az országába (Ausztrália ), anyuka marad itt egyedül segítség nélkül, minimálbérrel es havi 200 dollár gyerektartassal.

Apuka családja jómódú es az unoka semmiben nem szenvedne hiányt, apjával élne akivel imádják egymást, anya amikor csak tudja meglátogattna (évente 1-2 alkalom).

Vagy maradna anyjával albérletben, aki a legszükségesebbeken kívül nemigen tudna neki megadni mást.

2013. aug. 20. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
52%
Hát nagy átlagban az a legjobb ha az anya mellett marad de most talán jobb lenne ha az apjával menne mert ott mindent megkaphatna és ráadásul a nyelvet is beszélné igen jól így elősegítve jövőbeni életét plusz tényleg azért jobb neki gazdagságban Ausztráliában mint ebben az országban!
2013. aug. 20. 18:29
 2/80 anonim ***** válasza:
62%
Nem minden a jómód és a pénz. Én soha nem engedném, hogy a 3 éves lányomtól elszakítsanak. Majd ha egyszer 16 éves lesz, és ha a lányom akar kimehet Ausztráliába. Addig meg látogassa az apja..Ha jómódú és szereti a kislányt akkor minden évben hazalátogathat.
2013. aug. 20. 18:30
 3/80 anonim ***** válasza:
84%
Én tudom milyen anya nélkül felnőni. Ezért inkább azt mondom hogy az anyát nem lehet pótolni pénzzel, Ausztráliával..
2013. aug. 20. 18:32
 4/80 anonim ***** válasza:
100%

Ha jó a kapcsolat a válás ellenére a szülők között és a gyerek érdekeit nézik, akkor anyuka - itt úgyis vacak a fizetése - miért ne mehetne Ausztráliába. Ha tud angolul, van szakmája, akkor esetleg a jómódú család segíthetne állást találni amiből tud fizetni egy albérletet, és akkor a gyerek nem veszíti el a szüleit, hanem felváltva vagy gyakoribb láthatással meg tudják oldani. Mert nem az a lényeg, hogy ki tud neki több csokit venni, hanem hogy anyukája és apukája legyen.

Persze kérdés az is, hogy apuka mennyire ragaszkodik a gyerekhez, mert ha ő is csak "kirakatapu", eddig nem foglalkozott vele, ha hazaviszi akkor is csak odadobja valami nőrokonnak vagy bébiszitternek, akkor inkább maradjon az anyával.

5/80 anonim ***** válasza:
59%

Én a nyelvtanulási lehetőségben látok inkább nagy előnyt.

Majd a szülők vagy a bíróság dönt.

6/80 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem a legnagyobb előny hogy egy gazdag és normális országban nőhet fel nem itt!
2013. aug. 20. 18:33
 7/80 A kérdező kommentje:

Imádja a lányát, ahogyan az anyja is.

A szülők nem haraggal válnak, de a férj nem segítene ennyit (ki költözés , pénz) ugyanis a családja nem engedne

2013. aug. 20. 18:35
 8/80 anonim ***** válasza:
51%
Ha olyan jómódú apuka, akkor fizessen több gyerektartást, és máris jobb körülményei lehetnek a kislánynak az anyukájával is. Egy anya pótolhatatlan. Évi 1-2 alkalommal látogassa az apukája. Sőt, mivel ő gazdag, tud jönni gyakrabban is.
2013. aug. 20. 18:35
 9/80 anonim ***** válasza:
95%

"ugyanis a családja nem engedne"

De nem egy felnőtt ember aki családapa???? Nem a saját pénzéről van szó? Azért milyen család az, amelyik bevállalja, hogy inkább legyen a gyerek élete szétszakítva, az ő pénzük fontosabb, mint a gyerek boldogsága?

2013. aug. 20. 18:38
 10/80 anonim ***** válasza:
64%
Nem minden a pénz és a jómód én is azt mondom. Egy édesanyát nem lehet pótolni, borzasztó lenne szegénynek háromévesen hogy esténként nem az anyukája adja neki a jóéjt puszit. :(
2013. aug. 20. 18:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!