Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelt kérdés
roviden elmeselem a tortenetet.......szoval mar korulbelol egy 3 honapja kezdodott hogy a telefont amikor haza jon kikapcsolja,pedig eddig nem volt pelda erre,aztan amikor ra kerdeztem azt mondta hogy azert kapcsolja ki mert nem akarja hogy zavarjak...jo annyiba maradt az egesz.....aztan a tegnap este az asztalon hagyta a telefonjat es en amikor be mentem a szobaba kapott egy sms-st es amikor epp az asztalhoz kozeledtem hogy meg nezzem ki irt neki hirtelen be rohant es felkapta a telefont aztan el se olvasta hanem adott nekem egy puszit es mondta hogy lemegy venni cigit maganak,de ami meg jobban furcsa az az hogy amikor be mentem a konyhaba ott volt a nadrag zsebeben a cigi.abban a nadragban amiben egesz nap volt! szerintetek ugy nem normalis a viselkedese?
2013. máj. 13. 15:25
 71/95 anonim ***** válasza:
56%
69-es: ez nagyon okos válasz volt... :( Hogy tudsz ilyet mondani?
2013. máj. 13. 17:11
 72/95 anonim ***** válasza:
100%

nehogy már a kérdező legyen a hibás?

nem csinált volna semmit,akkor meg azért lenne hibás..!!?

2013. máj. 13. 17:11
 73/95 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom :(
2013. máj. 13. 17:12
 74/95 anonim ***** válasza:
100%
"dehogy van gond a szexel, szinte már én vagyok aki könyörög a szexért" Szerintem nem a sok munka volt a fáradság oka, hanem kitudja mióta van meg az a nő.
2013. máj. 13. 17:13
 75/95 anonim ***** válasza:
88%

Én összecsomagolnám a cuccait, kitenném az ajtó elé, írnék egy cetlit -"Beszéltem "Viktorral".." / "Tudok "Viktorról" "-, amit rátennék a cuccok tetejére, bezárnám az ajtót és bennehagynám a kulcsot.

Vagy, ha esetleg övé a lakás, cuccaim összepakol gyorsan, szintén cetli a konyhaasztalra és otthagynám a kulcsot a postaládában.

Majd holnap besétálnék a bíróságra és beadnám a válást.

Nem kell ezt túlbonyolítani.

Mocskos gerinctelen féreg, bűnhődjön!

2013. máj. 13. 17:13
 76/95 anonim ***** válasza:
100%
69. Ha a nő mindent megtesz, törődik a férjével, akkor az a baj, azért csalja meg, ha meg nem törődik vele, akkor meg azért ugye? Mindig ez jön le a válaszokból, hogy azért csalt meg cseléd vagy, azért csalt meg mert nem törődsz vele.
2013. máj. 13. 17:14
 77/95 anonim ***** válasza:
100%

Hívd fel, és kérdezd meg, hogy ugyanaz a szoba-e?

De nagy tapló a férjed, már bocs.Részvétem.Erőt.

2013. máj. 13. 17:16
 78/95 anonim ***** válasza:
62%
Én már privátban is megírtam, de ezek szerint a kérdezőnek nem tetszett, azért leírom ide is, hátha másoknak igen. Főznék egy finom vacsorát, kicsinosítanám magam, gyertyát gyújtanék, ezzel várnám haza a férjemet. A ruháit, dolgait mind összepakolnám és elraknám oda a dobozokat vagy bőröndöket ahol nem látja. Leülnénk vacsorázni, beszélgetnénk aztán egyszer csak megkérdezném.. És milyen volt Viktóriával?
2013. máj. 13. 17:16
 79/95 A kérdező kommentje:
a Viktoria kozolte hogy a ferjemmel mar 8 honapja vannak egyutt es hogy a kanapemon dugtak amikor en dolgoztam,es hogy a lakas nem sokara az ove lessz,mert mar dolgozik rajta....es hogy uton van hogy dugjon a ferjemmel......hiszen a lakas az kozos......
2013. máj. 13. 17:20
 80/95 anonim ***** válasza:
100%

Igazi úrinő...

Kedves Kérdező láss neki pakolni és közben keress egy jó ügyvéfet, mert ezek szerint ez sokkal mocskosabb lesz, mint gondoltuk.:(

2013. máj. 13. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!