Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a ferjem?
Figyelt kérdés
roviden elmeselem a tortenetet.......szoval mar korulbelol egy 3 honapja kezdodott hogy a telefont amikor haza jon kikapcsolja,pedig eddig nem volt pelda erre,aztan amikor ra kerdeztem azt mondta hogy azert kapcsolja ki mert nem akarja hogy zavarjak...jo annyiba maradt az egesz.....aztan a tegnap este az asztalon hagyta a telefonjat es en amikor be mentem a szobaba kapott egy sms-st es amikor epp az asztalhoz kozeledtem hogy meg nezzem ki irt neki hirtelen be rohant es felkapta a telefont aztan el se olvasta hanem adott nekem egy puszit es mondta hogy lemegy venni cigit maganak,de ami meg jobban furcsa az az hogy amikor be mentem a konyhaba ott volt a nadrag zsebeben a cigi.abban a nadragban amiben egesz nap volt! szerintetek ugy nem normalis a viselkedese?2013. máj. 13. 15:25
21/95 anonim válasza:
Írd meg mi volt, szorítok neked.
22/95 anonim válasza:
Őszintén remélem nem lesz semmi gáz, te meg legalább megnyugszol.
Nálunk is volt hasonló. Együtt éltünk, az exnőnek meg eszébe jutott.
Szerencsétlen, meg nem akarta hogy felhúzzam magam rajta (terhes voltam) és ezért inkább kikapcsolta a telefonját, nehogy a csajnak akkor jusson eszébe írni.
Végül megoldódott.
23/95 anonim válasza:
És találni is fogsz,különben minek dugdosná! Aki szerint tök normális,ahogy a pasi viselkedik,azok gondolom,ha a saját férjükről/feleségükről lenne szó,biztosan halálosan nyugodtak lennének,hogy hát ez így normális...:-|
24/95 anonim válasza:
A kutakodás sosem vezet jóra...
25/95 anonim válasza:
Miért a titkolózás jóra vezet?
26/95 anonim válasza:
szerintem megcsal. nagyon béna.
27/95 A kérdező kommentje:
benne volt a telefonjaban egy sms-s hogy idezem.....ugyanaz a szoba mint a multkor? a ferjem meg el ment most...meg van a telefon szam is hivjam fel? vagy mit csinaljak? amugy egy ferfi nev van oda irva valami Viktor
2013. máj. 13. 16:18
28/95 anonim válasza:
Ez csak egy szemszögből levezetett sztori. Ki tudja miért viselkedik így a párja. Az alap hogy nem nézegetem a másik holmijait és pont.
29/95 anonim válasza:
Lehet a párod meleg. De ha meg is csal arról mindketten tehettek.
30/95 anonim válasza:
Viktor? NA persze. És mit mondott a férjed, hova megy most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!