Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelt kérdés
roviden elmeselem a tortenetet.......szoval mar korulbelol egy 3 honapja kezdodott hogy a telefont amikor haza jon kikapcsolja,pedig eddig nem volt pelda erre,aztan amikor ra kerdeztem azt mondta hogy azert kapcsolja ki mert nem akarja hogy zavarjak...jo annyiba maradt az egesz.....aztan a tegnap este az asztalon hagyta a telefonjat es en amikor be mentem a szobaba kapott egy sms-st es amikor epp az asztalhoz kozeledtem hogy meg nezzem ki irt neki hirtelen be rohant es felkapta a telefont aztan el se olvasta hanem adott nekem egy puszit es mondta hogy lemegy venni cigit maganak,de ami meg jobban furcsa az az hogy amikor be mentem a konyhaba ott volt a nadrag zsebeben a cigi.abban a nadragban amiben egesz nap volt! szerintetek ugy nem normalis a viselkedese?
2013. máj. 13. 15:25
 61/95 A kérdező kommentje:
talan mert most volt batorsagom csak utana jarni talan azert!!!! mi a francert engem kell cseszegetni??? eddig homokba dugtam a fejem.....es itt az eredmenye annak hogy csak gyanakodtam....amugy mar hivtam a ferjem is de nem veszi fel
2013. máj. 13. 16:49
 62/95 anonim ***** válasza:
80%
Próbáld meg akkor a nőt is felhívni, de tuti rád nyomja a telefont. Inkább azon gondolkozz hogy mi lesz ezután...
2013. máj. 13. 16:50
 63/95 anonim ***** válasza:
70%
De durva... o.O Majd írd meg, mi lett a folytatása a dolognak!
2013. máj. 13. 16:51
 64/95 A kérdező kommentje:
persze a ferjemet hiaba hivom egymas uton a telefonon csungok de nem veszi fel...ugy latszik nagyon elfoglalt valakiben..........
2013. máj. 13. 16:53
 65/95 anonim ***** válasza:
100%
Szegényke sajnálom:( ne foglalkozz a csesztetésekkel, jól tetted hogy utánajártál. Ez már tényleg gyanús volt nagyon.
2013. máj. 13. 16:56
 66/95 anonim ***** válasza:
85%

De durva...szegénykém...=(

Gyereketek van?Én tuti összepakolnám a cuccát és kitenném a szűrét...be se engedném,ha hazajön...

Lehet,hogy baromság,amit most írok/kérdezek,de a taxiba van olyan valami kütyü,ami jelzi,vagy megjegyzi,hogy mikor volt utoljáta bekapcsolva az óra?Mert úgyis tagadja majd(és esetleg kitörli a hívásokat,üziket),ha hazamegy és akkor tudnád neki mondani,hogy akkor mutassa meg,hogy tényleg taxizott-e...?

2013. máj. 13. 16:56
 67/95 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg éppen a nővel van elfoglalva és nem a telefonjával, ami vagy kint van a kocsiban, ahogyan szokta is, vagy le van némítva. Inkább a nőt próbáld meg hívni, hátha az övé nincs lehalkítva.
2013. máj. 13. 17:01
 68/95 A kérdező kommentje:
mivel a ferjem ugyis amikor ra nezz a telefonjara es meglassa azt a rengeteg hivast...fogja tudni hogy valami nincs rendben...felhivom a not,es le rendezem vele
2013. máj. 13. 17:05
 69/95 anonim ***** válasza:
23%
"főztem, mostam, takarítottam, még az alsóját is a kezébe adtam" lehet megunta az anyáskodást. Nem gondolod?
2013. máj. 13. 17:10
 70/95 anonim ***** válasza:
100%
Durva :-( Írj, hogy mi volt!
2013. máj. 13. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!