Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelt kérdés
roviden elmeselem a tortenetet.......szoval mar korulbelol egy 3 honapja kezdodott hogy a telefont amikor haza jon kikapcsolja,pedig eddig nem volt pelda erre,aztan amikor ra kerdeztem azt mondta hogy azert kapcsolja ki mert nem akarja hogy zavarjak...jo annyiba maradt az egesz.....aztan a tegnap este az asztalon hagyta a telefonjat es en amikor be mentem a szobaba kapott egy sms-st es amikor epp az asztalhoz kozeledtem hogy meg nezzem ki irt neki hirtelen be rohant es felkapta a telefont aztan el se olvasta hanem adott nekem egy puszit es mondta hogy lemegy venni cigit maganak,de ami meg jobban furcsa az az hogy amikor be mentem a konyhaba ott volt a nadrag zsebeben a cigi.abban a nadragban amiben egesz nap volt! szerintetek ugy nem normalis a viselkedese?
2013. máj. 13. 15:25
 11/95 anonim ***** válasza:
48%

15:29-es: ". Én megmondanám neki, hogy oké, ennyi elég volt. Most azonnal adja ide a telefonját, had nézzem át. Sms-t, mindent. Ha nincs titok, nincs mitől félnie."

Ha nekem ezt mondaná a párom, akkor részemröl ezzel befejezödött volna a kapcsolatunk. NEM azért, mert a telefonomon olyan SMS-ek vannak, amik TITKOK, hanem mert nem tartoznak rá, az ÉN magánügyeim. (pl. barátnö ir a privát problémáiról NEKEM és senki másnak, stb). Ha nem bizik meg bennem a társam, akkor értelmetlen a kapcsolat, ezen kivül attól, hogy együtt vagyunk, még mindenkinek szüksége van privát szférára is. A telefon, email, levél mnd ilyen. ezekhez semmi köze a másiknak.

2013. máj. 13. 15:46
 12/95 A kérdező kommentje:
jo es ha nem adja ide...akkor meg megent ott vagyok ahol elkeztem,gondolom igy akkor a sajat szememmel latnam,es azt mar tagadni se lehet
2013. máj. 13. 15:47
 13/95 anonim ***** válasza:
46%

"ilyenkor mindig a kocsiban hagya a telefont,mennyek nezzek bele amig o zuhanyzik?"

Ha meg akarod kockáztatni, hogy EZZEL teszed tönkre a kapcsolatodat, akkor igen, minden más esetben nem.

2013. máj. 13. 15:47
 14/95 anonim ***** válasza:
40%

Mit láthatsz a saját szemeddel? Adott esetben valaki irogat neki, akarata ellenére, és ezt nem akarja, hogy megtudd, mert tud arról, hogy szinte betegesen féltékeny vagy.

Vagy beszélsz vele nyiltan, és tisztázzátok a dolgokat, vagy nem csinálsz semmit.

2013. máj. 13. 15:48
 15/95 A kérdező kommentje:
nem tudom mit csinaljak komolyan....
2013. máj. 13. 15:48
 16/95 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem állt fenn gyanú barátomról én sose kutakodtam utána, de amikor már hasonló fura dolgok történtek igenis utánanéztem és jól tettem, le is bukott. Ilyen esetben szerintem jogos hogy utána néz. Főleg, hogy írta hogy eddig nem viselkedett így. Nem kell nekiállni rögtön, nézz utána és ha kiderítettél valamit akkor állj elé.
2013. máj. 13. 15:50
 17/95 A kérdező kommentje:
nem vagyok betegesen feltekeny de azt se akarom hogy becsukjam a szemem es utana hagyak....es ha megcsal en meg sajat magamat csapom be hogy minden rendben van...azzal mit erek el???
2013. máj. 13. 15:50
 18/95 anonim ***** válasza:
81%
Mindenki a pasit védi, áljunk már le. Nem fer a feleség részéről, hogy belenéz a telefonba? Az fer, ahogy a pasi viselkedik? Én úgy kivágnám, mint macskát szarni. Csak azt kapja, amit megérdemel. Ha nem viselkedne így, nem kellene a feleségnek bizonytalankodni miatta. Ha ő ezt nem érti meg, akkor mehet amerre lát. Ilyenkor senki nem hangoztatja azt a fene nagy egyenjogúságot? Csak addig jó az asszony, míg mos főz, rendezi a gyereket, meg dolgozik? A férfi meg csinál amit akar? Na hát nálunk nem.
2013. máj. 13. 15:51
 19/95 A kérdező kommentje:
utana jarok..... pedig a szivem szakad meg....foleg akkor ha talalok is valamit
2013. máj. 13. 15:53
 20/95 anonim ***** válasza:
100%
Tudom milyen érzés, nem kívánom, hogy találj valamit, de mindenesetre nagyon fura én felkészülnék a legrosszabbra:/
2013. máj. 13. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!