Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelt kérdés
roviden elmeselem a tortenetet.......szoval mar korulbelol egy 3 honapja kezdodott hogy a telefont amikor haza jon kikapcsolja,pedig eddig nem volt pelda erre,aztan amikor ra kerdeztem azt mondta hogy azert kapcsolja ki mert nem akarja hogy zavarjak...jo annyiba maradt az egesz.....aztan a tegnap este az asztalon hagyta a telefonjat es en amikor be mentem a szobaba kapott egy sms-st es amikor epp az asztalhoz kozeledtem hogy meg nezzem ki irt neki hirtelen be rohant es felkapta a telefont aztan el se olvasta hanem adott nekem egy puszit es mondta hogy lemegy venni cigit maganak,de ami meg jobban furcsa az az hogy amikor be mentem a konyhaba ott volt a nadrag zsebeben a cigi.abban a nadragban amiben egesz nap volt! szerintetek ugy nem normalis a viselkedese?
2013. máj. 13. 15:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/95 anonim ***** válasza:
25%

Valószinűleg a férjedet próbálja egy jellemgyenge nőci sakkba tartani,lejáratni stb. az meg nem hagyja magát.

Nyugi..nincs okod idegesnek lenni. Csak a szokásos piti műsor egy ostoba libától.

2013. máj. 13. 15:27
 2/95 A kérdező kommentje:
de akkor miert nem mondja meg a ferjem nekem,miert kell eltitkoln
2013. máj. 13. 15:29
 3/95 anonim ***** válasza:
64%
Nem, nem normális. Valamit titkol, valószinüleg nőt. Én megmondanám neki, hogy oké, ennyi elég volt. Most azonnal adja ide a telefonját, had nézzem át. Sms-t, mindent. Ha nincs titok, nincs mitől félnie. Ha nem teszi meg, az szinte egyenlő egy beismerő vallomással.
2013. máj. 13. 15:29
 4/95 anonim ***** válasza:
37%
Mindenesetre fúrcsa a viselkedése! Légy résen, de ne kutass, mert ha lebuksz akkor nagy veszekedés lesz belőle!
2013. máj. 13. 15:30
 5/95 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
2013. máj. 13. 15:33
 6/95 anonim ***** válasza:
87%
Hááát, én tuti gyanakodnék. Neked is van okod, ez nem normális, valami simli van a dologban. Nem azt mondom, hogy megcsalt, de valami kis flört van bizti. De Téged szeret és nem akar bántani. Lehet hogy leakarja rázni a csajt, aki állandóan sms-eket küldözget, de tuti hogy volt valami kavarás kettőjük közt, még ha nem is testi...
2013. máj. 13. 15:38
 7/95 anonim ***** válasza:
100%
ez elég gyanus az biztos. az a legtisztább,ha elmondod neki,hogy feltüntek neked ezek a dolgok és jó volna tisztázná veled,hogy mi is a helyzet..
2013. máj. 13. 15:38
 8/95 A kérdező kommentje:
szerintetek mit csinaljak az elobb beszeltem vele telefonon es hivott hogy 20 perc jon haza,lezuhanyozni es hogy melegitsem meg mire haza er az ebedet,ilyenkor mindig a kocsiban hagya a telefont,mennyek nezzek bele amig o zuhanyzik?
2013. máj. 13. 15:40
 9/95 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti nem idegelném magam a bizonytalansággal, a végére járnék. Nézz bele, amíg tusol, én azt mondom. Majd írd meg mi volt.
2013. máj. 13. 15:43
 10/95 anonim ***** válasza:
91%
Tuti titkol valamit, mondd meg neki hogy azonnal át akarod nézni a telefonját, ha nem adja vagy ódzkodik akkor bibi van..
2013. máj. 13. 15:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!